Konsulenter og nyuddannede til økonomi, styring og IT

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Vil du arbejde med Danmarks investeringer i uddannelse og forskning, eller med en af statens største IT-porteføljer? Vi søger erfarne og nyuddannede kolleger til et stærkt og engageret hold i Koncernøkonomi i Uddannelses- og Forskningsministeriets departement.

Vi styrker hele Danmark gennem uddannelse, forskning og innovation
Danmark har brug for endnu flere skarpe hjerner og dygtige hænder nu og i fremtiden til at løfte og udvikle et dygtigere, grønnere og tryggere samfund. Det er derfor afgørende, at vi har et uddannelses- og forskningssystem, der uddanner til samfundets behov og udvikler nye teknologier og forskningsresultater, som bidrager til at løse samfundets og verdens helt store udfordringer.

Du kommer tæt på styringen bag regeringens uddannelses- og forskningspolitik
Uddannelses- og Forskningsministeriet har ansvaret for videregående uddannelse, SU og forskning. I departement er vi ca. 140 medarbejdere, der hjælper ministeren og regeringen med at udvikle uddannelses-, forsknings- og innovationspolitik og med at træffe beslutninger baseret på fakta og den nyeste viden. Ministeriet forvalter årligt 54 mia. kr. til SU, forskning og videregående uddannelse.

Koncernøkonomi arbejder blandt andet med:

  • Finanslovforslag og aktstykker
  • Koncernstyring og ledelsesinformation
  • IT-governance og tilsyn
  • Årsregnskaber og statsregnskab
  • Budgetanalyser og bidrag til politikudvikling;

I den kommende tid står vi blandt andet over for:

  • Ny governance og finansiering til modernisering og drift af en stor it-portefølje, der hvert år understøtter SU, studielån, studieoptag, studieadministration mv. for en halv million borgere.
  • Modernisering af styring, tilsyn, compliance og økonomiske rammer for vores koncern.
  • Finansiering og implementering af de kommende års forsknings- og uddannelsespolitiske initiativer.
  • Analyser af forskningsbudgettet og af uddannelsesinstitutionernes indkøb og ejendomme.

Du får stort ansvar og bliver en del af et enormt stærkt hold
Du kommer tæt på de politiske beslutningsprocesser og på centrale spørgsmål om, hvordan Danmark kommer til at se ud i fremtiden. Du får hurtigt et stort og selvstændigt ansvar i beslutningsprocesserne omkring drift og udvikling af vores økonomistyring, koncernstyring eller IT-governance.

Du bliver en del af et ambitiøst, engageret og fagligt stærkt hold, som arbejder tæt på ministeriets topledelse. Det er et hold, hvor alle tager del i opgaverne, hvor vi når vores mål og deadlines

Du kommer også til at arbejde tæt sammen med kolleger i departementet, i Uddannelses- og Forskningsstyrelsen, Finansministeriets koncern og andre ministerier og institutioner.

Det er en åben og uformel arbejdsplads, hvor der altid plads til grin og sparring i en travl hverdag. Det er en dagligdag, der bygger på samarbejde og godt kollegaskab.

Du får et struktureret introduktionsforløb, relevant kompetenceudvikling, og du får en mentor. Vi tilbyder gode udviklingsmuligheder og stor fleksibilitet, så du kan balancere faglige ambitioner og privatliv.

Er du vores nye kollega?
Det er et arbejde, der kræver dit engagement. Det er også vigtigt for os, at du har interesse for og ambitioner med dit arbejde med styring, økonomi eller IT i staten.

Afhængig af din profil lægger vi vægt på en kombination af kvalifikationer, men ikke nødvendigvis alle:

  • Har godt kendskab til porteføljestyring, planlægning, tilsyn eller økonomi på IT-området.
  • Har godt kendskab til eller interesse for økonomistyring i staten.
  • Har godt kendskab til bevillinger og aktstykker i staten.
  • Er struktureret, initiativrig og beslutningsdygtig.
  • Kan lide samarbejde som en central del af arbejdsdagen.
  • Har lyst til at lære.
  • Behersker tal.
  • Er dygtig til at kommunikere.

Du kan have en akademisk uddannelse inden for eksempelvis statskundskab, økonomi, forvaltning eller lignende, men din uddannelsesbaggrund er ikke afgørende.

Du kan have nogle års erfaring fra arbejdet med statslig økonomi, styring eller IT fra et departement, en styrelse eller en større offentlig virksomhed. Du kan også være nyuddannet.

Vi indretter de konkrete arbejdsopgaver efter dine kompetencer.

Løn og ansættelsesvilkår
Du ansættes i Uddannelses- og Forskningsministeriets koncern. Løn- og ansættelsesforhold fastsættes efter overenskomst mellem Finansministeriet og relevant organisation. Der er mulighed for at forhandle tillæg, der matcher dine kvalifikationer.

Ansøgning
Klik på knappen ”søg stillingen” eller søg via vores hjemmeside www.ufm.dk/job-i-ministeriet. Vi skal have din ansøgning, cv og eksamensbevis senest torsdag den 18. januar 2024.

Vi holder 1. samtalerunde mandag den 22. og 23. januar og anden samtalerunde fredag den 26. og 29. januar 2024. Mellem første og anden samtalerunde gennemføres en personlighedstest og en faglig opgave.

Vi ønsker at besætte stillingen pr. 1. marts 2024.

Vi vil meget gerne tale med dig og fortælle mere om jobbet før du søger. Alle spørgsmål er velkomne. Ring til koncernøkonomichef Anders Boye Jacobsen på telefonnummer 7231 8052 eller på e-mail [email protected] for at høre mere om stillingens indhold og perspektiver og få svar på dine spørgsmål.

Ligestilling i alle dens aspekter er vigtig. Derfor opfordres alle interesserede uanset etnisk tilhørsforhold, religion, køn, alder og lign. til at søge stillingen. Uddannelses- og Forskningsministeriet er medlem af foreningen Lige adgang.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 22.12.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København K
  • Torsdag den 18. januar 2024

Lignende jobs

  • Senior Associates og Managers til Transaction Advi...

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Lydtekniker, fuldtid, Scandic Falkoner

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at bryde vanetænkning, så tror vi på, at du er vores nye lydtekniker på Scandic Falkoner i København. Vi ved, at du brænder for alt det tekniske, og er professionel i lydteknik.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Bar Supervisor, full-time, Cube Bar - Scandic Webe...

    Fri kontakt
    Job Description. Can you stay calm and collected, even when the bar is full to bursting, and make sure every cocktail is served with respect for the delicious ingredients? Then we believe you could be our new Bar Supervisor at Cube Bar at Scandic Webers.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Manager Groupdesk, Scandic Group & Meeting, Denmar...

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs, målrettet og sætter scenen for en god mødekultur, så tror vi på, at du er vores nye Groupdesk Manager, Scandic Group & Meeting. Vi ved, at du har overblik og er god til at kommunikere, guide og skabe rammerne for de bedste møder og konferencer.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i København K over tid

Dato Alle jobs som øvrige
4. oktober 2024 2
3. oktober 2024 2
2. oktober 2024 2
1. oktober 2024 2
30. september 2024 2
29. september 2024 2
28. september 2024 2
27. september 2024 2
26. september 2024 2
25. september 2024 2
24. september 2024 2
23. september 2024 2
22. september 2024 2
21. september 2024 2
20. september 2024 2
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1