Vikarstilling: Skarp og processtærk fuldmægtig til DMI’s direktionssekretariat (barselsvikariat)

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vikar - København Ø

Er du god til at holde snor i processer og få det væsentligste frem i en sag? Vil du være tæt på beslutningerne og understøtte direktionen i en hverdag, der sjældent ligner hinanden? Så vil jobbet som fuldmægtig hos Danmarks Meteorologiske Institut (DMI) være lige noget for dig!

På DMI arbejder vi med viden og data om vejr, klima og hav. Vores arbejde er med til at sikre menneskeliv og forberede rigsfællesskabet på farligt vejr og konsekvenser af klimaforandringerne.

Vi søger en fuldmægtig til et barselsvikariat i vores direktionssekretariat. Som fuldmægtig skal du fungere som bindeled mellem direktionen, den stærke faglighed på DMI og de politiske beslutningsprocesser på Slotsholmen. Du vil som vores nye kollega blandt andet skulle udarbejde oplæg til direktionen, koordinere tværgående processer og forskellige mødefora samt håndtere de mange forskelligartede opgaver, der løbende dukker op.

Direktionssekretariatet er forankret i enheden Politik og Strategi, som bl.a. koordinerer og producerer DMI’s sager til Klima-, Energi- og Forsyningsministeriets departement, holder snor i den strategiske udvikling af DMI og koordinerer DMI’s arbejde i en række internationale organisationer. Fællestrækket for arbejdet i Politik og Strategi er, at opgaverne kræver tværgående koordinering og har stor fokus i både chefkreds og direktion, fordi sagerne ofte er af strategisk, politisk eller forretningskritisk karakter.

Din hverdag på DMI Du vil få en dynamisk hverdag, hvor du vil skulle arbejde tæt sammen med kolleger på tværs af DMI med mange forskellige fagligheder: forskere, meteorologer, it-udviklere og andre faggrupper. Du vil derfor få brug for dine gode samarbejdsevner og evne til at sætte dig ind i andre fagligheder. Du vil i stillingen komme til at arbejde tæt på både direktionen og den øvrige chefkreds og få stor indsigt i instituttets strategiske arbejde med ledelse.

Du vil komme til at gøre fuldt brug af dine stærke generalistkompetencer, når den gode proces skal tilrettelæges, beslutningsoplæg skal skæres til, og der skal koordineres på tværs af organisationen eller med departementet.

Du vil blandt skulle:

  • koordinere bestillinger fra vores departement og andre myndigheder
  • bidrage til direktions- og departementsbetjening
  • koordinere i projekt- og udvalgsarbejde samt tværgående opgaver på DMI
  • udarbejde høringssvar og andet sagsbehandling
  • samarbejde med andre offentlige myndigheder
  • forberede og afrapportere fra møder.

Hvem er du? Det vigtigste er, at du har mod på udfordringer, er stærk analytisk og god til både samarbejde og processer.

Vi lægger vægt på, at du:

  • er god til at formidle i et præcist og letforståeligt sprog – både skriftligt og mundtligt
  • er dygtig til at koordinere og arbejder struktureret med dine opgaver
  • er proaktiv og selvstændigt leverer høj kvalitet – også under tidspres
  • er serviceminded og god til at samarbejde med både direktion, ledere og medarbejdere

Vi forventer, at du har en kandidatuddannelse som fx cand.scient.pol, cand.scient.adm, eller lignende. Måske har du et par års erfaring.

Vi tilbyder Vi tilbyder en afvekslende og udfordrende hverdag i et dynamisk miljø, hvor to dage sjældent ligner hinanden. Her er højt til loftet, plads til den enkelte og rig mulighed for at udfolde opgaveporteføljen alt efter kompetencer. Dine kommende kollegaer er kendetegnet ved at kunne kombinere flere opgaver på samme tid, korte frister og godt samarbejde.

