Senior Reservoiringeniør

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København NV

Vær med til at sikre statens interesser i Nordsøen Vi søger en erfaren reservoiringeniør med et bredt kendskab til olie- og gasindustrien og gerne med erfaring inden for CCS.

Nordsøfondens kerneopgave er at skabe værdi i vores licenser og øge forsyningssikkerheden i samarbejde med vores partnere. Derudover er fangst og lagring af CO2 (CCS) et nyt og vigtig felt for Nordsøfonden, hvor vi vil spille en aktiv rolle i alle fremtidige licenser.

Som en del af Nordsøfonden kan du se frem til en meget alsidig hverdag i et tværfagligt miljø. Du kommer til at arbejde sammen med dygtige kolleger med forskellig uddannelsesmæssig baggrund, der arbejder tæt sammen i et uformelt miljø.

Du vil indgå i det tekniske team, som består af ingeniører og geoscience-medarbejdere. Teamet har ansvaret for den tekniske del af Nordsøfondens aktiviteter. Samtidig arbejder teamet for at bidrage til udviklingen af energibranchen, der står over for nye krav og store forandringer.

Dine hovedopgaver

Din hovedopgave bliver sammen med dine kolleger at varetage Nordsøfondens interesser i vores olie- og gaslicenser samt CCS-aktiviteter. Derfor vil en stor del af din tid være dedikeret til at samarbejde med andre tekniske eksperter hos operatørerne, de øvrige partnere i licenserne samt eksterne konsulenter. De tekniske vurderinger i Nordsøfonden er en stor del af grundlaget for beslutningerne om Nordsøfondens investeringer.

Du skal bl.a. følge operatørernes aktiviteter inden for udbygning og produktion og repræsentere Nordsøfonden i licensgrupperne. Derudover skal du rådgive ledelsen om projekter og andre tekniske spørgsmål. Det gælder både investeringer i nye projekter samt optimering af eksisterende.

Som Senior Reservoiringeniør vil du indtræde i et dynamisk samarbejde med stort ansvar for både spændende og meget forskellige projekter på dansk sokkel. Opgaverne kræver, at du tænker strategisk og har en god sans for at ekstrahere de værdiskabede og miljøfremmende faktorer i både eksisterende felter og på nye projekter.

Jobbet vil være forbundet med nogen rejseaktivitet.

Dine kvalifikationer

Du har en baggrund som reservoiringeniør og har omfattende erfaring med licensarbejde i olie- og gassektoren. Det er en forudsætning, at du har et godt kendskab til felter og aktiviteter i den danske del af Nordsøen og har en bred viden om både undergrunden og den danske infrastruktur.

Der forventes, at du har omfattende viden og evner inden for forskellige aspekter af reservoiringeniør-faget, eksempelvis feltudvikling, reservoirsimulering, inkl. sektormodeller, materialebalance, tryktransientanalyse, brøndinterferens, PVT analyse, declinekurve analyser og reserveevaluering.

Du har stor erfaring med at analysere forskellige reservoirtyper, herunder især kalkfelter med vandinjektion. Herudover vil erfaring inden for analyse og simulering af CO2-injektion og -lagring være et plus.

Du er løsningsorienteret og optaget af at nå i mål. Du er analytisk stærk, god til at tænke kreativt og veksler ubesværet mellem de gode ideer og eksekveringen af dem. Du har fokus på den tætte relation til operatøren og andre partnere, og hvor det tværfaglige samarbejde er et vigtigt redskab til at opnå succes.

Dit job er i høj grad udadrettet med fokus på relationer til samarbejdspartnere. Tværfagligt samarbejde med partnere og operatøren er et vigtigt redskab til at skabe merværdi i licenserne for Nordsøfonden.

Det forventes, at du har gode kommunikationsevner og er i stand til proaktivt at formidle budskaber til organisationen samt til andre interessenter, heriblandt partnere og myndigheder.

