Teamleder til Forurenet Jord & Grundvand

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København S

Har du lyst til at arbejde med projekter indenfor forurenet jord og grundvand i en virksomhed med mange spændende kunder og opgaver? Vi er på udkig efter en teamleder til vores team for Forurenet Jord på vores kontor i Ørestad. Du skal have personligt drive og en solid erfaring indenfor forurenet jord og grundvand (mindst 10 år). Ledelseserfaring er ikke et krav, men du skal have lyst til det. Er du vores nye teamleder? Klik på ansøg-knappen og start ansøgningsprocessen.

Inviting bright minds

Vil du flytte grænserne for dit fag, mens du udvikler dig i et miljø, hvor vi værdsætter samarbejde og tillid? Vi arbejder for at skabe en bæredygtig fremtid, og vi gør os umage for at sætte standarden for vores branche med inspirerende projekter og innovative løsninger. Hos os bliver du en del af en global virksomhed, der har haft succes siden 1945. Sammen går vi forrest og sætter positive aftryk på samfund, virksomheder og mennesker over hele verden.

Du bliver en del af vores globale forretningsområder Miljø og Sundhed

Som vores nye teamleder bliver du en del af vores afdeling for Forurenet Jord and Affald og teamleder for de 14 medarbejdere, der sidder på Ørestadskontoret og arbejder med forurenet jord og grundvand. Forurenet Jord og Grundvand er et fagområde i Miljø og Sundhed, som består af medarbejdere på vores kontorer i Ørestad, Aarhus, Aalborg, Herning, Esbjerg, Vejle og Odense, som arbejder på tværs af landet på projekter. Her vil du få et hold af gode og engagerede kolleger, som har stor erfaring med forurenet jord og grundvand.

Indenfor fagområdet arbejdes der tæt sammen om en bred vifte af projekter for både private og offentlige kunder. Dette gælder f.eks. udviklingsprojekter for regioner og Miljøstyrelsen, afprøvning af nye prøvetagningsmetoder og afværgeteknikker f.eks. ved oprensningen i Kærgård Plantage, samt håndtering af jordforurening for en bred vifte af private og interne kunder – ofte på større projekter som f.eks. Carlsbergbyen. Herudover arbejdes der med Environment due Diligence og miljøfremmede stoffer i bygningsmaterialer for både private og offentlige kunder.

Der er ansat en blanding af ingeniører, geologer og miljøteknikere mm. Projekterne løses ofte i samarbejde med andre Rambøll forretningsenheder indenfor bl.a. vand, anlægs- og spildevandsteknik, byggeri og transport. Tonen er uformel og afslappet med fokus på inddragelse, og fælles optimale løsninger.

Dine vigtigste opgaver og ansvarsområder bliver:

  • Teamleder for de 14 medarbejdere, der arbejder med forurenet jord og grundvand på Ørestadskontoret. Dette indebærer bl.a.:
    • Personaleledelse med bl.a. afholdelse af medarbejderudviklingssamtaler
    • Daglig feedback og coaching
    • Ansvarlig for den lokale ressourceplanlægning herunder godkendelse af timesedler
    • Godkendelse af tilbud osv. samt underskrivelse af kontrakter
    • Deltage i udviklingen af fagområdet, udarbejdelse af strategier og handleplaner

  • Projektledelse, udførelse og kvalitetssikring af projekter indenfor:
    • Undersøgelser og vurdering af miljøforhold i relation til bygge- og anlægsprojekter
    • Varetagelse af myndighedskontakt og indhentning af bl.a. §8- og §19-tilladelser
    • Varetagelse af jordhåndtering og udarbejdelse af jordhåndteringsplaner
    • Varetagelse af udbud af miljøydelser i forbindelse med bygge- og anlægsprojekter
    • Videregående undersøgelser på lokaliteter, hvor forurening udgør en risiko overfor indeklima, grundvand og/eller overfladevand
    • Afværge af forureninger overfor indeklima, grundvand og/eller overfladevand
    • Kunder og forretningsudvikling

  • Varetagelse af kundekontakt på området både internt og ekstern i forhold til at sikre et tæt og konstruktivt samarbejde med eksisterende kunder samt identifikation og udvikling af nye kunder
  • Sikre tæt samarbejde med kollegaer i andre afdelinger lokalt og globalt, og promovere Rambøll gennem netværk, præsentationer og indlæg

Dit udgangspunkt for konstant udvikling

Fra første dag i Rambøll støtter vi din personlige og professionelle udvikling. Vi regner med, at du er uddannet ingeniør, geolog, biolog eller lignende, og at du har mindst 10 års relevant erhvervserfaring, samt viden og kompetencer inden for flere af ovenstående områder.

