Studentermedarbejdere med interesse for skatteret og vurdering søges til Skatteankestyrelsen i København

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Studiejob - København V

Er du studerende på en juridisk, regnskabsmæssig, eller anden relevant uddannelse, og har du interesse for skatteret, moms, vurdering og forvaltningsret? Motiveres du af at arbejde med administrative opgaver, og kunne du tænke dig at bringe dine faglige kompetencer i spil på en attraktiv arbejdsplads? Så er du måske vores nye kollega!

Skatteankestyrelsen er en uafhængig styrelse under Skatteministeriet. Vores hovedopgave er at sikre kompetent, effektiv og uafhængig behandling af klager på vurderings-, moms- og skatteområdet.

Til at hjælpe os med at løse denne opgave søger vi nu et antal studentermedarbejdere til hhv. 19., 13., 7. og 4. kontor, der behandler klagesager på skatte-, moms- og vurderingsområdet:

  • 19. kontor behandler bl.a. klagesager vedrørende vurdering (ejerboliger) og erhvervsbeskatning
  • 13. kontor behandler bl.a. klagesager vedrørende erhvervsbeskatning og fast ejendom
  • 7. kontor behandler bl.a. klagesager vedrørende moms, energi- og miljøafgifter
  • 4. kontor behandler bl.a. klagesager vedrørende vurdering (erhvervsejendomme) og subjektiv skattepligt.

Om Jobbet
Studenterfunktionen er til rådighed for kontorernes sagsbehandlere, og der vil i den forbindelse være forskellige arbejdsopgaver både af juridisk og ikke-juridisk karakter. Dine arbejdsopgaver kommer primært til at være af understøttende karakter og kan bl.a. være:

  • indledende sagsbehandling, så sagen er klar til sagsbehandling
  • lettere sagsbehandling
  • oprettelse og klargøring af dokumenter
  • bistand til forberedelse af materiale til nævnsmøder
  • udarbejdelse af visse breve til klagere og repræsentanter
  • besvarelse af aktindsigtsanmodninger
  • diverse ad hoc-opgaver.

I alle kontoerne vægter vi trivsel højt og tilbyder et uformelt arbejdsmiljø med en god omgangstone, hvor sparring er et nøgleord. Derudover har vi også fokus på den gode oplæring af vores studenter.

Det er et rigtigt godt studiejob, som har givet mig indsigt i sagsbehandling, som var vildt relevant både under mit studie, og nu i min videre karriere,” siger tidligere student Johannes Grønvold Smidt-Nielsen og fortsætter, ”det er en god og social arbejdsplads, med godt humør, hvor vi studenter er en del af det sociale, på lige fod med de fuldtidsansatte. Derudover har lederne fokus på fleksibilitet så der er en sammenhæng mellem studie og arbejde.”

Du får en god og unik mulighed for at tilegne dig viden om spændende sagsbehandlingsopgaver og -metoder og komme helt tæt på en sagstung organisation, der til dagligt arbejder med komplekse, juridiske problemstillinger. Uanset hvilket kontor du bliver ansat i, vil du lære et ’håndværk’ at kende, hvor vi samtidig har fokus på din læring og videreudvikling.

Om dig
Du kan være i gang med en uddannelse med fokus på forvaltning, som fx cand.jur., HA-Jur., cand.merc.jur., cand.scient.adm. eller cand.merc.aud., og du har flair og interesse for forvaltnings- og skatteret.

Du er velformuleret i tale og på skrift og løser dine opgaver med høj kvalitet, både når du arbejder selvstændigt og i samarbejde med andre.

Det er vigtigt, at du motiveres af at:

  • løse administrative opgaver
  • du er detaljeorienteret
  • du er serviceminded.

Skatteankestyrelsen er én af Danmarks største juridiske arbejdspladser
I Skatteankestyrelsen forberedes og behandles klagesager inden for skat, moms, told, afgifter, vurdering af fast ejendomme, samt en række andre sagstyper på skatteområdet.

Vi har store ambitioner og høj faglighed. Vi har fokus på produktion og kvalitet, og vi tror på, at vi i fællesskab kan levere bedre sagsbehandling end enkeltvis.

Ansøgning, kontakt og rekrutteringsproces
Vi ser frem til at modtage din ansøgning, CV, uddannelsesbeviser, karakterblade og eventuelt øvrige relevante dokumenter senest 1. oktober 2021 kl. 12:00 via nedenstående link. Samtaler afholdes løbende.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte kontorchef Susanne Nüchel Lawaetz på tlf. nr. 72387038 eller mail [email protected], eller fuldmægtig Johannes Grønvold Smidt-Nielsen på tlf. nr. 33760774 eller e-mail [email protected].

Vil du gerne vide mere om Skatteankestyrelsen og om vores rekrutteringsproces kan du få mere information her.

Løn- og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår følger overenskomsten mellem Finansministeriet og HK-stat.

Arbejdstiden vil gennemsnitligt være 15 timer om ugen og aftales løbende.

Tiltrædelse forventes pr. 1. november 2021 eller snarest derefter.

Der vil forud for ansættelsen blive indhentet straffeattest og referencer.

Ansættelsesområdet er Skatteministeriet med tilhørende institutioner, og arbejdsstedet er Skatteankestyrelsen, Ved Vesterport 6, 1612 København V og Strandboulevarden 89-91 2100 København Ø.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København V.

Jobbet er oprettet på vores service den 10.9.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København V
  • Fredag den 01. oktober 2021

Lignende jobs

  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at rydde vanetænkning af bordet, så tror vi på, at du er vores nye Food & Beverage Manager på Scandic Spectrum. Vi ved, at du ta’r ansvar og har ro i maven med det fulde overblik. Du er god til at organisere, købe ind, lede og dele din viden.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige (studiejob) i København

    Fri kontakt
    Brænder du for regnskab og har en skarp analytisk sans? Så tror vi på, at du er vores nye studentermedhjælper på Scandics Support Office. Vi ved, at du er en haj til Office-pakken, herunder især Excel og at du trives med mange og forskelligartede opgaver.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs og målrettet og god til at håndtere alverdens spørgsmål, så tror vi på, at du er vores nye Shiftleader på Scandic Spectrum. Vi ved, at du ta’r ansvar, har overblik og handler hurtigt, når det gælder.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i København V

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i København V over tid

Dato Alle jobs som øvrige
5. juli 2024 5
4. juli 2024 3
3. juli 2024 3
2. juli 2024 3
1. juli 2024 3
30. juni 2024 3
29. juni 2024 3
28. juni 2024 3
27. juni 2024 3
26. juni 2024 3
25. juni 2024 3
24. juni 2024 3
23. juni 2024 3
22. juni 2024 3
21. juni 2024 4
20. juni 2024 4
19. juni 2024 4
18. juni 2024 4
17. juni 2024 4
16. juni 2024 4
15. juni 2024 4
14. juni 2024 4
13. juni 2024 4
12. juni 2024 4
11. juni 2024 4
10. juni 2024 4
9. juni 2024 4
8. juni 2024 4
7. juni 2024 4
6. juni 2024 4
5. juni 2024 4