Rekrutteringsfirma

PTA-INGENIØR/NPI-ENGINEER

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København SV

PTA-INGENIØR/NPI-ENGINEER

Med analytisk sans og bred teknisk viden

Stillingsbeskrivelse:
Du bliver en del af en unik udviklingsvirksomhed med en meget dedikeret startup kultur med stor respekt for hinandens kompetencer - og får en spændende stilling, du selv kan være med til at præge. Du kommer ind i firmaet på et af de mest spændende tidspunkter, hvor printeren er produktionsmodnet og er ved at blive sat i produktion. Din opgave bliver, at produktionsoptimere yderligere, og derved gøre produktet klar til masseproduktion.

Med reference til Engineering and Manufacturing Manageren kommer du til at arbejde meget hands-on med et bredt spekter af tekniske udfordringer og opgaver, herunder produktændringer, produktionsdokumentation og kvalitetskontrol. Samtidig analyserer og løser du mere eller mindre komplekse problemstillinger enten på egen hånd, eller i tæt samarbejde med teamet. På baggrund af dit daglige arbejde har du øje for mulige produktionsforbedringer, optimeringer og kostreduktioner, som du løbende implementerer. Du vil have en central rolle i forbindelse med håndtering af Engineering Change Requests/Orders (ECR/ECO) og efterfølgende implementering i produktionen.

Du bliver hurtigt omdrejningspunktet som specialisten og trouble-shooteren, og vil være en af de mest vidende omkring produktets produktionstekniske muligheder og udfordringer. Du får ansvaret for at sikre, at udstyret produceres optimalt i henhold til de opstillede kvalitetsstandarder og omkostningskalkulationer. Du er dermed medvirkende til, at der sker kontinuerlig modning af udstyret, både på baggrund af egne analyser samt input fra organisationen og diverse samarbejdspartnere.

Der vil være rejseaktivitet i stillingen – ca. 20-25 overnatninger p.a. (EMEA) i relation til virksomhedens underleverandører, som en stor del af produktion af printere er outsourcet til. Du arbejder tæt sammen med de lokale ingeniører, som du både forstår at sparre med, guide og vejlede omkring tekniske problemstillinger. Udarbejdelse og vedligeholdelse af teknisk dokumentation, styklister m.v. vil være en naturlig del af dit arbejde. Samtidig styrer du dem med fast hånd med henblik på opfyldelse af de opsatte mål på både kvalitet, kost og tidsplaner.

Da Virksomheden er i rivende udvikling, vil du være medvirkende til opbygning af diverse analyseværktøjer og systemer, ligesom der vil være masser af projekter, som du får god mulighed for at byde ind på.

Du tilbydes:
Du får mulighed for at være med på en spændende rejse i en dynamisk udviklingsvirksomhed i rivende udvikling, hvor du vil få god mulighed for at byde ind med en bred vifte af dine kompetencer i en stilling, du selv kan præge.

Løn:
Du får en løn, der modsvarer dine kvalifikationer.

Egenskaber:
Du er både praktisk anlagt og samtidig en analytisk og vedholdende person med sans for detaljer, der forstår at bevare roen og overblikket selv i stressede situationer.

Samtidig er du fleksibel, omstillingsparat og indstillet på at byde ind med dine kompetencer, hvor du kan.

Erhvervserfaring:
Det mest optimale vil være, hvis du har erfaring fra en lignende stilling, hvor du har været inde over mange forskellige tekniske problemstillinger, gerne med fokus på det mekaniske.

Uddannelser:
Du har en uddannelsesmæssig baggrund som maskiningeniør, produktionsteknolog eller andet relevant.

Sprogkundskaber / IT:
Du er flydende i engelsk i skrift og talte og gerne dansk, og du har god erfaring med IT og bruger af CAD software.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København SV.

Jobbet er oprettet på vores service den 4.1.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København SV

Lignende jobs

  • Senior Associates og Managers til Transaction Advi...

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Vil du være praktikant i Bruxelles for dansk erhve...

    Fri kontakt
    DI arbejder i Bruxelles med en lang række politiske områder. Det gælder brede dagsordener som det indre marked, digital transformation, industripolitik og grøn omstilling til mere specifikke dagsordener som sundheds-, miljø- og handelspolitik. Kort sagt, alt hvad der berører erhvervslivets interesser.
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info
  • Lydtekniker, fuldtid, Scandic Falkoner

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at bryde vanetænkning, så tror vi på, at du er vores nye lydtekniker på Scandic Falkoner i København. Vi ved, at du brænder for alt det tekniske, og er professionel i lydteknik.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Professional Indemnity Underwriter

    Fri kontakt
    Trives du med fagligt komplekse problemstillinger og afvekslende sager, der sjældent er ens? Kan du arbejde i krydsfeltet mellem risikovurdering og kommerciel interesse ud fra en værdibaseret og samarbejdsorienteret tilgang? Vil du arbejde i en global forsikringskoncern med gode muligheder for faglig udvikling?
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i København SV

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København SV over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i København SV over tid

Dato Alle jobs som øvrige
19. september 2024 23
18. september 2024 23
17. september 2024 23
16. september 2024 23
15. september 2024 24
14. september 2024 24
13. september 2024 25
12. september 2024 27
11. september 2024 27
10. september 2024 26
9. september 2024 30
8. september 2024 30
7. september 2024 30
6. september 2024 30
5. september 2024 28
4. september 2024 31
3. september 2024 31
2. september 2024 29
1. september 2024 27
31. august 2024 29
30. august 2024 32
29. august 2024 29
28. august 2024 27
27. august 2024 26
26. august 2024 25
25. august 2024 25
24. august 2024 26
23. august 2024 25
22. august 2024 24
21. august 2024 22
20. august 2024 22