Sekretariatsleder til nyt fællessekretariat på Institut for Teknologiske Uddannelser og Institut for Terapeut- og Jor...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København N

Har du ledelseserfaring og et godt blik for at drive og udvikle administrative processer? Og vil du være med til at gøre en forskel for unge mennesker, der gerne vil uddanne sig til sundheds- og velfærdsprofessionelle? Så er du måske vores nye sekretariatsleder.

For at vi kan blive endnu stærkere til at løfte vores ansvar som uddannelsesinstitution, har vi justeret vores administrative organisering og har i 2022 oprettet et sekretariat på tværs af de to institutter. Det er vores ambition at opnå en endnu stærkere og mere fokuseret understøttelse af vores uddannelser, medarbejdere og ledelse.

Vi søger en erfaren leder, som har lyst til at påtage sig ansvaret for at gå forrest i dette arbejde. Din opgave bliver at styrke en allerede velfungerende administrativ praksis med respekt for det, der fungerer og med mod til at udvikle nyt, hvor det er relevant. Du skal brænde for personaleledelse og have lyst til at arbejde videre med konsolideringen af et team, der på mange måder er veletableret, og på andre områder skal udvikles i en meningsfuld retning.

Dette indebærer et tæt samarbejde og koordination med begge institutchefer, uddannelsesledere og ikke mindst dine 11 dygtige og engagerede medarbejdere.

Om Jobbet
Sekretariatets opgave er, i tæt samarbejde med instituttets samlede ledergruppe, at sikre et solidt fundament for planlægning og uddannelsestilrettelæggelse, forsknings- og udviklingsindsatser, strategisk udvikling, ledelse tæt på medarbejderne samt drift- og ressourcestyring. Sekretariatet bidrager til institutterne med stærke kompetencer inden for økonomistyring, kvalitetsarbejde, udvalgsbetjening og generel ledelses- og uddannelsesunderstøttelse m.m.
Som sekretariatsleder for Institut for Teknologiske Uddannelser (ITE) og Institut for Terapeut- og Jordemoderuddanneler (ITJ) refererer du til institutchefen for ITJ, men i det daglige understøttes de to institutter ligeligt, og du danner et tæt arbejdsfællesskab med de to institutchefer og instituttets uddannelsesledere.

Dit overordnede ansvar er at sikre den administrative drift og stå i spidsen for udvikling af institutternes strategiske og administrative indsatser.
En anden vigtig kerneopgave er at stå i spidsen for dit team, hvor du sætter fælles retning for arbejdet gennem tillidsbaseret ledelse og med blik for den enkelte medarbejders kompetencer og udviklingspotentiale.
Som sekretariatsleder indgår du i opgaveløsningen som tovholder og sparringspartner i nogle typer af opgaver og som selvstændigt udførende på andre opgaver.

Du har desuden et tæt samarbejde med de i alt ni uddannelsesledere i ITJ og ITE – både i forhold til at afdække deres behov for understøttelse og i forhold til at sikre, at opgaverne fordeles med transparens blandt sekretariatets medarbejdere.

Du skal kunne gribe opgaver fra chefgruppen på Det Sundhedsfaglige Fakultet og sikre tæt koordination med din ledelseskollega, sekretariatslederen på Institut for Sygeplejerske- og Ernæringsuddannelser.

Derudover vil du have et naturligt samarbejde med KP’s Ledelses- og Kommunikationssekretariat og store dele af Ressourceområdet.

Du indgår i KP’s chef-og ledernetværk.

Om dig
Du har en relevant kandidatuddannelse - gerne med supplerende lederuddannelse.

Herudover forestiller vi os, at du har:

  • Erfaring med ledelse
  • Betydelig erfaring med drift og udvikling af en administrativ, drifts- og udviklingsorienteret funktion herunder viden om ressource- og økonomistyring
  • Erfaring fra en større og gerne politisk styret organisation
  • Interesse i uddannelsesverdenen og i at blive en del af en organisation, der brænder for uddannelse – evt. kendskab fra et tidligere job
  • Viden om sundhedsvæsnet og dets snitflader i forbindelse med samarbejde og uddannelse vil være en fordel men ikke et krav.

Du kan genkende dig selv i følgende udsagn - du:

  • har lyst til at lede et team, hvor du motiveres af at gå forrest og sætte tydelige rammer, og hvor du i høj grad trives med at opnå succes sammen med dine kompetente og selvledende medarbejdere
  • har fokus på det gode samarbejde, den gode trivsel og arbejdsglæde i medarbejdergruppen
  • kan strukturere processer, så de bliver kvalificerende og inddragende
  • sætter pris på en ligefrem og åben dialog, som er præget af en god portion humor
  • er som personaleleder optaget af at møde dine medarbejdere med tillid samt af at skabe engagement og god holdånd, hvor der er tydelige mål for opgaverne og samarbejdet
  • har en anerkendende ledelsesstil og trives med at uddelegere opgaver, at se dine medarbejderes kompetencer blive sat i spil og med at se dem udvikle sig og få succes
  • står samtidig fast på ledelsesmæssige prioriteringer og beslutninger, når det skønnes nødvendigt
  • ser det som en vigtig opgave/rolle at tage aktivt del i organisationen ved også at bruge din ledelse til at lede “opad” - f.eks. gennem kvalificering og konstruktiv udfordring af beslutningsgrundlag
  • forstår, at kerneopgaven på instituttet er at uddanne myndige sundhedsprofessionelle og mestre samarbejdet og den løbende dialog med dine uddannelseslederkollegaer, vores studerende og samarbejdspartnere om dette fælles mål.

