Fagligt stærke medarbejdere med gode samarbejdsevner til at styrke den offentlige gældsinddrivelse i Skatteministeriet

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Har du en stærk analytisk sans og kan formidle komplekse problemstillinger mundtligt og skriftligt, så det er forståeligt og tilgængeligt? Har du politisk tæft og interesse for at understøtte styrkelsen af et samfundskritisk område med stor politisk og offentlig bevågenhed? Så er du måske den kollega, vi søger i Forretning og Styring 3.

Styrkelse af gældsområdet
I Skatteministeriets Koncernstyringsafdeling har vi fokus på at sikre den strategiske retning for ministeriets styrelser og understøtte deres forretningsmæssige udvikling. Vi er ved at opnormere og søger nu medarbejdere i Forretning og Styring 3 til at arbejde med henholdsvis toldområdet og rammerne for et meget stort it-udviklingsprogram samt gældsområdet, hvor vi står over for væsentlige opgaver med at fortsætte genopretningen af området og skabe en effektiv inddrivelse af gæld til det offentlige. I Forretning og Styring 3 arbejder vi derudover med spilområdet.

Kontorets kerneopgaver for de forskellige ansvarsområder indebærer bl.a. politikudvikling, strategisk retning, udarbejdelse af beslutningsoplæg til ledelsen i ministeriet, skatteministeren og regeringen, besvarelse af folketingsspørgsmål samt dialog og koordinering med vores styrelser, andre ministerier og Rigsrevisionen. Herudover har kontoret til opgave at skabe sammenhæng mellem de politiske ønsker på vores ansvarsområde og den praktiske implementering.

Dine opgaver skal ofte løses i tæt samarbejde med andre kontorer i departementet og på tværs af vores styrelser. I Skatteministeriet lægger vi stor vægt på helhedsperspektivet i opgaveløsningen, og du vil derfor også komme i kontakt med mange forskellige fagligheder som led i varetagelsen af dine opgaver. Det er en stor fordel, hvis du er vant til at løse komplekse problemstillinger, og du evner at være pragmatisk og løsningsorienteret i dit arbejde.

Faglig nysgerrig og analytisk stærk profil
Vi søger en fagligt stærk og arbejdsom kollega, der kan løfte svære indholdsmæssige opgaver, og som er god til at samarbejde på tværs af faggrupper og organisationer. Vi forestiller os, at du bl.a.:

  • har skarp analytisk sans og er i stand til at overskue mange komplekse sager på en gang
  • har gode skriftlige og mundtlige formidlingsevner
  • kan opbygge gode samarbejdsrelationer
  • evner at tage ansvar for dine opgaver og følger dem til dørs
  • kan håndtere korte frister på et område med stor offentlig bevågenhed
  • kan styre og koordinere komplicerede processer

Vi lægger vægt på, at du har en relevant kandidatuddannelse som fx cand.scient.pol., cand.scient.adm., cand.merc., cand.polit. eller lignende. Både nyuddannede og ansøgere med flere års erfaring kan komme i betragtning.

Arbejd tæt på det, der tæller
I Skatteministeriet arbejder vi tæt på de politiske processer på et område med stor bevågenhed og mange interessenter. Vi bruger alle vores kræfter på at løse en afgørende opgave på en ordentlig måde samtidig med, at vi sætter retningen og skaber løsninger for Skatteforvaltningen.

Vi er et fagligt og ambitiøst departement med ca. 300 ansatte, hvor vi dagligt løser udfordrende opgaver på tværs af discipliner. Vi ved, at den gode løsning opstår i samspillet mellem fagligheder. Derfor dyrker vi en stærk faglig samarbejdskultur, hvor der også er plads til det sociale.

Ansøgning og kontakt
Send din ansøgning med CV og eksamensbevis via linket ”Søg stillingen” senest onsdag den 12. oktober 2021. Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte kontorchef Magnus Rønning-Andersson på telefonnummer 72 37 04 94.

Stillingen tiltrædes fra den 1. december 2021 eller snarest muligt, og du vil blive ansat efter gældende overenskomst. Arbejdsstedet er Nicolai Eigtveds Gade 28, 1402 København K.

Skatteministeriet opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Læs mere om ansættelse i Skatteministeriet på www.skm.dk/job.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 21.9.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København K
  • Tirsdag den 12. oktober 2021

Lignende jobs

  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at rydde vanetænkning af bordet, så tror vi på, at du er vores nye Food & Beverage Manager på Scandic Spectrum. Vi ved, at du ta’r ansvar og har ro i maven med det fulde overblik. Du er god til at organisere, købe ind, lede og dele din viden.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige (studiejob) i København

    Fri kontakt
    Brænder du for regnskab og har en skarp analytisk sans? Så tror vi på, at du er vores nye studentermedhjælper på Scandics Support Office. Vi ved, at du er en haj til Office-pakken, herunder især Excel og at du trives med mange og forskelligartede opgaver.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs og målrettet og god til at håndtere alverdens spørgsmål, så tror vi på, at du er vores nye Shiftleader på Scandic Spectrum. Vi ved, at du ta’r ansvar, har overblik og handler hurtigt, når det gælder.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i København K over tid

Dato Alle jobs som øvrige
5. juli 2024 0
4. juli 2024 0
3. juli 2024 0
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0