Vil du være en del af holdet bag én indgang til SIRI?

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Styrelsen for International Rekruttering og Integration – SIRI – søger et antal kontorfunktionærer til SIRIs nye Borgerservice. Stillingerne er til besættelse snarest muligt, og der er tale om både faste og midlertidige stillinger. Så hvis du brænder for at levere god og effektiv service både i tale og på skrift og at samarbejde på tværs af teamskel, så har du nu muligheden i Borgerservice.

Lidt om alt det vi tilbyder
I styrelsen er vi ca. 350 medarbejdere, og vi er en del af Udlændinge- og Integrationsministeriet.

Borgerservice er brugernes samlede indgang til SIRI. I Borgerservice har vi fysiske skranker, hvor vi optager brugernes biometri og behandler EU-borgeres ansøgninger om opholdsret. Derudover håndterer vi de tusindvis af kald vi modtager i styrelsen, og har startcenter, der håndterer en række andre administrative opgaver på udlændingeområdet. Geografisk er kontoret delt på adresser i hhv. Valby, Aabenraa, Aalborg, Aarhus og Odense.

Vores hverdag er præget af tæt brugerkontakt, og vi arbejder altid på at yde en venlig vejledning på et højt fagligt niveau. Du får ca. 70 kollegaer i kontoret, hvor alle har forskellig erfaring, uddannelse og perspektiv. Kontoret er kendetegnet ved at være et fællesskab, hvor faglighed og borgerservice er i højsædet. Vi har en uformel omgangstone, vi hjælper hinanden, og vi tager vores arbejde meget seriøst. Derfor sætter vi også vidensdeling højt.

Du skal sammen med kontorets øvrige medarbejdere være styrelsens ansigt udadtil og yde en god service over for vores brugere. Du vil i kontoret indgå i en teamstruktur, hvor dine primære arbejdsopgaver vil være telefonisk vejledning af SIRIs brugere, oprettelse af sager og besvarelse af de mange tusinde mails, vi modtager. Du skal arbejde med spørgsmål om reglerne for udlændinges ophold i Danmark og guide brugerne om indholdet af SIRIs hjemmeside nyidanmark.dk. Det er vigtigt, at du har lyst til at tale i telefon i en stor del af din arbejdstid.

Dine primære arbejdsopgaver vil være delt mellem vores call center og startcenter, men på sigt kan du også få opgaver på andre områder. Det kan fx være at modtage og sagsbehandle sager om opholdsret for EU-borgere, yde vejledning inden for både EU- og udlændingeområdet, modtage ansøgninger og optage biometri.

Vores forventninger til dig
Du har en relevant uddannelsesmæssig baggrund, f.eks. en kontoruddannelse og gerne erfaring på området.

Du bliver en del af et politisk miljø, hvor du udfordres fagligt og personligt, og hvor vi forventer, at du:

  • er arbejdsom, omhyggelig og resultatorienteret
  • trives i et travlt arbejdsmiljø, har humor og kan lide at samarbejde og løfte i flok
  • har gode dansk- og engelskkundskaber og er fortrolig med elektronisk sagsbehandling
  • er venlig, serviceminded og indstillet til at sætte dig i brugerens sted
  • har en åben og fleksibel indstilling til dine arbejdsfunktioner samtidig med, at du er kvalitetsbevidst

Yderligere information
Du ansættes i Udlændinge- og Integrationsministeriets koncern efter OAO-S-Fællesoverenskomsten og HK-overenskomsten. Der er mulighed for at forhandle tillæg, der matcher dine kvalifikationer.

Politiets Efterretningstjeneste vil gennemføre en registermæssig undersøgelse af din person, så vi i Udlændinge- og Integrationsministeriet kan vurdere, om du er egnet til at varetage stillingen. Du skal løbende kunne bestå en registermæssig undersøgelse under hele din ansættelse. Du kan læse om, hvordan vi behandler dine persondata her.

Har du spørgsmål i øvrigt, er du velkommen til at kontakte enhedschef Naja Fugl Klastrup på telefonnummer 72 14 25 67 eller på e-mail [email protected].

Vi forventer at holde samtaler i uge 41.

Ligestilling i alle dens aspekter er vigtig. Derfor opfordres alle interesserede uanset etnisk tilhørsforhold, religion, køn, alder og lign. til at søge stillingen. Udlændinge- og Integrationsministeriet er medlem af Foreningen Nydansker.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 29.9.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København K

Lignende jobs

  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Smiler du med øjnene, griber bolde fra alverdens retninger og elsker at hjælpe? Så tror vi på, at du er vores Bellboy på Scandic Spectrum. Vi ved, at du er skarp og handler hurtigt, når situationen kræver det.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at rydde vanetænkning af bordet, så tror vi på, at du er vores nye Food & Beverage Manager på Scandic Spectrum. Vi ved, at du ta’r ansvar og har ro i maven med det fulde overblik. Du er god til at organisere, købe ind, lede og dele din viden.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige (studiejob) i København

    Fri kontakt
    Brænder du for regnskab og har en skarp analytisk sans? Så tror vi på, at du er vores nye studentermedhjælper på Scandics Support Office. Vi ved, at du er en haj til Office-pakken, herunder især Excel og at du trives med mange og forskelligartede opgaver.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i København K over tid

Dato Alle jobs som øvrige
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0
4. juni 2024 0
3. juni 2024 0
2. juni 2024 0
1. juni 2024 0
31. maj 2024 0