Myndighedskoordinator til Københavns store anlægs- og infrastrukturprojekter

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Myndighedskoordinator til Københavns store anlægs- og infrastrukturprojekter

Har du erfaring med koordinering og dialog med myndigheder? Og vil du være med – helt tæt på – når By & Havn udvikler større anlægsprojekter såsom Lynetteholm? Så vil vi gerne i dialog med dig!

Hos os får du:
  • En vigtig rolle ved at være bindeleddet mellem By & Havn og vores rådgivere, myndigheder og interessenter inden for anlægs- og miljøområdet.
  • Et inspirerende arbejdsmiljø i en professionel bygherreorganisation, hvor der lægges vægt på høj faglighed og tværgående samarbejder i en organisation, der samtidig har en uformel og sjov, men respektfuld omgangstone og med f.eks. fredagsmorgenmad og fællessang.


By & Havn har ansvaret for nogle af Københavns mest omfattende og prestigefyldte anlægs- og infrastrukturprojekter på bl.a. Svanemølleholm, Sundmolen, Enghave Brygge, Ørestad Syd, anlæg af ny containerterminal i Nordhavn og – ikke mindst – etablering af Lynetteholm.

Her taler alle med alle
By & Havn er en vidensvirksomhed og betragter sine medarbejdere som selskabets vigtigste ressource.
Du får din daglige gang i vores smukke historiske bygning med nyistandsatte kontorer, der ligger med udsigt til Kastellet og hele havnefronten.

Du bliver en del af By & Havns anlægsafdeling, som pt. består af et team på 18 dygtige og kompetente medarbejdere. Afdelingen, som varetager selskabets bygherrerolle, etablerer i samarbejde med entreprenører og forsyningsselskaber den overordnede infrastruktur såsom etablering og omlægning af ledninger samt anlæg af veje, kanaler, pladser og parkeringshuse i de byområder, som By & Havn ejer.

Hos By & Havn taler alle med hinanden – og det er uanset, om du har kort eller længere erfaring og hvor du er placeret i vores relativt lille organisation på samlet set 135 medarbejdere. Der er altid plads til en snak eller et godt råd.

Kan du levere miljøbeskrivelser og projektstyring?
Ja, men arbejdet kommer også til at bestå af koordinering af dialogen mellem anlægsafdelingens medarbejdere og myndighederne om afdelingens mange anlægsprojekter, herunder Lynetteholm.

Du får ansvaret for at sikre diverse myndighedstilladelser og dermed bane vejen for gennemførelse af anlægsprojekter.

Koordinering og planlægning i samarbejde med rådgivere og entreprenører vil også være en del af dine arbejdsopgaver, ligesom gennemførelse af overvågningsprogram for miljøforhold i forbindelse med etableringen af Lynetteholm, herunder afrapportering og dialog med tilsynsmyndigheder, også vil høre under dig. Derudover kan der eventuelt blive tale om projektledelse af et eller flere anlægsprojekter, herunder udbud og kontrahering med rådgivere og entreprenører.

Vi vil gerne høre fra dig, som…
  • Har sagsbehandlingserfaring, gerne fra en offentlig myndighed eller fra en generaliststilling i et konsulenthus.
  • Har indsigt i miljøforhold i forbindelse med anlægsprojekter på land og til vands.
  • Har lyst til at prøve kræfter med at være med til at anlægge Københavns nye halvø, Lynetteholm.


Du vil være den, som skal sikre koordineringen og dialogen mellem By & Havn og vores rådgivere, interessenter og myndigheder.

Din faglige baggrund kan være f.eks. biolog, geograf eller noget helt tredje, så længe du har erfaring med miljøarbejde og sagsbehandling i forhold til myndighedsforhold vedr. bygge- og anlægsprojekter. Ligeledes har du erfaring med og indsigt i miljøforhold ifm. anlægsprojekter på land og til vands.

I By & Havn og i vores anlægsafdeling har vi et fokus på bæredygtighed, og ønsker at præge udviklingen af selskabets anlægsaktiviteter yderligere i en miljørigtig retning, bl.a. med øget certificering, nedbringelse af CO2-udledning og anvendelse af LCA-værktøjer. Derfor vil det være en fordel, hvis du i den dagsorden har erfaring med at implementere fra strategi til handling i anlægsprojekter.

Du trives med at arbejde selvstændigt, og du går i detaljerne og har en systematisk og struktureret tilgang til arbejdet.

Søg stillingen
Er du interesseret i at søge stillingen, bedes du sende en kort ansøgning, dit CV samt relevante bilag via ”Søg stillingen” nedenfor. Ansøg gerne hurtigst muligt, da vi løbende holder samtaler.

Grundet databeskyttelseslovgivningen modtager vi ikke CV og ansøgning på mail.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte souschef Simon Brückner på tlf. 21 75 47 80 eller havnebygmester Hans Vasehus på tlf. 20 80 98 88.

By & Havn opfordrer alle interesserede uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge. Alle henvendelser behandles fortroligt og i overensstemmelse med reglerne i databeskyttelseslovgivningen.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 28.3.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København K
  • Søndag den 24. april 2022

Lignende jobs

  • Senior Associates og Managers til Transaction Advi...

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Lydtekniker, fuldtid, Scandic Falkoner

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at bryde vanetænkning, så tror vi på, at du er vores nye lydtekniker på Scandic Falkoner i København. Vi ved, at du brænder for alt det tekniske, og er professionel i lydteknik.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Manager Groupdesk, Scandic Group & Meeting, Denmar...

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs, målrettet og sætter scenen for en god mødekultur, så tror vi på, at du er vores nye Groupdesk Manager, Scandic Group & Meeting. Vi ved, at du har overblik og er god til at kommunikere, guide og skabe rammerne for de bedste møder og konferencer.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Butiks assistance min. 8 t./uge – Philip Morris...

    Fri kontakt
    Butiks assistance min. 8 t./uge – Philip Morris' ”Heat & Brew”, København. Philip Morris, er i gang med en historisk omstilling af virksomheden, til i fremtiden at fokusere på røgfrie alternativer. Vi søger nu en deltidsmedarbejder til deres konceptbutik ”Heat & Brew” i Kronprinsensgade i København K.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i København K over tid

Dato Alle jobs som øvrige
4. oktober 2024 2
3. oktober 2024 2
2. oktober 2024 2
1. oktober 2024 2
30. september 2024 2
29. september 2024 2
28. september 2024 2
27. september 2024 2
26. september 2024 2
25. september 2024 2
24. september 2024 2
23. september 2024 2
22. september 2024 2
21. september 2024 2
20. september 2024 2
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1