Solution Developer

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København Ø

Solution Developer til digitalisering og effektivisering af fagprocesser


Vil du arbejde agilt med optimering og effektivisering af fagprocesser og levere prisvindende software? Ønsker du en karriere som del af et fagligt stærkt team, hvor du designer og udvikler softwareløsninger? Så er du måske vores nye Solution Developer i cBrain.



cBrain har gennem de sidste 18 år opbygget standardsoftwaren F2, der er udviklet i tæt samarbejde med danske myndigheder. Hos 13 ud af 18 danske ministerier benyttes F2 i dag som en digitale platform og er med til at gøre Danmark til det mest digitaliserede demokrati i verden. Med udgangspunkt i den danske succes har cBrain etableret sig i udlandet, hvor vi nu eksporterer danske erfaringer og succeser inden for offentlig digitalisering til bl.a. Tyskland, England, Frankrig, USA og De Forenede Arabiske Emirater. Hermed understøtter vi FN’s verdensmål om effektive, ansvarlige og gennemsigtige institutioner.

I afdelingen F2 Delivery vil du sammen med vores dygtige udviklere og konsulenter analysere vores kunders behov og arbejde med at implementere de bedst mulige løsninger baseret på cBrains F2-produkt. Du vil komme i tæt kontakt med kunden og deltage undervejs i hele løsningens livsforløb; herunder den efterfølgende vedligeholdelse. Du vil hjælpe os med at styrke vores allerede stærke track record med effektivisering af fagprocesser af høj kompleksitet på kort tid og med stor effekt for vores kunder.

Vi forventer ikke, at du i forvejen er ekspert i F2, men at du har erfaring med – og lyst til – at opnå en dyb forståelse af vores softwareløsninger og kundernes hverdag. Du skal lære at udvikle og opsætte løsninger – og bringe dem i drift hos kunden. Succes i stillingen forudsætter, at du kan samarbejde med vores kunder, forstå kundens arbejdsgange og omsætte disse til effektive softwareløsninger i intense og agile konfigurationsforløb.

Om jobbet

Som Solution Developer arbejder du ofte på flere forskellige projekter ad gangen. Du konfigurerer kundernes arbejdsgange og selvbetjeningsløsninger på cBrains F2-platform. Dette arbejde sker ved brug af XML, scripting, HTML, CSS og lignende teknologier. Du bruger en stor del af din tid med kunderne - enten face-to-face eller online. Du er med i hele leveranceprocessen fra de indledende workshops, hvor du er med til at udfordre kunderne på deres behov, konfiguration af løsningen undervejs og frem til tests og den endelige idriftsættelse.

Internt vil du være en del af vores Solution Developer faggruppe, der arbejder sammen på tværs af projekterne med at forbedre vores implementeringsprocesser, best practices og indgår i den løbende forbedring af platformen.

Som Solution Developer er dine primære arbejdsopgaver:

· At konfigurere og udvikle software, som imødekommer kundens behov.

· Følge best-practice retningslinjerne, når du opbygger komponenter på F2-platformen,
samt bidrage til løbende at forbedre disse retningslinjer.

· Skrive ren, sikker og testet kode, der er letforståelig, vedligeholdelsesvenlig og
genbrugbar.

· Forstå og forudse dit arbejdes effekt på den udviklede løsning, når denne er bragt i
produktion.

· Effektivt at arbejde – alene og sammen med andre udviklere – i vores udviklingsmiljø med
HTML, XML, CSS, Ruby og REST interfaces.

I dit arbejde indgår desuden:

· Konfiguration, afholdelse af kundebriefings, pakning og deployment af løsningerne under
stringent metodisk kontrol, kildetekststyring mv.

· Modellering og design af den optimale løsning (eller dele heraf), der løser kundens
forretningsbehov, herunder løbende dialog med kunden og projektets Solution Designer.

· Design og udvikling af kørende prototypeløsninger.

· Review af kollegers arbejde, dokumentation af løsninger og håndtering af specifikationer.

· Afholdelse af og opfølgning på workshops til afdækning af kundens behov og
arbejdsgange.

· Assistance til kundens idriftsættelse, herunder undervisning og forankring.

Vi arbejder i projektgrupper af varierende størrelser og sætter en ære i at levere løsninger i høj kvalitet samt at overholde budget og deadline.