Du vil indgå i en enhed med ni kolleger foruden enhedens daglige leder og indgå i en arbejdsplads med en uformel omgangstone, hvor der ikke er langt fra medarbejder til direktion.

Om DMI DMI er en del af Klima-, Energi- og Forsyningsministeriet. DMI er regeringens klimavidenskabelige rådgiver, som skaber og formidler viden om vejr, klima og hav til rigsfællesskabet. DMI’s varsler, udsigter og services sikrer liv og infrastruktur og skaber grundlag for optimal planlægning i et klima under forandring. Som rigsfællesskabets videncenter og myndighed inden for vejr, klima og hav varetager DMI den meteorologiske betjening af forsvaret, beredskabet samt den civile luft- og skibsfart i Danmark og Grønland. DMI’s en af de ældste statslige institutioner i Danmark og kan i 2022 fejre 150 års jubilæum.

Vi er ca. 270 medarbejdere, hvoraf de fleste arbejder på Lyngbyvej i København.

Løn - og ansættelsesvilkår Ansættelse og aflønningsker i henhold til gældende overenskomst med mulighed for forhandling af tillæg svarende til dine kvalifikationer. Ansættelsesområdet er Klima-, Energi- og Forsyningsministeriet med tilhørende institutioner.

Stillingen er et tidsbegrænset barselsvikariat frem til august 2022 (37 timer pr. uge).

Stillingen er til besættelse d. 3. januar 2022 eller tidligere.

Har du spørgsmål til stillingen eller mulige karriereveje på DMI efter barselsvikariatet, er du meget velkommen til at kontakte daglig leder for Politik og Strategi, Simon Svith, på telefon 6139 3139.

Vi ønsker at fremme ligestilling og opfordrer derfor alle kvalificerede til at søge uanset køn, alder og etnisk baggrund.

Ansøgning Send din motiverede ansøgning, CV, eksamensbevis og evt. andre relevante bilag, så vi har det senest d. 18. november 2021.

Vi forventer at afholde 1. samtale i uge 47. Invitation til samtale vil ske via mail.

For at søge stillingen skal du klikke på linket "Søg stillingen" og følge instruktionerne.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København Ø.

Jobbet er oprettet på vores service den 1.11.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København Ø
  • Torsdag den 18. november 2021

Lignende jobs

  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Smiler du med øjnene, griber bolde fra alverdens retninger og elsker at hjælpe? Så tror vi på, at du er vores Bellboy på Scandic Spectrum. Vi ved, at du er skarp og handler hurtigt, når situationen kræver det.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at rydde vanetænkning af bordet, så tror vi på, at du er vores nye Food & Beverage Manager på Scandic Spectrum. Vi ved, at du ta’r ansvar og har ro i maven med det fulde overblik. Du er god til at organisere, købe ind, lede og dele din viden.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige (studiejob) i København

    Fri kontakt
    Brænder du for regnskab og har en skarp analytisk sans? Så tror vi på, at du er vores nye studentermedhjælper på Scandics Support Office. Vi ved, at du er en haj til Office-pakken, herunder især Excel og at du trives med mange og forskelligartede opgaver.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i København Ø

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København Ø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i København Ø over tid

Dato Alle jobs som øvrige
2. juli 2024 47
1. juli 2024 48
30. juni 2024 47
29. juni 2024 47
28. juni 2024 49
27. juni 2024 51
26. juni 2024 53
25. juni 2024 52
24. juni 2024 54
23. juni 2024 57
22. juni 2024 57
21. juni 2024 57
20. juni 2024 59
19. juni 2024 58
18. juni 2024 58
17. juni 2024 56
16. juni 2024 57
15. juni 2024 59
14. juni 2024 59
13. juni 2024 53
12. juni 2024 55
11. juni 2024 55
10. juni 2024 58
9. juni 2024 61
8. juni 2024 60
7. juni 2024 59
6. juni 2024 57
5. juni 2024 58
4. juni 2024 57
3. juni 2024 53
2. juni 2024 56