Engagerende og processtærk teamleder til Nationalbankens servicehub

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Som teamleder for vores servicehub, der i dag består af 4 medarbejdere, får du muligheden for at præge og videreudvikle, hvordan vi arbejder med service i Nationalbanken. Samtidig er det vigtigt, at du på struktureret vis kan forankre arbejdet i dokumenterede processer, der kan medvirke til løbende at gøre opgaveløsningen mere effektiv.

Du får ansvaret for fortsat at drive opbygningen af denne enhed, der fungerer som en samlet indgang til en lang række standardserviceydelser. Du får ansvaret for, at servicehubben kan fungere som en central servicepartner for hele huset. Intet spørgsmål er for småt.

Jobbet
Organisatorisk er stillingen placeret i Virksomhedsservice, som rummer alle bankens stabslignende funktioner. Du refererer til lederen af Facility Management, hvor du bliver en del af et erfarent lederteam, som bl.a. har ansvar for at varetage interne serviceydelser og aktiviteter inden for ejendomsdrift og bygningsvedligehold. I dagligdagen vil du få et tæt samarbejde med ledere i hele organisationen og i særdeleshed med sektionslederne i Virksomhedsservice.

Servicehubben er placeret sammen med bankens on-site it-service, som består af medarbejdere fra vores it-driftsleverandør. Formålet med servicehubben er, at Nationalbankens medarbejdere kun skal henvende sig ét sted for hurtigt at få den støtte og hjælp, de efterspørger. Det er derfor essentielt, at du aktivt samarbejder og opbygger en god samarbejdsrelation med on-site medarbejderne hos den eksterne it-leverandør. Samtidig skal du kunne forbinde de rette kompetencer til på sigt at få opbygget en fornuftig systemunderstøttelse, der kan give brugeren hurtig og nem indgang til samtlige standardserviceydelser, uanset leverandør.

Servicehubben skal opbygge en vidensbase om de typer af henvendelser, som rettes til og løses i enheden, og alle løsninger og processer skal dokumenteres og gennemgås løbende med det formål at optimere forretningsgange og ydelser på tværs af de forskellige funktioner i Virksomhedsservice. Servicehubben skal derfor give en god brugeroplevelse og højne det generelle serviceniveau.

Du samarbejder med og rapporterer løbende til et board af ledere i Virksomhedsservice, som er med til at sætte retningen for servicehubben.

Din profil
Vi har brug for en struktureret leder, som er udadvendt og opsøgende. Det er vigtigt, at du er i stand til hurtigt at oparbejde viden om Nationalbankens nuværende administrative processer, og at du kan være med til at videreudvikle dem i fremtiden. Derfor indebærer jobbet også at udvikle roller og ansvarsområder for servicehubben.

Du er en dygtig teamleder og har stor erfaring med personaleledelse. Du er så at sige en spillende træner, der både kan sætte retning, skabe overblik samt selv deltage i udførelsen af den daglige drift. Som personaleleder har du ikke kun øje for at få opgaverne struktureret og løst, men har også stort fokus på, hvorledes medarbejdernes kompetencer udvikles løbende. Derudover er det en stor fordel, hvis du har erfaring med daglig ledelse af medarbejdere, der er ansat hos en driftsleverandør, som du har haft et tæt samarbejde med. Du er en mester i at opbygge relationer og have øje for, hvad der skaber værdi og er god kundeservice for den enkelte. Da en del af din arbejdsdag vil gå med daglig sagsbehandling, er det vigtigt, at du er operationel og formår at arbejde med direkte kundebetjening. Sammen med dine medarbejdere skaber du gejst og sammenhold, så I opnår den bedst mulige kundeoplevelse ved hurtig og korrekt betjening.

Ud over at besidde en vis processtyrke skal du være i stand til at optimere de interne arbejdsprocesser gennem struktureret opsamling af viden, som kan resultere i forbedringer. Vi ønsker også, at du interesserer dig for organisationens generelle udvikling og dermed kan være med til at udpege forandringsområder i servicehubben, der kan bidrage til at løfte den generelle arbejdsbyrde for bankens medarbejdere.

Faglige kvalifikationer:

  • Du har indgående erfaring med personaleledelse med fokus på teamudvikling
  • Det er en fordel, hvis du har ledelsesmæssig erfaring fra et servicecenter, kundecenter e.l.
  • Du er administrativt stærk
  • Du har en god forståelse for it-drift, herunder den it-mæssige understøttelse af supportsager mv.
  • Du kan lede forandringsprocesser, både i forhold til medarbejdere, andre ledere og organisationen generelt
  • Du har tidligere arbejdet med at involvere referencegrupper e.l. med henblik på at tilpasse serviceydelser og bedre kunne forudse fremtidige krav fra brugerne til servicehubben
  • Du er god til at informere og kommunikere

Personlige kvalifikationer:

  • Du brænder for at forbedre kundeoplevelsen
  • Du udviser stort overblik og tager det ledelsesmæssige ansvar for, at enheden lever op til sit formål og ansvar
  • Du arbejder struktureret med dine opgaver og er god til at planlægge en dag for både dig selv og dine medarbejdere
  • Du trives med en uforudsigelig hverdag, hvor opgaverne kan forandre sig hurtigt, og hvor du med ro og overblik kan lede og prioritere servicehubbens indsats
  • Du har gode samarbejdsevner og en stor menneskelig forståelse.

Vil du vide mere?
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte leder af Facility Management, Stine Mariendal, på tlf. 2340 3297 eller mail [email protected].

Hvis du har spørgsmål til ansættelsesvilkår eller banken som arbejdsplads, er du velkommen til at kontakte HR-partner Anita Ray, på tlf. 3363 6068 eller mail [email protected].

Ansøgning


Send en motiveret ansøgning, CV og øvrige relevante papirer senest 24. november 2021.

Vi forventer, at der bliver afholdt to samtalerunder. Mellem første og anden samtalerunde gennemføres en personlighedstest.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 5.11.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København K

Lignende jobs

  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at rydde vanetænkning af bordet, så tror vi på, at du er vores nye Food & Beverage Manager på Scandic Spectrum. Vi ved, at du ta’r ansvar og har ro i maven med det fulde overblik. Du er god til at organisere, købe ind, lede og dele din viden.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige (studiejob) i København

    Fri kontakt
    Brænder du for regnskab og har en skarp analytisk sans? Så tror vi på, at du er vores nye studentermedhjælper på Scandics Support Office. Vi ved, at du er en haj til Office-pakken, herunder især Excel og at du trives med mange og forskelligartede opgaver.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs og målrettet og god til at håndtere alverdens spørgsmål, så tror vi på, at du er vores nye Shiftleader på Scandic Spectrum. Vi ved, at du ta’r ansvar, har overblik og handler hurtigt, når det gælder.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i København K over tid

Dato Alle jobs som øvrige
5. juli 2024 0
4. juli 2024 0
3. juli 2024 0
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0