Er du vores nye studentermedhjælper?

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Studiejob - København K

Er du vores nye studentermedhjælper?


Vil du supplere dit studie med relevant erfaring? Vi søger en studentermedhjælper.

Er du motiveret af at arbejde med organisatorisk udvikling og er du en haj til dataarbejde? Vil du gerne udvikle dig fagligt i et studierelevant job? Så er det dig, vi leder efter til vores Consulting-team.

e-nettet er centralt placeret i den finansielle sektor og har i over 20 år bidraget til at drive udviklingen af kritisk it-infrastruktur fremad til gavn for hele Danmark. Derfor er vores evne til tværorganisatorisk samarbejde helt central for at kunne skabe resultater sammen med vores interessenter, som bl.a. tæller Finans Danmark, Nationalbanken og en lang række kommercielle aktører (datacentraler og pengeinstitutter).

Det betyder, at du som studentermedhjælper hos os får rigtig gode muligheder for at træne dine kompetencer inden for databaseret organisationsudvikling . Og du får indflydelse på egne arbejdsopgaver og fleksibilitet i din arbejdstid, så det passer med dit studie.

Hvad skal du lave?

Du kommer til at samarbejde med vores projektledere og konsulenter, og vi går op i, at du er en integreret del af vores team. Du kommer til at løse følgende opgaver:

  • Arbejde med vores rapporteringsværktøj (SurveyXact)
  • Varetage ansvaret for vores månedlige dataindsamling
  • Udarbejde rapporter, både til intern og ekstern brug
  • Fremfinde, præsentere og levere data til diverse interessenter
  • Ad hoc-bidrag til øvrige program- og projektrelaterede leverancer, fx mindre data- eller skriveopgaver samt udarbejdelse af materialer til strategiarbejde.

Vores arbejde med både data og interessenter udvikles løbende, og vi vil rigtig gerne høre dine gode idéer til udviklingsarbejdet.

Hvad forventer vi af dig?

Vi har store forventninger til de resultater, vi skal skabe sammen, og derfor ønsker vi at få en kollega, der kan sige tjek til følgende:

  • Du har lyst til at arbejde med data og rapportering
  • Du er motiveret af dataunderstøttet organisatorisk udviklingsarbejde
  • Du kan bevare overblikket og jonglere med store datamængder
  • Du er erfaren bruger af SurveyXact og Excel samt øvrige dele af Office-pakken
  • Du trives med at arbejde selvstændigt
  • Du tager ansvar og har masser af gåpåmod
  • Du kan arbejde 15-20 timer om ugen

Vi forestiller os, at du læser en relevant samfunds- eller businessfaglig uddannelse, hvor du har lært kvantitativ metode, og at du har en solid organisations- og/eller forvaltningsfaglig profil.

Vi tror på, at talent er vigtigere end erfaring, så hvis du er nysgerrig og har hovedet skruet godt på, skal vi nok lære dig det, du måtte mangle .

Hvad kan du forvente af os?

Du bliver en del af teamet og vil opleve tillid og ansvar. Og selvom du får dine egne opgaver, kan du være sikker på, at der altid er sparring at hente.

I e-nettet er flere af vores nuværende medarbejdere startet som studenter og blevet fastansat efter studiet. Og vi gør alt for, at du får en lærerig tid hos os, så du er godt klædt på uanset, om du fortsætter din karriere i e-nettet eller et andet sted.

Vi kan lide at være sammen i både faglige og sociale sammenhænge. Vi har en aktiv personaleforening, en løbeklub og en strikkeklub. Og hver fredag starter vi med fælles morgenmad og slutter med at ønske god weekend over en øl, en vand eller et glas vin. Vi har en god kantineordning, hvorfra du kan tage rester med hjem.

Du kommer til at arbejde i vores nyindrettede lokaler midt i København, og du kan se frem til stor fleksibilitet i placering af din arbejdstid, så det passer med dit studie.

Vil du være en del af vores uimodståelige arbejdsplads?

Send din ansøgning og dit cv via ”Søg denne stilling”.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Programleder Karen Helsbøl, på tlf.nr.: 40153368 eller e-mail [email protected].

Ansøgningsfrist er den 23. november 2022. Vi indkalder løbende til samtaler.

Om e-nettet

e-nettet er ejet af alle penge- og realkreditinstitutter i Danmark, og vi har gennem mere end 20 år været med til at drive digitaliseringen af Danmark. Det fortsætter vi med. Derfor er vores vision at styrke Danmarks førerposition som verdens bedst digitaliserede samfund. Mange af vores produkter er fokuseret på bolighandel, men hovedfokus lige nu er bæredygtig finans, og hvordan vi kan skabe troværdige data, der kan understøtte den grønne omstilling.

Når en kunde skifter bank uden knas. Når en digital tinglysning sker med få klik. Når en bolighandel kører friktionsløst. Så har e-nettet bygget de usynlige løsninger, der leverer synlige gevinster til alle.

Læs mere på e-nettet.dk/karriere, hvor du kan møde nogle af dine kommende kolleger.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 31.10.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København K
  • Onsdag den 23. november 2022

Lignende jobs

  • Senior Associates og Managers til Transaction Advi...

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Lydtekniker, fuldtid, Scandic Falkoner

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at bryde vanetænkning, så tror vi på, at du er vores nye lydtekniker på Scandic Falkoner i København. Vi ved, at du brænder for alt det tekniske, og er professionel i lydteknik.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Bar Supervisor, full-time, Cube Bar - Scandic Webe...

    Fri kontakt
    Job Description. Can you stay calm and collected, even when the bar is full to bursting, and make sure every cocktail is served with respect for the delicious ingredients? Then we believe you could be our new Bar Supervisor at Cube Bar at Scandic Webers.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Manager Groupdesk, Scandic Group & Meeting, Denmar...

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs, målrettet og sætter scenen for en god mødekultur, så tror vi på, at du er vores nye Groupdesk Manager, Scandic Group & Meeting. Vi ved, at du har overblik og er god til at kommunikere, guide og skabe rammerne for de bedste møder og konferencer.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i København K over tid

Dato Alle jobs som øvrige
4. oktober 2024 2
3. oktober 2024 2
2. oktober 2024 2
1. oktober 2024 2
30. september 2024 2
29. september 2024 2
28. september 2024 2
27. september 2024 2
26. september 2024 2
25. september 2024 2
24. september 2024 2
23. september 2024 2
22. september 2024 2
21. september 2024 2
20. september 2024 2
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1