Erfaren teknisk lead til [xxxxx]s største og vigtigste digitaliseringsprojekt

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Vil du med på Kriminalforsorgens digitale transformationsrejse? Du bliver en del af en samfundsbærende organisation, der fuldbyrder de straffe, som domstolene idømmer. Vi håndterer i Kriminalforsorgen nogle af landets farligste mennesker, og nogle af de mest sårbare. De skal afsone deres straf og stå til ansvar for samfundet, og de skal hjælpes tilbage til et liv uden kriminalitet. Lyder det spændende? Så læs mere her.

Til Direktoratet for Kriminalforsorgen søger vi en teknisk lead, som vil være med til at tilrettelægge og gennemføre et strategisk og komplekst digitaliseringsprojekt.

Dine ansvarsområder
Du vil komme til at arbejde med Kriminalforsorgens største og vigtigste digitaliseringsprojekt, som skal sikre en erstatning for det eksisterende klientkernesystem, der behandler forholdene for dømte borgere under Kriminalforsorgen. Systemet skal udskiftes over den kommende årrække for at understøtte driften og den fremtidige digitalisering af Kriminalforsorgen. Gennemførelsen af projektet er derfor en strategisk hjørnesten for organisationen.

Du vil være Kriminalforsorgens tekniske lead, hvilket bl.a. indebærer at deltage i tilrettelæggelsen og kvalitetssikringen af arbejdet med de tekniske leverancer i projektet på tværs af flere delprojekter. Dette vil ske i samarbejde med projektledere, Product Owners, forretningsanalytikere og forretningseksperter med både teknisk og forretningsmæssig baggrund.

Du får særligt opgave med at afklare løsninger og fastlægge rammerne for udviklingsprojektet. Mere specifikt involverer dette bl.a. at tilrettelægge og indgå i analyse af krav og omsætte dette til et teknisk design. Du skal desuden kunne navigere i omskiftelige krav og kunne identificere og adressere tekniske udfordringer og forhindringer, og herfra kunne træffe beslutninger, der kan holde projektet på rette tekniske kurs.

Om dig
Du har en relevant uddannelsesmæssig baggrund på kandidatniveau og hertil minimum 3-5 års erfaring som udvikler samt 3 års erfaring som teknisk lead på lignende implementeringer.

Desuden forventer vi, at du:

  • Har erfaring med systemdesign, data management og kan tilrettelægge og gennemføre teknisk analyse og implementering, herunder afdækning af non-funktionelle krav
  • Har arbejdet med teknisk projektledelse før og kender til leverandørstyring af tekniske leverancer
  • Er vant til stor interessenthåndtering
  • Motiveres af at analysere komplekse problemstillinger og omsætte dem til konkrete løsninger
  • Kan håndtere stressede situationer og kan lede dit projektteam gennem udfordringer og holde fokus på målet
  • Er kvalitetsbevidst og detaljeret i dit arbejde

Om jobbet
Klientsystemet er sagsbehandlingssystemet for de indsattes forhold, der understøtter vores kerneforretning. Systemet skal over den kommende årrække udskiftes for at understøtte driften og den fremtidige digitalisering af Kriminalforsorgen.

Du vil få en central rolle i udskiftningen af Klientsystemet og bliver ansvarlig for at guide teamet, træffe gode tekniske beslutninger og sikre en succesfuld levering af CRM-funktionaliteter, der er i overensstemmelse med kravspecifikationen. Projektet befinder sig i analysefasen, og der sker en løbende planlægning af projektet både hvad angår organisering, samarbejdsmodeller, tekniske krav, kommunikation etc. Fagligt vil du således komme til at arbejde meget bredt.

Vi tilbyder
Vi tilbyder et spændende job i en ambitiøs organisation, der har en vigtig samfundsopgave. Du vil komme til at arbejde med en bred vifte af opgaver og projekter. Du vil få dedikerede og dygtige kolleger, som har en god omgangstone i et sundt arbejdsmiljø.

