Studerende søges til support af tilskudsadministrativt it-system, e-grant

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Studiejob - København Ø

I Kontor for Studie- og Tilskudsadministrative Systemer har vi ansvaret for udvikling, vedligeholdelse, levering og teknisk drift af specialudviklede it-systemer.

Til kontorets e-grant enhed søger vi en studentermedhjælper, der kan bistå med den daglige support af de eksterne brugere enten pr. telefon eller via vores helpdesk-system, når de har spørgsmål eller problemer med brugen af e-grant. Det er derfor vigtigt, at du er god til at kommunikere, både skriftligt og mundtligt på dansk og engelsk og kan udvise tålmodighed og rummelighed. Du skal have en naturlig nysgerrighed i forhold til at arbejde med et komplekst it-system, og du skal kunne dokumentere og dele de erfaringer, du gør dig i arbejdet.

Vi skaber fundamentet for fremtiden
Viden former fremtiden. I Uddannelses- og Forskningsministeriet arbejder vi for at skabe værdi i samfundet gennem fremragende uddannelse og forskning. Vi skaber et solidt fundament for de videregående uddannelser og forskningen i Danmark, så nye idéer kan spire og skabe vækst.

Om stillingen
Bliv en del af en lille dynamisk enhed med høje ambitioner. I e-grant enheden i kontoret for Studie- og Tilskudsadministrative Systemer har vi ansvaret for videreudvikling, vedligeholdelse, support og implementering af e-grant, vores ansøgnings- og tilskudsadministrative system. Vi sætter en dyd i samarbejde og dækker ind for hinanden, når der er behov. Samtidig går vi op i at skabe et dynamisk arbejdsmiljø med højt til loftet.

E-grant er et tilskudsadministrativt system som benyttes til udmøntning af 4 mia. kr. og til administration af en samlet portefølje af 5.000 aktive bevillinger. E-grant anvendes i dag af Danmarks Frie Forskningsfond, Danmarks Innovationsfond, Uddannelses- og Forskningsstyrelsen. E-grant er en end-to-end løsning og har ca. 200 interne brugere og ca. 20.000 eksterne brugere. Du kan læse mere om e-grant.dk på www.e-grant.dk.

Vi forestiller os, at du som student både deltager i vores daglige aktiviteter og møder, samt at du aktivt bidrager med løsninger til teamets opgaver. På den måde vil jobbet give dig et alsidigt indblik i en moderne og professionel it-funktion, og vi vil gerne samtidig drage nytte af dine faglige input, nye ideer og viden om området. Du vil også kunne følge fejlsagernes flow og være med igennem hele kæden fra indmeldelse, dialog med vores leverandør, foretage test og tilbagemeldinger.

Dine opgaver vil primært være at:

  • support af e-grant: Du skal yde telefonsupport til de eksterne brugere af systemet samt besvare skriftlige fejlindmeldinger i vores helpdesk-system JIRA
  • fejlhåndtering af problemer som dukker op i supporten. 1. og 2. level support. Du er med i hele kæden fra fejlindmeldelse til løsning
  • support af budget- og regnskabsskemaer i Microsoft Excel
  • varetage konfiguration af e-grant.

Er du vores nye kollega?
Da arbejdet med IT kræver struktur og nysgerrighed, søger vi en student, der går initiativrigt og struktureret og nysgerrigt til opgaveløsningen. Du er omhyggelig og får energi af at levere god service.

Derudover forventer vi, at du er:

  • ansvarsfuld i forhold til at få løst dine opgaver
  • selvstændig og nysgerrig
  • servicemindet og har lyst til at kommunikere med mange forskellige mennesker
  • god til at kommunikere både skriftligt og mundligt, også på engelsk.
  • interesseret i og meget gerne har erfaring med Excel.

Der vil være rig mulighed for at udvikle opgaverne i forhold til dine interesser, evner og kontorets behov. Du vil således få mulighed for at prøve kræfter med og få større indsigt i e-grant, samt sætte din teoretiske viden i spil.

