Strategikonsulent

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København S

Som vores nye strategikonsulent vil du være med til at drive strategiprocessen på tværs af koncernens syv forretninger. Du vil blandt andet arbejde med videreudvikling og opfølgning på den nuværende koncernstrategi under sloganet ”Vores Viden, Vores Ansvar” samt understøtte den løbende forretningsudvikling.

Du bliver en del af Strategi & Udvikling, en sektion i området Forretningsudvikling, som understøtter direktionens strategiske arbejde i tæt samspil med de forretningsansvarlige chefer. I sektionen får du en række engagerede kolleger, der arbejder med at drive og udvikle nøglefunktioner for HOFOR. Ud over strategiudvikling arbejder sektionen med CSR, Innovation, Risikostyring og Asset management.

Dine primære arbejdsopgaver, som en del af teamet, bliver at:

  • Arbejde med HOFORs koncernstrategi, herunder bidrage til metodeudvikling, design af proces, facilitering og opfølgning i relation til det strategiske årshjul

  • Samle op på den årlige revision af koncernens forretningsplaner og den tilhørende målnedbrydning i organisationen i tæt samspil med forretningsenhederne

  • Løse opgaver i relation til ejerrelationerne - særligt med fokus på energiområdet

  • Udarbejde strategiske analyser, analyser i forbindelse med nye forretningsområder og business cases


Struktureret, analytisk og resultatorienteret

Vi forventer, at du har en relevant videregående uddannelse. Du har erfaring med strategi -udvikling, -processer og strategiske analyser samt implementering, målnedbrydning og opfølgning på strategier. Du er vant til at benytte relevante proces- og analyseværktøjer og har erfaring med analyse af forretningsøkonomi og udarbejdelse af business cases. Du har desuden erfaring med at arbejde op mod en topledelse og skabe relationer på tværs af fagområder og organisationshierarki.

Vi ser gerne, at du har både et bredt og dybdegående kendskab til forsyningsbranchen og dens rammevilkår, da det vil være en fordel i arbejdet med at understøtte og udvikle den strategiske modenhed i HOFOR. Derudover er det en fordel, hvis du har erfaring fra politisk ejede organisationer og/eller virksomheder med flere bundlinjer.

Vi forventer desuden, at du:

  • Har god politisk tæft og er stærk i at bygge relationer og håndtere interessenter

  • Har god forretningsforståelse og kan lide at drive udvikling, men også at følge op på fremdrift og behov for justering

  • Er proaktiv og nysgerrig – du følger med og lytter til dine omgivelser

  • Er analytisk, struktureret og handlekraftig samt formår at omsætte dine analyser til letforståelige beslutningsoplæg

  • Har fokus på at dele ud af din viden


Bliv en del af en større udvikling

I HOFOR bliver du en del af en fælles vision. Vi vil skabe bæredygtige byer baseret på klima- og miljørigtige forsyningsløsninger inden for rent vand, spildevandsafledning, fjernvarme, kraftvarme, bygas, fjernkøling og vindenergi.

Vi udvikler, bygger nyt og renoverer, så vi hver dag kan levere grønne, sikre og billige forsyningsløsninger til mere end en million mennesker i hovedstadsområdet. Det vil sige, at rigtig mange mennesker hver dag er afhængige af HOFOR, og vores strategi er en vigtig brik i vores fremtidige arbejde.

Du kan læse mere om HOFOR og vores arbejde med at skabe bæredygtige byer på HOFOR.dk/baeredygtige-byer.

Klar til at ansøge?

Har du konkrete spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte strategichef, Pernille Skjershede Nielsen, på telefon 2795 2176.

Ansøgningsfristen er den 20. januar 2022.

Vi forventer at ansættelse 1. marts 2022 eller efter nærmere aftale.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København S.

Jobbet er oprettet på vores service den 28.12.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København S
  • Torsdag den 20. januar 2022

Lignende jobs

  • Senior Associates og Managers til Transaction Advi...

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Studenterjob i DI – Politik og analyse inden for f...

    Fri kontakt
    Vil du være med til at udarbejde analyser, der giver erhvervslivet en stærk stemme på uddannelses-, forsknings- og diversitetsområdet? Dansk Industris afdeling for forskning, uddannelse og mangfoldighed søger en studentermedhjælper med stærke analytiske evner og en skarp pen. Om dig.
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info
  • Konsulent til DI’s arbejde med bæredygtighed og ES...

    Fri kontakt
    Vil du være med til at styrke dansk erhvervslivs arbejde med bæredygtighed og ESG? I DI’s enhed for Global Udvikling og Bæredygtighed (GUB) søger vi en engageret konsulent, der har lyst til at arbejde politisk og med DI’s medlemmer for at styrke virksomhedernes arbejde med ansvarlige globale værdikæder, Verdensmål og ESG.
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info
  • Vil du være praktikant i Bruxelles for dansk erhve...

    Fri kontakt
    DI arbejder i Bruxelles med en lang række politiske områder. Det gælder brede dagsordener som det indre marked, digital transformation, industripolitik og grøn omstilling til mere specifikke dagsordener som sundheds-, miljø- og handelspolitik. Kort sagt, alt hvad der berører erhvervslivets interesser.
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i København S

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København S over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i København S over tid

Dato Alle jobs som øvrige
15. september 2024 71
14. september 2024 70
13. september 2024 69
12. september 2024 70
11. september 2024 66
10. september 2024 67
9. september 2024 67
8. september 2024 68
7. september 2024 68
6. september 2024 72
5. september 2024 71
4. september 2024 72
3. september 2024 70
2. september 2024 74
1. september 2024 78
31. august 2024 85
30. august 2024 88
29. august 2024 87
28. august 2024 87
27. august 2024 87
26. august 2024 81
25. august 2024 82
24. august 2024 83
23. august 2024 77
22. august 2024 78
21. august 2024 78
20. august 2024 79
19. august 2024 76
18. august 2024 79
17. august 2024 80
16. august 2024 79