Om os
ITJ rummer fysioterapeut-, ergoterapeut-, jordemoder- og psykomotorikuddannelserne. ITE rummer laborant-, PBA i laboratorieteknologi-, bioanalytiker-, og radiografuddannelserne samt afdeling for Tværprofessionelle Indsatser, Praksis- og Innovationshuset og Diplomingeniøruddannelsen i sundhedsteknologi, der udbydes i samarbejde med DTU. Vi har til sammen ca. 3000 studerende og ca. 200 medarbejdere.
Vores uddannelser er fordelt på campusområder på Nørrebro og i Hillerød.

På Institut for Teknologiske Uddannelser og Institut for Terapeut- og Jordemoderuddannelser er vi i fuld gang med at realisere Københavns Professionshøjskoles strategiske retning ’Fælles om fremragende undervisning’.

Du bliver en del af en veldrevet organisation med gode arbejdsforhold, en uformel omgangstone samt hjælpsomme og engagerede kolleger.

I ledergruppen er vi optagede af at have et godt kollegialt fællesskab, at spille hinanden gode, at sætte pris på hinandens styrker og forskelligheder samt af at videreudvikle vores samarbejde om institutternes strategiske indsatser og opfyldelse af ambitionerne for uddannelserne. Vi er fagligt og ledelsesmæssigt ambitiøse og vi lægger vægt på at kombinere et målrettet resultatfokus med et godt arbejdsmiljø.

På KP er ambitionen at ledelse udøves professionelt med udgangspunkt i det fælles ledelsesgrundlag, så alle medarbejdere på KP oplever ledelse, der udvikler og understøtter deres arbejde. Det er derfor vigtigt, at du kan se dig selv i vores 6 ledelsesprincipper og har interesse for at udfolde din ledelsesopgave inden for denne ramme.

Løn- og ansættelsesvilkår
Du bliver ansat som sekretariatsleder med start den 1. januar 2023.

Ansættelse og aflønning sker som udgangspunkt efter aftale om Ansættelse af chefer ved institutioner inden for undervisning, uddannelse og forskning på Uddannelses- og Forskningsministeriets område. Stillingen er en fast stilling uden højeste arbejdstid.

Arbejdspladsen er beliggende på Sigurdsgade 26, 2200, København N.

Vil du vide mere?
Københavns Professionshøjskole vil bidrage til udviklingen af det danske samfund, dets velfærd og velstand, kultur og demokrati. Det gør vi ved at sætte nye standarder for professionsbacheloruddannelse, for videreuddannelse og for praksisnær forskning og udvikling. Det kræver ikke alene god, men fremragende undervisning.

Læs mere om Københavns Professionshøjskole og vores strategiske retning ’Fælles om fremragende undervisning’ på www.kp.dk.

For yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte institutchef Katrine Hornum-Stenz på tlf.: +45 51632490.

Interesseret?
Send din ansøgning og CV via ansøgerknappen senest den 01-11-2022.

Vi forventer at afholde første samtaler den 9. november 2022, og anden samtalerunde vil sandsynligvis ligge den 17. november 2022. Der indgår personlighedstest ifm. rekrutteringsprocessen. Hvis vi inviterer dig til anden samtalerunde, vil du skulle afsætte tid til testning mellem første og anden samtalerunde.

Københavns Professionshøjskole skeler hverken til køn, alder, etnicitet eller lignende, men alene til kompetence og talent.

_________________________________________________________________________________________

Københavns Professionshøjskole er med mere end 20.000 studerende og 2.000 ansatte en af de største videregående uddannelsesinstitutioner i Danmark.

På Københavns Professionshøjskole uddanner vi pædagoger, sygeplejersker, lærere, socialrådgivere, fysioterapeuter, jordemødre og mange flere.

Sammen med vores samarbejdspartnere vil vi sætte nye standarder for professionsuddannelse, forskning, udvikling og efter- og videreuddannelse inden for skole og pædagogik, sundhed og velfærd, ledelse og forvaltning.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København N.

Jobbet er oprettet på vores service den 12.10.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København N

Lignende jobs

  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at rydde vanetænkning af bordet, så tror vi på, at du er vores nye Food & Beverage Manager på Scandic Spectrum. Vi ved, at du ta’r ansvar og har ro i maven med det fulde overblik. Du er god til at organisere, købe ind, lede og dele din viden.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige (studiejob) i København

    Fri kontakt
    Brænder du for regnskab og har en skarp analytisk sans? Så tror vi på, at du er vores nye studentermedhjælper på Scandics Support Office. Vi ved, at du er en haj til Office-pakken, herunder især Excel og at du trives med mange og forskelligartede opgaver.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs og målrettet og god til at håndtere alverdens spørgsmål, så tror vi på, at du er vores nye Shiftleader på Scandic Spectrum. Vi ved, at du ta’r ansvar, har overblik og handler hurtigt, når det gælder.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i København N

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København N over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i København N over tid

Dato Alle jobs som øvrige
25. juli 2024 22
24. juli 2024 22
23. juli 2024 21
22. juli 2024 23
21. juli 2024 25
20. juli 2024 25
19. juli 2024 25
18. juli 2024 25
17. juli 2024 20
16. juli 2024 26
15. juli 2024 26
14. juli 2024 28
13. juli 2024 28
12. juli 2024 27
11. juli 2024 28
10. juli 2024 26
9. juli 2024 26
8. juli 2024 24
7. juli 2024 25
6. juli 2024 25
5. juli 2024 26
4. juli 2024 27
3. juli 2024 27
2. juli 2024 26
1. juli 2024 26
30. juni 2024 26
29. juni 2024 26
28. juni 2024 24
27. juni 2024 23
26. juni 2024 23
25. juni 2024 21