Inkassator til gas, vand og varme

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København S

Inkasso er en del af HOFORs Kundecenter, som sørger for, at kunderne får afregnet deres forbrug for vand, spildevand, gas og fjernvarme. Afdelingen består af ti erfarne medarbejdere, hvis arbejdsområde ligger inden for administration og inddrivelse af restancer samt at lukke og åbne for forsyninger.

”Vi har et super team, som supplerer hinanden godt, og som hjælper hinanden på kryds og tværs, når der er brug for det. Jeg kan godt lide, at der er en frisk tone i teamet. Det er dejligt med afvekslende opgaver, hvor jeg selv er med til at tilrettelægge dagen. Vores dage er blandede, og det er ikke stillesiddende arbejde, men en god blanding af kontor og arbejde ude i byen. Vi har alle en høj grad af ansvarlighed for vores opgaver.” Ian Evans, udkørende kundekonsulent i inkassoteamet.

Som inkassator i HOFOR får du titlen kundekonsulent, og du bliver en del af et team med tre udkørende kolleger, herunder Ian. I har ansvaret for at køre ud til de kunder, der ikke har betalt deres udestående til HOFOR. I starter og slutter dagen på kontoret og vil ca. være ude hos kunderne tre fjerdedele af tiden og resten på kontoret.

Dine primære arbejdsopgaver bliver at:

  • Tage på inkassobesøg hos kunden (gas, vand og varme).
  • Foretage afbrydelser og genåbninger af forsyningen.
  • Hjemtage aflæsninger hos erhvervsvirksomheder m.m.
  • Være HOFORs repræsentant ved fogedforretninger.
  • Arbejde med administrative ad hoc opgaver, herunder nøgleadministration.

Vi arbejder hele tiden på at levere høj- og professionel kvalitet til vores kunder, og du vil derfor få en grundig oplæring i vores arbejdsområder, systemer og procedurer.

Stillingen indebærer en høj grad af selvstændighed og samarbejde med engagerede kolleger i et dynamisk og tværfagligt miljø. Vi prioriterer et godt samarbejde med vægt på faglig sparring, en uformel omgangstone og gode muligheder for faglig og personlig udvikling.

Erfaring med inddrivelse og kommunikation

Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende, men vi forventer, at du minimum har 10 års relevant erhvervserfaring, f.eks. med kundekontakt, serviceopgaver eller inkassation hos kunder.

Du har lyst og evner til at løse praktiske ”håndværksmæssige” opgaver – dvs. du skal kunne håndtere almindeligt værktøj, når du skal lukke/genåbne for forsyningen eller hjemtage en aflæsning af måler, der sidder i en brønd.

Du trives med og er vant til at kommunikere med mennesker, du ikke kender. Du har en rolig fremtræden og gennemslagskraft, når dette behøves. Endvidere er du imødekommende over for både kunder og kolleger og har en positiv indstilling til jobbet. Du er serviceorienteret og sætter kvalitet i højsædet.

Du trives i et job med højt tempo. Du er forandringsvillig og har mod på at udvikle dig i jobbet. Du motiveres af at arbejde efter – og nå – fælles mål. Du tager ansvar for dine opgaver og kan lide både at arbejde selvstændigt og i teams. Du er løsningsorienteret og sætter dig hurtigt ind i nye områder. Da vi hele tiden stræber efter at optimere vores arbejdsgange, er det desuden vigtigt, at du er vant til at arbejde med udvikling af arbejdsprocesser og følger dem.

Du er indstillet på at sætte dig ind i mange forskelligartede arbejdsopgaver, både af teknisk og administrativ karakter, og du formår at håndtere flere systemer samtidig. Du skal kunne arbejde i officepakkens programmer, specielt Excel. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP, men det er ikke et krav.

Det er et krav, at du har gyldigt kørekort til personbil, kategori B, da at du selv kører ud til kunderne, og du skal kunne dokumentere en ren straffeattest.

Du taler flydende dansk og behersker engelsk på konversationsniveau, da en del af vores kunder er engelsktalende.

Bliv en del af en større udvikling

I HOFOR bliver du en del af en fælles vision. Vi vil skabe bæredygtige byer baseret på klima- og miljørigtige forsyningsløsninger inden for vores kerneområder: Rent vand, spildevandsafledning, fjernvarme, fjernkøling og bygas. Derudover rejser vi vindmøller. Vi udvikler, bygger nyt og renoverer, så vi hver dag kan levere grønne, sikre og billige forsyningsløsninger til mere end 1 million mennesker i København og omegnskommunerne. Det vil sige, at rigtig mange mennesker hver dag er afhængige af HOFOR.

Du får derfor en vigtig rolle i at repræsentere HOFOR udadtil, sikre god kundeoplevelse samt sikre, at vi får inkasseret udeståender.

Du kan læse mere om HOFOR og vores vision om at skabe bæredygtige byer på HOFOR.dk/baeredygtigebyer

Klar til at ansøge?

Har du konkrete spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte fagkoordinator Lars Bentzen på telefon 2795 2477.

Ansøgningsfristen er den 9. august 2020.

Vi forventer løbende at afholde samtaler, og opfordrer dig derfor til at sende din ansøgning hurtigst muligt.

Forventet ansættelse senest pr. 1. oktober 2020.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København S.

Jobbet er oprettet på vores service den 14.7.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København S
  • Søndag den 09. august 2020

Lignende jobs

  • Senior Associates og Managers til Transaction Advi...

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Vil du være praktikant i Bruxelles for dansk erhve...

    Fri kontakt
    DI arbejder i Bruxelles med en lang række politiske områder. Det gælder brede dagsordener som det indre marked, digital transformation, industripolitik og grøn omstilling til mere specifikke dagsordener som sundheds-, miljø- og handelspolitik. Kort sagt, alt hvad der berører erhvervslivets interesser.
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info
  • Lydtekniker, fuldtid, Scandic Falkoner

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at bryde vanetænkning, så tror vi på, at du er vores nye lydtekniker på Scandic Falkoner i København. Vi ved, at du brænder for alt det tekniske, og er professionel i lydteknik.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Professional Indemnity Underwriter

    Fri kontakt
    Trives du med fagligt komplekse problemstillinger og afvekslende sager, der sjældent er ens? Kan du arbejde i krydsfeltet mellem risikovurdering og kommerciel interesse ud fra en værdibaseret og samarbejdsorienteret tilgang? Vil du arbejde i en global forsikringskoncern med gode muligheder for faglig udvikling?
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i København S

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København S over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i København S over tid

Dato Alle jobs som øvrige
19. september 2024 77
18. september 2024 74
17. september 2024 71
16. september 2024 75
15. september 2024 71
14. september 2024 70
13. september 2024 69
12. september 2024 70
11. september 2024 66
10. september 2024 67
9. september 2024 67
8. september 2024 68
7. september 2024 68
6. september 2024 72
5. september 2024 71
4. september 2024 72
3. september 2024 70
2. september 2024 74
1. september 2024 78
31. august 2024 85
30. august 2024 88
29. august 2024 87
28. august 2024 87
27. august 2024 87
26. august 2024 81
25. august 2024 82
24. august 2024 83
23. august 2024 77
22. august 2024 78
21. august 2024 78
20. august 2024 79