Din profil


Vi lægger vægt på, at du er stærk i eksekveringen af dine opgaver, og at du helt naturligt sætter dig ind i og følger vores metode for ”Den Gode Leverance”, som du bliver uddannet i. Da vi samarbejder om løsningerne, er det væsentligt, at du forholder dig konstruktivt til både at modtage og give kritik.

Vi søger kandidater, der:

· Er stærke analytisk og har en meget struktureret og metodisk tilgang til opgaveløsning.

· Evner selvstændigt at styre egne opgaver og projekter.

· Ønsker at tage ansvar og motiveres af at levere software af høj kvalitet.

· Har modet til at udfordre kundens eksisterende praksis, være vedholdende og prøve ting
af.

· Har gode samarbejdsevner samt viljen til at arbejde proaktivt og selvstændigt.

Vi forventer, at du har en kandidatgrad inden for informationsteknologi eller -videnskab, softwareudvikling eller en anden IT-relateret uddannelse, som har givet dig en stærk teknologisk baggrund samt proces- og forretningsforståelse. Vi har brug for såvel nyuddannede som erfarne konsulenter, der ønsker at arbejde med kunders forretningsbehov gennem tekniske konfiguration og udvikling af gode IT-løsninger.


Vi tilbyder


Vi tilbyder en stilling, hvor du efter et grundigt introduktionsforløb til vores software, metode og processer hurtigt vil kunne opleve en stejl læringskurve – både fagligt og ansvarsmæssigt. cBrain er en arbejdsplads, hvor der er højt til loftet, og vi vægtervidensdeling og samarbejde på tværs af afdelinger højt.

Kulturen er uformel. Vi lægger vægt på, at vi har det godt med hinanden, og derfor er miljøet også præget af sociale arrangementer. Vi sætter pris på hinanden og tror på, at det er vigtigt at have det sjovt sammen, mens vi arbejder. Også selv om vi er både ambitiøse og professionelle.


Om cBrain


cBrain er et børsnoteret dansk softwarehus grundlagt i 2002. Med vores F2 software hjælper vi offentlige myndigheder med at skabe målbare effektiviseringsgevinster gennem digitalisering af forretnings- og vidensprocesser.

Vi bor på Østerbro og har i dag ca. 150 medarbejdere. Få mere at vide om cBrain og cBrains produkter på cBrain.dk.


Interesseret?


Send din ansøgning, CV og eksamensbevis til [email protected]. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte udviklingschef Anders Bondorf på tlf. 7216 1811.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København Ø.

Jobbet er oprettet på vores service den 15.12.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København Ø

Lignende jobs

  • Senior Associates og Managers til Transaction Advi...

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Lydtekniker, fuldtid, Scandic Falkoner

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at bryde vanetænkning, så tror vi på, at du er vores nye lydtekniker på Scandic Falkoner i København. Vi ved, at du brænder for alt det tekniske, og er professionel i lydteknik.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Bar Supervisor, full-time, Cube Bar - Scandic Webe...

    Fri kontakt
    Job Description. Can you stay calm and collected, even when the bar is full to bursting, and make sure every cocktail is served with respect for the delicious ingredients? Then we believe you could be our new Bar Supervisor at Cube Bar at Scandic Webers.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Manager Groupdesk, Scandic Group & Meeting, Denmar...

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs, målrettet og sætter scenen for en god mødekultur, så tror vi på, at du er vores nye Groupdesk Manager, Scandic Group & Meeting. Vi ved, at du har overblik og er god til at kommunikere, guide og skabe rammerne for de bedste møder og konferencer.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i København Ø

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København Ø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i København Ø over tid

Dato Alle jobs som øvrige
4. oktober 2024 49
3. oktober 2024 48
2. oktober 2024 47
1. oktober 2024 35
30. september 2024 37
29. september 2024 37
28. september 2024 36
27. september 2024 39
26. september 2024 41
25. september 2024 38
24. september 2024 37
23. september 2024 37
22. september 2024 37
21. september 2024 36
20. september 2024 40
19. september 2024 33
18. september 2024 36
17. september 2024 39
16. september 2024 40
15. september 2024 47
14. september 2024 47
13. september 2024 48
12. september 2024 50
11. september 2024 51
10. september 2024 52
9. september 2024 47
8. september 2024 50
7. september 2024 51
6. september 2024 52
5. september 2024 48
4. september 2024 52