Du får en afvekslende arbejdsdag, hvor vi stiller krav til hinanden og hjælper hinanden, til vi i fælleskab er i mål med opgaven. Derudover sætter vi pris på vores faglige miljø og har fokus på et godt tværgående samarbejde.

Din faglige udvikling er vigtig for os, så vi ser gerne, at du har lyst til at udvikle dig, og dine opgaver vil løbende blive tilpasset med henblik på at sikre din fortsatte udvikling.

Vores arbejdsplads er centralt beliggende på Christianshavn tæt på metro og Inderhavnsbroen.

Løn og ansættelsesforhold
Ansættelse og aflønning sker i henhold til gældende overenskomst. Der vil herudover kunne aftales tillæg afhængig af erfaring og kvalifikationer.

  • Stillingen er en fuldtidsstilling med en gennemsnitlig arbejdstid på 37 timer om ugen
  • Ansættelsesområdet er Kriminalforsorgen. Arbejdsstedet er indtil videre beliggende på Strandgade 100, 1401 København K
  • Sikkerhedsgodkendelse er en forudsætning for ansættelsen, ligesom du skal kunne opretholde sikkerhedsgodkendelsen gennem din ansættelse
  • Du vil referere til chef for IT-infrastrukturudvikling, Hans Ehlers
  • Stillingen forventes besat snarest

Om os og din organisatoriske placering
Du vil blive en integreret del af teamet, der driver udskiftningen af Klientsystemet. Du vil samtidig arbejde tæt sammen med kolleger i IT-infrastrukturudvikling, ligesom du vil arbejde på tværs af Center for IT og Digitalisering og Kriminalforsorgen. Center for IT og Digitalisering, er et af fem centre i Direktoratet for Kriminalforsorgen og har ca. 100 medarbejdere fordelt på fem kontorer og en centerstab. Centeret skal sikre drift og udvikling af de mange systemer, der understøtter Kriminalforsorgens opgaver samt et højt niveau af databeskyttelse og informationssikkerhed.

Ansøgning, CV og dokumentation for uddannelse samt andet relevant materiale skal være modtaget i rekrutteringssystemet senest fredag den 8. december 2023.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at Hans Ehlers, chef for IT-infrastrukturudvikling, 7255 9451.

Hvis du indkaldes til samtale, skal du til samtalen medbringe identifikation f.eks. pas eller kørekort.

Det er en forudsætning, at du i forbindelse med en samtale giver dit samtykke til, at Kriminalforsorgen må indhente og vurdere oplysninger om dig fra Det Centrale Kriminalregister.

Alle interesserede uanset personlig baggrund opfordres til at søge.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 4.11.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København K
  • Fredag den 08. december 2023

Lignende jobs

  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige (studiejob) i København Ø

    Fri kontakt
    Studentermedhjælper til IT. Som vores nye studentermedhjælper kommer du til at understøtte IT-afdelingen med support af vores ca. 600 medarbejdere. Du bliver en del af et IT-team på 8 personer. Vi har et godt samarbejde, hvor vi i fællesskab løfter et betydeligt ansvar.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige (praktik) i København V

    Fri kontakt
    Do you want to support Danish companies with hands-on business development activities, and boost Danish companies’ export efforts in India? DI’s office in India is currently looking for highly motivated interns to assist Danish companies in India for 1-2 semesters.
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Smiler du med øjnene, griber bolde fra alverdens retninger og elsker at hjælpe? Så tror vi på, at du er vores Bellboy på Scandic Spectrum. Vi ved, at du er skarp og handler hurtigt, når situationen kræver det.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i København K over tid

Dato Alle jobs som øvrige
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0
4. juni 2024 0
3. juni 2024 0
2. juni 2024 0
1. juni 2024 0
31. maj 2024 0
30. maj 2024 0
29. maj 2024 0
28. maj 2024 0
27. maj 2024 0
26. maj 2024 0