Enhedsleder til budgetenheden i [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Vil du samle trådene i økonomistyringen af koncernbudgettet i en af statens største virksomheder med ca. 4.500 ansatte, som hver dag arbejder for trygheden i Danmark? Og vil du være med til at sætte retning for videreudviklingen af kriminalforsorgens økonomistyring i de kommende år? Så skal du søge stillingen som enhedsleder med ansvar for koncernbudget i Koncern Økonomi.

Vi søger en enhedsleder til Koncern Økonomi i Direktoratet for kriminalforsorgen.

Stillingen er en fuldtidsstilling og ønskes besat snarest muligt.

Om os
Koncern Økonomi er centralt placeret i Direktoratet for kriminalforsorgen i Center for Økonomi og Kapacitet. Kontoret er opdelt i 3 enheder, som beskæftiger sig med hhv. kapacitet, bemanding og økonomi i fængsler og arresthuse.

Koncern Økonomis hovedopgave er at sikre en sammenhængende styring af kriminalforsorgens finanslovsbevilling på ca. 3,5 mia. kr. Som led heri koordinerer Koncern Økonomi koncernens arbejde med økonomi og kapacitetsstyring, samt vagtplanlægning og bemanding. Dertil har kriminalforsorgen en låneramme på godt 4 mia. kr., som afspejler en meget stor bygningsmasse samt væsentlige aktiver inden for blandt andet IT og sikringsudstyr. Der er således tale om en kompleks styringsopgave, som stiller store krav til en skarp økonomistyring.

Dine opgaver
Budgetenheden består af ca. 10 medarbejdere og to enhedsledere. Du bliver personaleleder for et team af 4-5 medarbejdere, der arbejder med budgetopgaver i bred forstand: koncernøkonomistyring, finanslovsarbejde, løbende kontakt til Justitsministeriet, øvrige enheder i Direktoratet for kriminalforsorgen og de regionale kriminalforsorgsområder i forbindelse med bl.a. bevillingssager, planlægning og implementering af nye initiativer, analysearbejde, opfølgning på økonomien i store projekter mv.

En central del af din opgaveportefølje er højt prioriterede udviklingsopgaver inden for økonomistyringen, som vil skulle videreudvikles og implementeres i tæt samspil med dine kollegaer i budgetenheden samt økonomifunktionerne i kriminalforsorgens områder. Du vil endvidere komme til at spille en central rolle i den økonomiske opfølgning på flerårsaftalen for kriminalforsorgen.

Du vil sammen med din enhedslederkollega skulle samle trådene på tværs af budgetenheden ligesom tæt samarbejde med enhedslederne for kapacitets- og bemandingsenhederne vil være en integreret del af arbejdet, så kapacitets-, bemandings-, og budgetspørgsmål håndteres i et tæt samspil. Du vil også orientere dig mod både dine kollegaer i de øvrige kontorer i Direktoratet for kriminalforsorgen, i kriminalforsorgsområderne og i Justitsministeriets departement. Det er derfor vigtigt, at du er god til at samarbejde og skabe relationer.

Kvalifikationer
Vi lægger vægt på, at du:

  • Er en faglig stærk leder, som sikrer kvaliteten af enhedens produkter.
  • Kan skabe resultater gennem andre.
  • Har en samfundsvidenskabelig uddannelse.
  • Har analytisk sans og gode formuleringsevner.
  • Er grundig og følger opgaverne til dørs.
  • Er fleksibel og god til at samarbejde.
  • Har blik for kriminalforsorgens kerneopgaver og sammenhængen i den samlede straffesagskæde.

Ledelseserfaring er en fordel, men ikke en forudsætning.

Vi kan tilbyde:

  • Et spændende lederjob med udviklingsprojekter på dagsordenen, som har stor bevågenhed i organisationen.
  • Varierende arbejdsopgaver, som indebærer en bred berøringsflade.
  • Fleksible arbejdsforhold, hvor der tilstræbes at være en god balance mellem arbejdsliv og privatliv.
  • En uformel omgangstone med et åbent og trygt arbejdsmiljø.

Ansættelsesvilkår
Ansættelsen sker i henhold til relevant overenskomst. Indplacering efter overenskomsten mellem staten og Akademikernes Centralorganisation for akademikere i staten vil ske som chefkonsulent med personaleledelse. Hvis du i forvejen er ansat som tjenestemand i staten, vil der være mulighed for at bevare din tjenestemandsansættelse. Der vil herudover kunne aftales tillæg afhængig af erfaring og kvalifikationer.

Hvis du i forvejen er ansat som tjenestemand, vil der være mulighed for at bevare din tjenestemandsansættelse.

Ansættelsesområdet er kriminalforsorgen.

Tjenestestedet er Direktoratet for kriminalforsorgen, Strandgade 100, 1401 København K.

Sikkerhedsgodkendelse er en forudsætning for ansættelsen, ligesom at du skal kunne opretholde sikkerhedsgodkendelsen gennem din ansættelse.

Det er en forudsætning for ansættelse, at du i forbindelse med en evt. samtale giver dit samtykke til, at kriminalforsorgen må indhente oplysninger om dig i det Centrale Kriminalregister.

Alle interesserede uanset personlig baggrund opfordres til at søge.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 21.10.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København K
  • Fredag den 04. november 2022

Lignende jobs

  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at rydde vanetænkning af bordet, så tror vi på, at du er vores nye Food & Beverage Manager på Scandic Spectrum. Vi ved, at du ta’r ansvar og har ro i maven med det fulde overblik. Du er god til at organisere, købe ind, lede og dele din viden.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs og målrettet og god til at håndtere alverdens spørgsmål, så tror vi på, at du er vores nye Shiftleader på Scandic Spectrum. Vi ved, at du ta’r ansvar, har overblik og handler hurtigt, når det gælder.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at bryde vanetænkning, så tror vi på, at du er vores nye tekniker på Scandic Falkoner. Vi ved, at du brænder for alt det tekniske, og at du har hænderne skruet rigtigt på når det gælder teknisk drift og diverse håndværksmæssige opgaver.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i København K over tid

Dato Alle jobs som øvrige
28. juli 2024 0
27. juli 2024 0
26. juli 2024 0
25. juli 2024 0
24. juli 2024 0
23. juli 2024 0
22. juli 2024 0
21. juli 2024 0
20. juli 2024 0
19. juli 2024 0
18. juli 2024 0
17. juli 2024 0
16. juli 2024 0
15. juli 2024 0
14. juli 2024 0
13. juli 2024 0
12. juli 2024 0
11. juli 2024 0
10. juli 2024 0
9. juli 2024 0
8. juli 2024 0
7. juli 2024 0
6. juli 2024 0
5. juli 2024 0
4. juli 2024 0
3. juli 2024 0
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0