Skarp fuldmægtig med interesse for tværgående policyudvikling

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Skarp fuldmægtig med interesse for tværgående policyudvikling I Social- og Ældreministeriet arbejder vi med at udvikle tværgående velfærdsløsninger, som skal løfte hverdagen for vores mest udsatte borgere. Kontoret for Tværgående Velfærd, Civilsamfund og Investeringer er primus motor i at drive dette arbejde frem, og lige nu søger vi en skarp fuldmægtig der har blik for tværgående sammenhænge, tænker strategisk og trives i samarbejde med mange mennesker med forskellige faglige baggrunde, holdninger og tilgange.

Dig
Du er formentligt uddannet inden for statskundskab, sociologi eller økonomi, og du kan være nyuddannet eller have mere erfaring.

Det vigtigste for os er, at du:

  • Interesserer dig for, hvordan social- og ældreområdet fungerer. Det gælder hele vejen fra Folketinget ud til borgeren, der modtager en indsats.Du skal være med til at strukturere og omsætte den viden, vi har fra centralt hold, til virksomme indsatser for borgerne.

  • Kan lide at arbejde projektbaseret og tage ansvar. Du bliver tovholder på et eller flere strategiske projekter, og det bliver din opgave at drive dine projekter fremad.

  • Formulerer dig klart. Både skriftligt og mundtligt formår du at kommunikere til mange forskellige modtagere og at gøre det komplekse simpelt.

  • Bliver motiveret af udvikling, snarere end drift, og af et miljø med fokus på resultater og høj kvalitet.

  • Trives med at være i dialog med mange mennesker, der har forskellige faglige baggrunde, holdninger og tilgange. Kontoret har en central koordinerende rolle. Den ene dag har du en forsker i røret, den anden dag en vigtig interesseorganisation, ligesom du arbejder tæt sammen med kollegaer i hele huset. Det falder dig naturligt at skabe gode samarbejdsrelationer.


Stillingen
Du kan bl.a. komme til at arbejde med:

  • Udvikling af nye tværgående velfærdsløsninger. Vi har ansvaret for Velfærdsaftalerne, som er en ny tilgang til at udvikle velfærden på dagtilbuds-, folkeskole- og ældreområdet. Derudover bidrager vi til regeringens arbejde med nye tværgående velfærdsløsninger som skal øge kvalitet, omsorg og nærvær for borgerne på tværs af hele den offentlige sektor.

  • Civilsamfund og fonde. Vi er ansvarlige for at sætte rammerne for civilsamfundet på socialområdet, bl.a. gennem udmøntningen af den nye civilsamfundsstrategi. Derudover arbejder vi for at styrke ministeriets dialog og samarbejde med private fonde om centrale dagsordener og i konkrete projekter – med det formål at fremme en mere vidensbaseret socialpolitik, der har fokus på at investere i de sociale indsatser, som virker.

  • Sociale investeringer og virksomme indsatser. Vi arbejder med at løfte investeringsdagsordenen i regi af bl.a. Den Socialøkonomiske Investeringsmodel, og Udviklings- og Investeringsprogrammerne.

  • Interessenthåndtering. For at vi lykkes med at skabe en fælles forståelse og strategi inden for området, er du i tæt og løbende dialog med relevante interessenter.


Du bliver en del af Kontor for Tværgående Velfærd, Civilsamfund og Investeringer i Afdelingen Tværgående Velfærd og Organisation. Kendetegnet for kontorets arbejde er, at opgaverne går på tværs af alle ministeriets områder, dvs. de social-, familie- og ældrefaglige områder. Det gælder både ift. samarbejdet med civilsamfund og fonde, men også koordination af tværgående opgaver som fx regeringens velfærdsaftaler. Desuden har kontoret ansvar for Udviklings- og Investeringsprogrammerne og Den Socialøkonomiske Investeringsmodel, SØM. Vi er en afdeling med en stærk faglighed, masser af energi og et godt socialt fællesskab.

Departementet
I Social- og Ældreministeriet arbejder vi for at skabe resultater, der positivt bidrager til at skabe fremskridt for ældre og for udsatte mennesker i vores samfund. Ministeriet har det overordnede ansvar for social-, familierets- og ældreområdet. Heri indgår bl.a. ansvaret for rammerne for kommunernes indsatser over for ældre samt børn, unge og voksne, der er socialt udsatte eller har psykisk eller fysisk nedsat funktionsevne, samt ansvaret for reglerne om skilsmisse, adoption og forældremyndighed.

Løn og ansættelse
Du vil blive ansat i henhold til AC-overenskomsten som fuldmægtig.

Ansættelsesområdet er Social- og Ældreministeriet med tilhørende institutioner. Arbejdsstedet er Social- og Ældreministeriets departement, Holmens Kanal 22, 1060 København K.

Stillingen ønskes besat med virkning fra den 1. august 2022 eller snarest herefter. Stillingen er på fuldtid.

Spørgsmål?
Du er velkommen til at kontakte kontorchef Jeppe Villumsen på tlf. 5084 7006 eller mail [email protected] eller Souschef Rikke Wagner på tlf. 4185 1004 eller mail [email protected]

Søg
Send ansøgning, CV og karakterbevis elektronisk via stillingsopslaget på www.sm.dk. Vi skal have modtaget din ansøgning senest den 15. juni 2022. Samtaler gennemføres umiddelbart herefter.

Vi opfordrer alle interesserede uanset køn, alder, religion, handicap og etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 2.6.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København K
  • Onsdag den 15. juni 2022

Lignende jobs

  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Smiler du med øjnene, griber bolde fra alverdens retninger og elsker at hjælpe? Så tror vi på, at du er vores Bellboy på Scandic Spectrum. Vi ved, at du er skarp og handler hurtigt, når situationen kræver det.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at rydde vanetænkning af bordet, så tror vi på, at du er vores nye Food & Beverage Manager på Scandic Spectrum. Vi ved, at du ta’r ansvar og har ro i maven med det fulde overblik. Du er god til at organisere, købe ind, lede og dele din viden.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige (studiejob) i København

    Fri kontakt
    Brænder du for regnskab og har en skarp analytisk sans? Så tror vi på, at du er vores nye studentermedhjælper på Scandics Support Office. Vi ved, at du er en haj til Office-pakken, herunder især Excel og at du trives med mange og forskelligartede opgaver.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i København K over tid

Dato Alle jobs som øvrige
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0
4. juni 2024 0
3. juni 2024 0
2. juni 2024 0
1. juni 2024 0
31. maj 2024 0