Herudover forventer vi, at du:

  • Har lyst til ledelse og gerne erfaring med teamledelse eller lignende
  • Har stor erfaring som projektleder og kan lide at tage ansvar for god projektgennemførsel og skabe gode samarbejdsrelationer med kunder og kolleger
  • Er udadvendt, positiv, innovativ og helhedsorienteret - både i din kundetilgang og i din opgaveløsning samt at du også motiveres af at følge med i og forstå, hvad der sker i markedet og trives med at skabe kontakt til nye, potentielle, kunder
  • Er initiativrig og bevarer roen og overblikket, når tingene går stærkt
  • Har bæredygtighed og hensyn til miljøet i fokus, når du løser dine opgaver
  • Er god til at kommunikere både skriftligt og mundtligt – både på dansk og engelsk
  • Har sans for at begå dig i en international, viden-baseret virksomhed
  • Kan kommunikere med flere forskellige parter på et projekt (bygherre, myndigheder, projektledelse, kollegaer, byggeledelse, tilsyn, entreprenøren og dennes medarbejdere)

Velkommen til Miljø- og Sundhed

Rambøll udvikler innovative og videnskabelige løsninger, der gør vores byer og landområder bedre at leve i. Vi er med til at reducere forurening og genoprette natur. Og som en af verdens førende rådgivningsvirksomheder inden for miljø og sundhed håndterer Rambøll nogle af de allermest udfordrende problemstillinger inden for området.

Rambøll i Danmark

Rambøll er en førende international ingeniør-, arkitekt- og rådgivningsvirksomhed grundlagt i Danmark i 1945. I dag beskæftiger vi 16.500 medarbejdere på verdensplan, og i Danmark er vi 3.500 kolleger, der skaber innovative løsninger inden for byggeri, transport, miljø, vand, energi og managementrådgivning. Hos os kan du være med til at udvikle bæredygtige løsninger, der gavner vores kunder, slutbrugerne og samfundet som helhed.

Sådan ansøger du

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte markedsansvarlig Mette Christophersen på telefon 51 61 51 25 eller afdelingsleder Björn Appelqvist på telefon 51 61 20 26.

Ansøg online. Vedhæft dit CV, motiveret ansøgning og relevante dokumenter, der viser, hvorfor du er den bedste kandidat til jobbet, og hvornår du kan starte. Vi glæder os til at læse din ansøgning. Deadline: 2. december 2020. Indledende samtaler afholdes d. 8. december. Evt 2.-samtaler afholdes d. 14. december.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København S.

Jobbet er oprettet på vores service den 17.11.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København S

Lignende jobs

  • Senior Associates og Managers til Transaction Advi...

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Vil du være praktikant i Bruxelles for dansk erhve...

    Fri kontakt
    DI arbejder i Bruxelles med en lang række politiske områder. Det gælder brede dagsordener som det indre marked, digital transformation, industripolitik og grøn omstilling til mere specifikke dagsordener som sundheds-, miljø- og handelspolitik. Kort sagt, alt hvad der berører erhvervslivets interesser.
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info
  • Lydtekniker, fuldtid, Scandic Falkoner

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at bryde vanetænkning, så tror vi på, at du er vores nye lydtekniker på Scandic Falkoner i København. Vi ved, at du brænder for alt det tekniske, og er professionel i lydteknik.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Professional Indemnity Underwriter

    Fri kontakt
    Trives du med fagligt komplekse problemstillinger og afvekslende sager, der sjældent er ens? Kan du arbejde i krydsfeltet mellem risikovurdering og kommerciel interesse ud fra en værdibaseret og samarbejdsorienteret tilgang? Vil du arbejde i en global forsikringskoncern med gode muligheder for faglig udvikling?
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i København S

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København S over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i København S over tid

Dato Alle jobs som øvrige
19. september 2024 77
18. september 2024 74
17. september 2024 71
16. september 2024 75
15. september 2024 71
14. september 2024 70
13. september 2024 69
12. september 2024 70
11. september 2024 66
10. september 2024 67
9. september 2024 67
8. september 2024 68
7. september 2024 68
6. september 2024 72
5. september 2024 71
4. september 2024 72
3. september 2024 70
2. september 2024 74
1. september 2024 78
31. august 2024 85
30. august 2024 88
29. august 2024 87
28. august 2024 87
27. august 2024 87
26. august 2024 81
25. august 2024 82
24. august 2024 83
23. august 2024 77
22. august 2024 78
21. august 2024 78
20. august 2024 79