SRO Specialist til IT-afdelingens El/SRO sektion

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København S

Som SRO specialist i El/SRO sektionen vil du få en vital faglig rolle ifm. arbejdet med en større omlægning af vores SRO løsninger frem mod en fælles platform. Dine arbejdsopgaver vil være at bidrage til løsning af en række spændende samt varierende projekter og opgaver inden for fagområderne El og SRO. Alt dette sker, da vi er i gang med at investere i renovering af vandforsyningsanlæg og etablering af skybrudsløsninger.

Dine primære arbejdsopgaver bliver at:

  • Deltage som fagspecialist/projektdeltager på HOFORs store blødgøringsprogram, SRO konverteringsprogram, samt diverse anlægsprojekter
  • Projektere installationer til nye anlæg samt renovering af ældre anlæg
  • Udarbejde udbudsmateriale til El/SRO fag-entrepriser inkl. grænseflade- og styringsbeskrivelse
  • Føre tilsyn med projektopgavernes udførelse både på kontoret og på lokationerne
  • Godkende de nødvendige FAT – og SAT teste for at sikre en god kvalitet af de kommende styringer
  • Medvirke til en grundig afslutning af projekterne, herunder at godkende den faglige dokumentation af det leverede

Som SRO specialist vil du indgå i karriereforløbet ”specialistvejen”, der sikrer, at du hele tiden ved, hvad der kræves af dig, og du får samtidig tilbudt den nødvendige træning og kompetenceudvikling.

IT-afdelingen består af ca. 90 medarbejdere, som har ansvaret for al IT-understøttelse fra klienter over systemer til datacenter på tværs af HOFORs mange forretningsområder. EL/SRO sektionen gennemgår i disse år en gennemgribende udvikling fra at være en driftsbetonet sektion til en mere udviklingsorienteret funktion med fokus på teknologi, automatisering og sikkerhed.

Du kommer til at indgå i et professionelt arbejdsmiljø med høj faglighed og gode kolleger i sektionen, hvor der også er plads til både smil og personlig udvikling.

Teknisk erfaring, udviklingsorienteret og god forretningsforståelse

Vi forventer, at du har teknisk erfaring inden for El og automation samt procesinstrumentering - helst med forståelse for SRO-implementering i større projekter. Det vil være en stort plus, hvis du har basis kendskab til PLC`ere; PLC software; TIA portal; IFIX software m.m.

Din uddannelsesmæssige baggrund er eksempelvis ingeniør, maskinmester eller tilsvarende. Du har indgående forståelse og interesse for anvendelse af teknik til automation - gerne baseret på erfaringer fra forsyningsbranchen. Du har gennem din karriere opbygget en god forretningsforståelse, er udviklingsorienteret og har lyst til at agere imellem flere fagområder.

Du har lyst til at dyrke de sociale relationer og er klar med en frisk bemærkning. Samtidig er det vigtigt, at du har gode samarbejdsevner, da du dagligt er i kontakt med mange kolleger og eksterne samarbejdspartnere.

Bliv en del af en større udvikling

I HOFOR bliver du en del af en fælles vision. Vi vil skabe bæredygtige byer baseret på klima- og miljørigtige forsyningsløsninger inden for vores kerneområder: rent vand, spildevandsafledning, fjernvarme, fjernkøling og bygas samt vindenergi.

Vi udvikler, bygger nyt og renoverer, så vi hver dag leverer grønne, sikre og billige forsyningsløsninger til mere end en million mennesker i hovedstadsområdet. Det vil sige, at rigtig mange mennesker hver er afhængige af HOFOR. Derfor er det også vigtigt, at vores interne IT fungerer optimalt.

Du kan læse mere om HOFOR og vores vision om at skabe bæredygtige byer på HOFOR.dk/baeredygtige-byer.

Klar til at ansøge?

Har du konkrete spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte teamleder, Bente Skjelmose Jensen, på telefon 2795 4670.

Ansøgningsfristen er den 28. november 2021.

Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler løbende, og opfordrer dig derfor til at sende din ansøgning hurtigst muligt.

Forventet ansættelse snarest muligt.

Vær venligst opmærksom på, at ansøgninger kun modtages gennem vores online rekrutteringssystem. Send din ansøgning ved at klikke på ”søg stillingen”.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København S.

Jobbet er oprettet på vores service den 5.11.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København S
  • Søndag den 28. november 2021

Lignende jobs

  • Senior Associates og Managers til Transaction Advi...

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Politisk konsulent til interessevaretagelse inden ...

    Fri kontakt
    Er du passioneret omkring mobilitet og har lyst til at arbejde for, at flere i fremtiden vælger den kollektive transport, særligt jernbanen? I DI Transport søger vi en engageret holdspiller til at styrke vores politiske arbejde med kollektiv mobilitet. Om jobbet.
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info
  • DI i Aarhus søger student til Erhvervsudvikling

    Fri kontakt
    Er du analytisk skarp og har interesse for dansk erhvervsliv? Har du lyst til at formidle DI’s politiske budskaber på de sociale medier og i pressen? Vil du gerne have indblik i, hvordan Danmarks største erhvervsorganisation arbejder?
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info
  • Studenterjob i DI – Politik og analyse inden for f...

    Fri kontakt
    Vil du være med til at udarbejde analyser, der giver erhvervslivet en stærk stemme på uddannelses-, forsknings- og diversitetsområdet? Dansk Industris afdeling for forskning, uddannelse og mangfoldighed søger en studentermedhjælper med stærke analytiske evner og en skarp pen. Om dig.
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i København S

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København S over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i København S over tid

Dato Alle jobs som øvrige
7. september 2024 68
6. september 2024 72
5. september 2024 71
4. september 2024 72
3. september 2024 70
2. september 2024 74
1. september 2024 78
31. august 2024 85
30. august 2024 88
29. august 2024 87
28. august 2024 87
27. august 2024 87
26. august 2024 81
25. august 2024 82
24. august 2024 83
23. august 2024 77
22. august 2024 78
21. august 2024 78
20. august 2024 79
19. august 2024 76
18. august 2024 79
17. august 2024 80
16. august 2024 79
15. august 2024 87
14. august 2024 91
13. august 2024 91
12. august 2024 89
11. august 2024 88
10. august 2024 88
9. august 2024 87
8. august 2024 85