STUDENTERMEDHJÆLPER TIL DEN DANSKE SCENEKUNSTSKOLEN

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Studiejob - København K

Som studentermedhjælper på Den Danske Scenekunstskole bliver du en del af en levende uddannelses- og kulturinstitution, der aldrig står stille. Vi kan tilbyde et spændende studiejob, hvor du får indsigt i den administrative understøttelse af de kunstneriske uddannelser og erfaring med arbejdet i en politisk styret organisation. Du bliver ansat i en administration med ca. 25 engagerede og fagligt dygtige medarbejdere, der er fordelt i tre teams, som løfter arbejdsopgaver inden for studieadministration, økonomi, kommunikation, løn, kvalitetssikring, internationalt arbejde, efter- og videreuddannelse. Du vil få forefaldende arbejdsopgaver inden for alle disse områder, og det er derfor vigtigt, at du er fleksibel og har lyst til at prøve kræfter med en bred vifte af opgaver.

Eksempler på opgaver vil være:

  • Studierelevante fordybelsesopgaver afhængigt af dit studie
  • Afvikling af arrangementer (optagelsesprøver, kurser, internationale projekter)
  • Kommunikationsopgaver (nyhedsbreve, invitationer, SoMe)
  • Udarbejdelse og behandling af spørgeskemaundersøgelse i SurveyXact
  • Administrative ad hoc opgaver

Om dig:

Du har god organisationsforståelse og er god til at sætte dig ind i de dynamikker og udfordringer, der er forbundet med at arbejde på en kunstnerisk videregående uddannelse. Du er proaktiv, arbejder selvstændigt og struktureret og kan håndtere en hverdag med flere opgaver. Du har god digital forståelse og har let ved at sætte dig ind i nye systemer. Det er afgørende, at du kan indgå som en god kollega i det hold af administrativt personale, som skal løse arbejdsopgaverne i tæt dialog med hinanden. Vi forventer, at du har gode samarbejds- og kommunikationsevner og kan begå dig på dansk og engelsk, både skriftligt og mundtligt.

LØN OG ANSÆTTELSESFORHOLD

Stillingen er en stilling på 10-15 timer ugentligt og ligger hovedsagligt i dagtimerne. Der kan dog forekomme enkelte dage med aften- eller weekend arbejde. Ønskes besat 1. januar 2022 eller snarest muligt.

Ansættelse sker efter gældende overenskomst mellem Finansministeriet og OAS-S, samt Organisationsaftalen for kontorfunktionærer mellem Finansministeriet og HK.

Organisatorisk vil du blive tilknyttet studieadministrationen, men vil i det daglige løse opgaver for hele administrationen.

Tjenestestedet er Den Danske Scenekunstskoles campus København, men der kan forekomme rejseaktivitet til skolens øvrige campusser i hhv. Aarhus, Fredericia og Odense.

ANSØGNING

Søg stillingen ved at klikke Søg stillingen herunder og upload ansøgning og CV senest tirsdag den 21. december 2021 klokken 10. Vi modtager kun ansøgninger via det elektroniske rekrutteringssystem.

Vi forventer, at ansættelsessamtaler finder sted 23. december 2021.

DDSKS ser forskellighed som en styrke og opfordrer alle kvalificerede uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Yderligere oplysninger om stillingen og ansøgningsproceduren kan fås ved henvendelse til teamleder for Studieadministrationen Sussi Sigumfeld, tlf. 4172 2103, mail [email protected].

DEN DANSKE SCENEKUNSTSKOLE

Den Danske Scenekunstskole er en kunstnerisk uddannelsesinstitution under Kulturministeriet. Skolen er hjemsted for et moderne, kunstnerisk læringsmiljø, der inspirerer til nye tænkemåder, kunstneriske udtryk og socialt engagement.

Med videregående uddannelser på bachelor-, kandidat- og diplomniveau fordelt på campusser i Aarhus, Fredericia, Odense og København uddanner skolen toneangivende scenekunstnere med en solidt funderet praktisk og teoretisk faglighed og en kritisk bevidsthed om kunstens rolle i samfundet.

Gennem forskning og udvikling af nye værker, viden og metoder inden for et bredt spektrum af scenekunstneriske discipliner er skolens undervisere og studerende med til at udvikle scenekunstens fagområder og sætte aftryk på kunst- og kulturlivet nationalt og internationalt.

Læs mere på ddsks.dk.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 7.12.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København K
  • Tirsdag den 21. december 2021

Lignende jobs

  • Senior Associates og Managers til Transaction Advi...

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Lydtekniker, fuldtid, Scandic Falkoner

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at bryde vanetænkning, så tror vi på, at du er vores nye lydtekniker på Scandic Falkoner i København. Vi ved, at du brænder for alt det tekniske, og er professionel i lydteknik.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Manager Groupdesk, Scandic Group & Meeting, Denmar...

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs, målrettet og sætter scenen for en god mødekultur, så tror vi på, at du er vores nye Groupdesk Manager, Scandic Group & Meeting. Vi ved, at du har overblik og er god til at kommunikere, guide og skabe rammerne for de bedste møder og konferencer.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Butiks assistance min. 8 t./uge – Philip Morris...

    Fri kontakt
    Butiks assistance min. 8 t./uge – Philip Morris' ”Heat & Brew”, København. Philip Morris, er i gang med en historisk omstilling af virksomheden, til i fremtiden at fokusere på røgfrie alternativer. Vi søger nu en deltidsmedarbejder til deres konceptbutik ”Heat & Brew” i Kronprinsensgade i København K.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i København K over tid

Dato Alle jobs som øvrige
4. oktober 2024 2
3. oktober 2024 2
2. oktober 2024 2
1. oktober 2024 2
30. september 2024 2
29. september 2024 2
28. september 2024 2
27. september 2024 2
26. september 2024 2
25. september 2024 2
24. september 2024 2
23. september 2024 2
22. september 2024 2
21. september 2024 2
20. september 2024 2
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1