Du har en kandidatgrad inden for Petroleum Engineering, Reservoir Engineering, Fysik og Matematik eller lignende og minimum 10-15 års relevant erfaring fra feltudviklingsprojekter og produktion.

Du har gode dansk- og engelskkundskaber såvel mundtligt som skriftligt.

Om Nordsøfonden

Nordsøfonden er statens undergrundsselskab, og vores opgave er at skabe værdi ved at udnytte undergrundens potentiale bedst muligt til gavn for det danske samfund. Vi er en del af løsningen - både når vi producerer olie og gas, og når vi bidrager til at nå klimamålsætningerne via CO2-lagring.

Vi varetager statens interesser, og rammerne for vores arbejde er politisk defineret. Nordsøfondens opgaver har stor samfundsmæssig betydning, både nu og i fremtiden. Vi er som gennemgående aktør i arbejdet med den danske undergrund med fra start til slut og sikrer kontinuitet i aktiviteterne på danske sokkel.

Med knap 20 medarbejdere er vi en lille og professionel arbejdsplads, hvis hverdag er præget af udfordrende og varierende opgaver. Vi lægger vægt på effektivt samarbejde og projektorienteret opgaveløsning.

Løn og ansættelsesforhold

Vi forventer, at du tiltræder 1. november 2022 eller snarest muligt. Lønnen forhandles lokalt, men du ansættes i henhold til AC-overenskomsten i staten. Erhvervsministeriet varetager Nordsøfondens personaleadministration, og du vil derfor komme i berøring med KoncernHR i ansøgningsprocessen.

Nordsøfonden opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Du ansøger jobbet via vores elektroniske ansøgningssystem. Din motiverede ansøgning med CV, eksamensbevis og eventuelle øvrige bilag skal indtastes og indsendes senest tirsdag den 6. september 2022.

Vi forventer, at holde samtaler i uge 37 og 38. Du skal være indstillet på at gennemføre en test.

Yderligere oplysninger

Ønsker du at vide mere om stillingen, kan du kontakte Development and Production Manager Kenneth Nielsen på telefon 5069 5993.

Du kan læse mere om Nordsøfonden på www.nordsoefonden.dk

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København NV.

Jobbet er oprettet på vores service den 12.8.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København NV
  • Tirsdag den 06. september 2022

Lignende jobs

  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at rydde vanetænkning af bordet, så tror vi på, at du er vores nye Food & Beverage Manager på Scandic Spectrum. Vi ved, at du ta’r ansvar og har ro i maven med det fulde overblik. Du er god til at organisere, købe ind, lede og dele din viden.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige (studiejob) i København

    Fri kontakt
    Brænder du for regnskab og har en skarp analytisk sans? Så tror vi på, at du er vores nye studentermedhjælper på Scandics Support Office. Vi ved, at du er en haj til Office-pakken, herunder især Excel og at du trives med mange og forskelligartede opgaver.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs og målrettet og god til at håndtere alverdens spørgsmål, så tror vi på, at du er vores nye Shiftleader på Scandic Spectrum. Vi ved, at du ta’r ansvar, har overblik og handler hurtigt, når det gælder.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i København NV

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København NV over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i København NV over tid

Dato Alle jobs som øvrige
5. juli 2024 3
4. juli 2024 4
3. juli 2024 4
2. juli 2024 4
1. juli 2024 4
30. juni 2024 4
29. juni 2024 4
28. juni 2024 5
27. juni 2024 6
26. juni 2024 5
25. juni 2024 4
24. juni 2024 4
23. juni 2024 5
22. juni 2024 5
21. juni 2024 6
20. juni 2024 3
19. juni 2024 5
18. juni 2024 5
17. juni 2024 4
16. juni 2024 5
15. juni 2024 5
14. juni 2024 4
13. juni 2024 4
12. juni 2024 4
11. juni 2024 4
10. juni 2024 4
9. juni 2024 3
8. juni 2024 3
7. juni 2024 3
6. juni 2024 3
5. juni 2024 2