Vikarstilling: Barselsvikariat som fuldmægtig i Social- og Ældreministeriets departements kontor for Styring, Tilsyn ...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vikar - København K

Barselsvikariat som fuldmægtig i Social- og Ældreministeriets departements kontor for Styring, Tilsyn og Forretning

Vil du bidrage til arbejdet med intern finansiel kontrol og departementale tilsynsopgaver på et højt prioriteret velfærdsområde med stor politisk bevågenhed? Kan du lide at sætte dig ind i kompliceret stof og kan du omsætte din viden til løsninger, der understøtter ledelsen og fungerer i praksis? Så er en stilling i Styring, Tilsyn og Forretning måske noget for dig.

Stillingen
I Styring, Tilsyn og Forretning bidrager vi til at sætte rammerne for ministeriets arbejde indenfor social-, familie- og ældreområdet. Vi understøtter ministeriets ledelse i det daglige og i den strategiske styring. Vi følger og samarbejder med ministeriets 9 institutioner, herunder Ankestyrelsen, Familieretshuset og Socialstyrelsen. Vi koordinerer risikostyring og fører tilsyn, som bidrager til at skabe sikkerhed om driften på ministerområdet. Endelig er vi ansvarlige for departementets regnskab og det interne kontrolmiljø i departementet.

I stillingen som fuldmægtig vil du få til opgave at videreudvikle departementets interne finansielle kontrolmiljø samt være udførende på kontrol- og tilsynsopgaver på ministerområdet. Du vil skulle bidrage til at analysere, følge op på og forholde dig til driften på ministerområdet, så ledelsen får et godt grundlag for at føre tilsyn og træffe beslutninger.

Herudover vil du bl.a. komme til at arbejde med:

  • Ledelsesbetjening i en politisk ledet organisation
  • Organisering og udførsel af intern finansiel kontrol i departementet
  • Kontrol- og tilsynsopgaver ift. ministeriets institutioner
  • Risikostyring og -afdækning bl.a. på det finansielle område
  • Betjening af Rigsrevisionen og opfølgning på revisionsrapporter
  • Ajourføre oversigter, vejledninger mv.

Afhængig af din interesse, erfaring og kompetencer vil vi sammensætte din samlede opgaveportefølje.

Om dig
Vi søger en dygtig fuldmægtig til et 1-årigt barselsvikariat. Vi forventer, at du arbejder struktureret og har en god procesforståelse, at du har lyst til at skabe resultater sammen med dygtige og gode kollegaer, og samtidigt har mod på at navigere i samarbejdet med mange forskellige interessenter.

Du har en relevant længere videregående uddannelse fx som cand.scient.pol., cand.oecon./polit., cand.scient., cand. soc., cand.merc.aud. eller lignende.

Vi lægger desuden vægt på, at du:

  • Forstår tal og regler. Du ser hurtigt, når noget ikke stemmer, og du har i øvrigt ’orden i penalhuset’.
  • Motiveres af at gå i dybden med problemstillinger. Du undres, stiller konstruktive, kritiske spørgsmål og tænker i løsninger.
  • Struktureret og hurtigt analyserer dig frem til sagens kerne. Du har gerne blik for finansielle og operationelle risici.
  • Ser dig som en del af et hold. Du skaber god dialog, trives med samarbejde og motiveres af, at lykkes som team.
  • Har gode formidlingsevner - både skriftligt og mundtligt.
  • Er selvstændig, initiativrig og tager ansvar for at følge opgaver til dørs.

Det er et plus, men ikke et krav, hvis du har relevant erfaring fra et ministerium eller en styrelse. Ligesom det vil være en fordel, hvis du har kendskab til de fællesstatslige økonomisystemer.

Kontoret for Styring, Tilsyn og Forretning
En stilling i Styring, Tilsyn og Forretning i afdelingen for Økonomi, Styring og Analyse vil give dig et godt og bredt kendskab til en række centrale processer på ministerområdet. Arbejdsopgaverne i kontoret spænder vidt med mulighed for at tage et stort ansvar og gøre en forskel. Vi laver bl.a. resultatplaner, nøgletal, regnskab og controlling, forretningsanalyser, risikostyring og tilsyn.

Du vil få en arbejdsdag, der til tider kan være travl og uforudsigelig. Du vil samtidig blive en del af en kultur, hvor vi i et tæt samarbejde gør os umage for at finde løsninger på komplekse problemer. Det gør vi med blik for helheden og med et ønske om forbedre forretningen. Vi lægger vægt på strategisk udsyn, høj faglig kvalitet, medarbejderudvikling og godt kollegaskab – både i kontoret og med vores mange samarbejdspartnere.

Kontoret består aktuelt af en kontorchef, souschef og ca. 11 medarbejdere.

Departementet
I Social- og Ældreministeriet arbejder vi for at skabe resultater, der positivt bidrager til at skabe fremskridt for udsatte og ældre borgere i vores samfund. Ministeriet har det overordnede ansvar for social-, familierets- og ældreområdet. Heri indgår bl.a. ansvaret for rammerne for kommunernes indsatser over for ældre samt børn, unge og voksne, der er socialt udsatte eller har psykisk eller fysisk nedsat funktionsevne, samt ansvaret for reglerne om skilsmisse, adoption og forældremyndighed.

Løn- og ansættelsesvilkår
Ansættelse og aflønning vil ske som fuldmægtig i henhold til AC-overenskomsten. Stillingen er på fuldtid og tidsbegrænset. Ansættelsesperioden løber frem til 1. december 2023.

Ansættelsesområdet er Social- og Ældreministeriet med tilhørende institutioner. Arbejdsstedet er Social- og Ældreministeriets departement, Holmens Kanal 22, 1020 København K.

Stillingen ønskes besat snarest muligt og senest 1. december 2022.

Vil du vide mere
For yderligere information er du velkommen til at kontakte souschef Christian Tornsberg på mail [email protected] eller telefon 41 85 10 91.

Sådan søger du
Send ansøgning, CV og eksamensdokumentation elektronisk via stillingsopslaget på www.sm.dk

Vi skal modtage din ansøgning senest den 26. oktober 2022 kl. 12.00.

Vi forventer at afholde samtaler i uge 43.

Ministeriet ønsker at fremme ligestilling og mangfoldighed, hvorfor alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion, handicap eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 12.10.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København K
  • Onsdag den 26. oktober 2022

Lignende jobs

  • Senior Associates og Managers til Transaction Advi...

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Lydtekniker, fuldtid, Scandic Falkoner

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at bryde vanetænkning, så tror vi på, at du er vores nye lydtekniker på Scandic Falkoner i København. Vi ved, at du brænder for alt det tekniske, og er professionel i lydteknik.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Bar Supervisor, full-time, Cube Bar - Scandic Webe...

    Fri kontakt
    Job Description. Can you stay calm and collected, even when the bar is full to bursting, and make sure every cocktail is served with respect for the delicious ingredients? Then we believe you could be our new Bar Supervisor at Cube Bar at Scandic Webers.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Floor Manager - Flagship Store

    Fri kontakt
    Floor Manager - København. Profil Optik åbner stor ny Flagship Store med en unik placering centralt ved Nørreport i København. Konceptet vil sætte helt nye standarder for produkt præsentation, sortiment og kundeoplevelse.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i København K over tid

Dato Alle jobs som øvrige
1. oktober 2024 2
30. september 2024 2
29. september 2024 2
28. september 2024 2
27. september 2024 2
26. september 2024 2
25. september 2024 2
24. september 2024 2
23. september 2024 2
22. september 2024 2
21. september 2024 2
20. september 2024 2
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1