Du får en grundig oplæring i systemet og i arbejdsområdet. Oplæringen foregår primært i forbindelse med konkrete opgaver.

En ambitiøs og social arbejdsplads
Du bliver en del af en ambitiøs arbejdsplads med dedikerede og fagligt stærke kollegaer, hvor vi prioriterer et godt samarbejde og arbejdsglæde i hverdagen. Vi mener nemlig, at en god kultur med dialog og samarbejde er forudsætningen for, at vi lykkes. Derfor er her plads til grin i den travle hverdag. Samtidig får du gode udviklingsmuligheder og stor fleksibilitet, så du kan balancere faglige ambitioner og privatliv.

Løn og ansættelsesvilkår
Du ansættes i Uddannelses- og Forskningsministeriets koncern efter overenskomst mellem Finansministeriet og relevant organisation.

Arbejdstiden er 15 timer om ugen, der som udgangspunkt er fordelt på to til tre faste hverdage. De faste dage aftales, så det passer med dine studier.

Arbejds- og tjenestested er Haraldsgade 53, 2100 København Ø.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte områdeleder Morten Jürs Rasmussen på telefonnummer 72318294 eller på e-mail [email protected].

Ligestilling i alle dens aspekter er vigtig. Derfor opfordres alle interesserede uanset etnisk tilhørsforhold, religion, køn, alder og lign. til at søge stillingen. Uddannelses- og Forskningsministeriet er medlem af foreningen Nydansker.

Om Uddannelses- og Forskningsstyrelsen
I Uddannelses- og Forskningsstyrelsen løfter vi en bred portefølje af faglige og administrative opgaver og projekter, der understøtter videreudvikling af dansk forskning, videnbaseret innovation og en løbende kvalitetsudvikling på de videregående uddannelser i et godt internationalt samspil på både forsknings- og uddannelsesområdet. Det sker i tæt dialog med de videregående uddannelsesinstitutioner og øvrige aktører med afsæt i dyb faglighed på de relevante områder. Styrelsen har også ansvaret for den ordinære uddannelsesstøtte (SU) og en række andre særlige støtteordninger for uddannelsessøgende samt ansvaret for drift og udvikling af SU-systemer, studieadministrative it-systemer mv.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København Ø.

Jobbet er oprettet på vores service den 29.9.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København Ø

Lignende jobs

  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Smiler du med øjnene, griber bolde fra alverdens retninger og elsker at hjælpe? Så tror vi på, at du er vores Bellboy på Scandic Spectrum. Vi ved, at du er skarp og handler hurtigt, når situationen kræver det.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at rydde vanetænkning af bordet, så tror vi på, at du er vores nye Food & Beverage Manager på Scandic Spectrum. Vi ved, at du ta’r ansvar og har ro i maven med det fulde overblik. Du er god til at organisere, købe ind, lede og dele din viden.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige (studiejob) i København

    Fri kontakt
    Brænder du for regnskab og har en skarp analytisk sans? Så tror vi på, at du er vores nye studentermedhjælper på Scandics Support Office. Vi ved, at du er en haj til Office-pakken, herunder især Excel og at du trives med mange og forskelligartede opgaver.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i København Ø

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København Ø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i København Ø over tid

Dato Alle jobs som øvrige
30. juni 2024 47
29. juni 2024 47
28. juni 2024 49
27. juni 2024 51
26. juni 2024 53
25. juni 2024 52
24. juni 2024 54
23. juni 2024 57
22. juni 2024 57
21. juni 2024 57
20. juni 2024 59
19. juni 2024 58
18. juni 2024 58
17. juni 2024 56
16. juni 2024 57
15. juni 2024 59
14. juni 2024 59
13. juni 2024 53
12. juni 2024 55
11. juni 2024 55
10. juni 2024 58
9. juni 2024 61
8. juni 2024 60
7. juni 2024 59
6. juni 2024 57
5. juni 2024 58
4. juni 2024 57
3. juni 2024 53
2. juni 2024 56
1. juni 2024 57
31. maj 2024 63