Danske Regioner søger to studenter til Center for Sundheds- og Socialpolitik

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Studiejob - København Ø

Har du lyst til at være med til at tegne linjerne for fremtidens sundhedsvæsen, og vil du prøve kræfter med interessevaretagelse inden for sundhedssektoren? Så er du måske en af vores nye studenter.

Danske Regioner søger to nye studenter i Center for Sundheds- og Socialpolitik. Danske Regioner varetager regionernes fælles interesser og udvikler løsninger på bl.a. sundhedspolitiske udfordringer. Det sker i tæt samarbejde med regionerne og Danske Regioners politiske ledelse.

Om Center for Sundheds- og Socialpolitik
I Center for Sundheds- og Socialpolitik arbejder vi med en bred vifte af områder. Fx de store behandlingsområder som kræft og hjertesygdom, akutområdet, psykiatri, sundhedsuddannelser, forebyggelse, social-, ældre- og svangreområdet. Vi er ca. 25 medarbejdere fordelt på fire teams.

Vi søger en student med fast tilknytning til Team Behandling og Sundhedskompetencer og en student med fast tilknytning til Team Forebyggelse og Kroniske Sygdomme.

Du vil komme til samtale med en medarbejder fra begge teams, hvor du har mulighed for at høre mere om de forskellige arbejdsområder.

Team Behandling og Sundhedskompetencer består af fire konsulenter og en teamleder. Teamet beskæftiger sig med det præhospitale område, akutområdet, sygehusbehandling (bl.a. kræft- og hjerteområdet), patientrettigheder (bl.a. udredningsretten) og uddannelse af sundhedspersonale (bl.a. sygeplejerskeuddannelsen, sosu-uddannelsen og den lægelige videreuddannelse).

Team Forebyggelse og Kronisk Sygdom består af fire konsulenter og en teamleder. Teamet beskæftiger sig med forebyggelse og folkesundhed, ulighed i sundhed, kroniske sygdomme, multisygdom, genoptræning og rehabilitering, ældre, svangreomsorg og fertilitet.

Med endnu to studenter vil der være fire studenter i centeret.

Dine opgaver
Som student vil du have mange forskellige opgaver. Du vil udarbejde høringssvar, monitorere udvalgte politikområder, bidrage til folketingsspørgsmål, interne notater, besvare henvendelser fra borgere, organisationer mv., forberede mødemateriale, analyse- og researchopgaver, opdatere hjemmeside, bidrage til afvikling af konferencer og workshops, planlægge studieture for teamet og hjælpe med praktiske opgaver som mødebooking osv.

Om dig
Vi forventer, at du:
  • Er i gang med en videregående akademisk uddannelse (eksempelvis folkesundhedsvidenskab, statskundskab eller samfundsvidenskab) – gerne på overbygningen.
  • Er studerende i mindst et år fra ansættelsen.
  • Har en interesse for sundhedsområdet og politisk interessevaretagelse.
  • Har en god logisk sans.
  • Kan arbejde struktureret.
  • Er god til at formulere dig skriftligt.
  • Udviser initiativ i forhold til at komme i mål med opgaverne.
  • Har gode samarbejdsevner og godt humør.


Vi tilbyder
  • Studierelevant arbejde, hvor du får praktisk erfaring, der supplerer din teoretiske viden.
  • Mulighed for løbende feedback og sparring fra dine kolleger og teamleder, så du udvikler dine færdigheder.
  • Flad struktur, hvor alle input er velkomne.
  • Indblik i arbejdet i en interesseorganisation.


Vi tilbyder et alsidigt og udviklende studenterjob i et travlt center, der arbejder seriøst og har en uformel omgangstone og et højt humør. Derudover er Danske Regioner en arbejdsplads, hvor faglighed og saglighed ligger til grund for alt, hvad vi gør. Hos os har du arbejdsopgaver med mening og mulighed for at bidrage til løsninger på de regionale velfærdsområder. Kommer du med dit engagement, så leverer vi fleksible arbejdsforhold, et stærkt fællesskab af dygtige kolleger og ansvar for egne opgaver. Du kan læse mere om Danske Regioner som arbejdsplads her.

Praktiske oplysninger
Vi er fleksible i forhold til at tilrettelægge arbejdet ud fra din undervisning og eksamen. Den gennemsnitlige arbejdstid er 15 timer om ugen.

Yderligere oplysninger om studenterstillingerne kan fås hos: seniorkonsulent Jakob Schelde Holde (Team Behandling og Sundhedskompetencer) tlf.: 2240 6202 og Teamleder Anne Cederlund Rytter (Team Forebyggelse og Kroniske Sygdomme) tlf.: 2537 1027.

Ansøgningsfrist
Har du lyst til at arbejde i en politisk interesseorganisation, så send en motiveret ansøgning + CV og evt. eksamensbevis. Skriv gerne i ansøgningen, hvor du så opslaget.

Ansøgningsfristen er den 15. marts 2022 med ansættelse den 1. april 2022 eller hurtigst muligt. Samtaler forventes afholdt i uge 9-11.

Danske Regioner opfordrer alle uanset køn, alder, religion og etnisk oprindelse til at søge.

Danske Regioner er en røgfri arbejdsplads.

Du kan læse mere om centerets opgaver – og om Danske Regioner på www.regioner.dk

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København Ø.

Jobbet er oprettet på vores service den 22.2.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København Ø
  • Tirsdag den 15. marts 2022

Lignende jobs

  • Senior Associates og Managers til Transaction Advi...

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Lydtekniker, fuldtid, Scandic Falkoner

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at bryde vanetænkning, så tror vi på, at du er vores nye lydtekniker på Scandic Falkoner i København. Vi ved, at du brænder for alt det tekniske, og er professionel i lydteknik.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Professional Indemnity Underwriter

    Fri kontakt
    Trives du med fagligt komplekse problemstillinger og afvekslende sager, der sjældent er ens? Kan du arbejde i krydsfeltet mellem risikovurdering og kommerciel interesse ud fra en værdibaseret og samarbejdsorienteret tilgang? Vil du arbejde i en global forsikringskoncern med gode muligheder for faglig udvikling?
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Bar Supervisor, full-time, Cube Bar - Scandic Webe...

    Fri kontakt
    Job Description. Can you stay calm and collected, even when the bar is full to bursting, and make sure every cocktail is served with respect for the delicious ingredients? Then we believe you could be our new Bar Supervisor at Cube Bar at Scandic Webers.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i København Ø

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København Ø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i København Ø over tid

Dato Alle jobs som øvrige
19. september 2024 33
18. september 2024 36
17. september 2024 39
16. september 2024 40
15. september 2024 47
14. september 2024 47
13. september 2024 48
12. september 2024 50
11. september 2024 51
10. september 2024 52
9. september 2024 47
8. september 2024 50
7. september 2024 51
6. september 2024 52
5. september 2024 48
4. september 2024 52
3. september 2024 52
2. september 2024 51
1. september 2024 54
31. august 2024 55
30. august 2024 56
29. august 2024 56
28. august 2024 55
27. august 2024 53
26. august 2024 55
25. august 2024 53
24. august 2024 55
23. august 2024 53
22. august 2024 50
21. august 2024 48
20. august 2024 45