"Generalist"

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

"Generalist"


Vil du være med til at skabe fundamentet for fremtidens betalingsinfrastruktur? Vi søger ny kollega.

Vi søger dig, der vil være med til at sikre, at der er styr på aftalegrundlaget for fremtidens betalingsinfrastruktur – en vigtig opgave, som er med til at skabe rammerne for de kommende års forandringer i clearingerne. Opgaven skal løses i tæt samarbejde med Finans Danmark.

Du bliver en del af et ambitiøst program med stor betydning for den finansielle sektor og for os alle som bankkunder. Programmet er bemandet med medarbejdere fra e-nettet, der arbejder tæt sammen med Finans Danmark og P27 Nordic Payments om at levere den nye infrastruktur.

Hvad skal du lave?

Du skal bistå Finans Danmark i arbejdet med at få etableret de nødvendige aftaler, herunder håndbøger og anden dokumentation til og med aktørerne. Derudover vil du have ansvaret for at følge op på, at interessenterne i den nye betalingsinfrastruktur er understøttet af de nødvendige aftaler samt at aftalerne er indgået rettidigt.

Din arbejdsdag vil typisk bestå af dialog med interessenter, afklaring af forretningsfaglige og/eller aftalemæssige spørgsmål samt udarbejdelse af beslutningsoplæg, notater, specifikationer og planer.

De fleste dage starter vi ved tavlen og deler status for de mange aktiviteter vi har i gang. Og vi planlægger, så godt vi kan, så der også er tid til en kop kaffe og en sludder om livet udenfor kontoret.

Helt konkret skal du løse følgende opgaver:

  • Udarbejde strategioplæg og deltage i kontraktforhandlingsforløb i tæt samarbejde med Finans Danmark
  • Være bindeled mellem interessenter i finanssektoren og på den måde bidrage til implementeringen af fremtidens betalingsinfrastruktur
  • Facilitere møder og workshops, herunder planlægning og opfølgning
  • Projektlede forretningsanalyser på tværs af sektoren og udarbejde kommunikationsprodukter

Hvad forventer vi af dig?

Der kan være flere indgangsvinkler til stillingen. Måske er du projektleder, måske er du uddannet inden for statskundskab, jura eller økonomi. I hvert fald er du god til at skabe relationer og håndtere en bred kreds af interessenter – og så har du politisk tæft. Derudover ser vi meget gerne, at du har erfaring med forhandlinger, projektledelse samt direktions-/styregruppebetjening og udarbejdelse af beslutningsoplæg.

Vi har store forventninger til de resultater, vi skal skabe sammen, og derfor ønsker vi at få en kollega, der kan sige tjek til følgende:

  • Ønske om at arbejde på tværs af finanssektoren
  • Gode mundtlige og skriftlige formidlingsevner i dansk og engelsk
  • Struktureret, grundig og resultatorienteret tilgang til opgaverne
  • Kan sætte sig ind i komplekse problemstillinger og skabe klarhed

Hvad kan du forvente af os?

Hos os bygger vi stærke relationer for at skabe gode vilkår for samarbejde, så vi kan imødekomme de forandringer, samfundet og sektoren fordrer – og så vi sammen kan udvikle de bedste løsninger.

Vi arbejder efter rammer frem for regler, og vi kan lide at være sammen i både faglige og sociale sammenhænge. Vi har en aktiv personaleforening, en løbeklub og en strikkeklub. Og hver fredag starter vi med fælles morgenmad og slutter med at ønske god weekend over en øl, en vand eller et glas vin.

Du kommer primært til at arbejde i vores nyindrettede lokaler midt i København, og du kan se frem til stor fleksibilitet i form af hjemmearbejdsdage og placering af din arbejdstid.

Både din faglige og personlige udvikling er vigtig for os, og du har derfor gode muligheder for at deltage i kurser, konferencer og uddannelsesforløb. Som medarbejder i e-nettet får du meget mere med dig i dit arbejdsliv end løn, pension og nogle punkter til dit cv.

Vil du være en del af vores uimodståelige arbejdsplads?

Send din ansøgning og dit cv via ”Søg denne stilling”.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Program Manager, Future Payments Infrastructure Karen Helsbøl på tlf.nr.: +45 40153368 eller e-mail [email protected].

Ansøgningsfrist er den 2. oktober 2022. Vi indkalder løbende til samtaler.

Om e-nettet

Hos e-nettet samler vi finanssektoren og digitaliserer Danmark. Vi udvikler unikke løsninger, som leverer konkret værdi til kunder, borgere og samfund.

Når en kunde skifter bank uden knas. Når en digital tinglysning sker med få klik. Når en bolighandel kører friktionsløst. Så har e-nettet bygget de usynlige løsninger, der leverer synlige gevinster til alle.

e-nettet er ejet af alle penge- og realkreditinstitutter i Danmark, og vi har gennem mere end 20 år været med til at drive digitaliseringen af Danmark. Det fortsætter vi med. Derfor er vores vision at styrke Danmarks førerposition som verdens bedst digitaliserede samfund.

Læs mere på e-nettet.dk/karriere, hvor du kan møde nogle af dine kommende kolleger.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 13.9.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København K
  • Søndag den 02. oktober 2022

Lignende jobs

  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Smiler du med øjnene, griber bolde fra alverdens retninger og elsker at hjælpe? Så tror vi på, at du er vores Bellboy på Scandic Spectrum. Vi ved, at du er skarp og handler hurtigt, når situationen kræver det.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at rydde vanetænkning af bordet, så tror vi på, at du er vores nye Food & Beverage Manager på Scandic Spectrum. Vi ved, at du ta’r ansvar og har ro i maven med det fulde overblik. Du er god til at organisere, købe ind, lede og dele din viden.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige (studiejob) i København

    Fri kontakt
    Brænder du for regnskab og har en skarp analytisk sans? Så tror vi på, at du er vores nye studentermedhjælper på Scandics Support Office. Vi ved, at du er en haj til Office-pakken, herunder især Excel og at du trives med mange og forskelligartede opgaver.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i København K over tid

Dato Alle jobs som øvrige
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0
4. juni 2024 0
3. juni 2024 0
2. juni 2024 0