Erfaren leder til rådgivningsfunktion med fokus på job og karriere

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København SV

Brænder du for at lede et team af dedikerede medarbejdere, der hver dag gør en forskel for vores kunder på beskæftigelsesområdet? Og motiveres du af at skabe resultater og drive forandringer med lige meget fokus på forretning, kunder og medarbejdere? Så har vi jobbet til dig i en ambitiøs og uformel organisation.

I ase er vi i fuld gang med at eksekvere på vores forretningsstrategi, der har et stærkt kundefokus på både selvstændige og lønmodtagere. Vi sigter efter at skabe værdioplevelser for vores kunder med konkurrencedygtige rådgivnings- og forsikringstilbud og med frihed til at vælge de løsninger, der passer den enkelte bedst. Digitalisering spiller en central rolle i vores strategi, og vi arbejder intensivt på at udvikle vores forretning inden for dette område.

Fra den 1. januar 2024 overtager vi desuden hele kontakten med vores kunder de første 3 måneder, efter de bliver ledige. Den opgave glæder vi os til at varetage, og vi er i fuld gang med at forberede os på den forandring, så vi kan hjælpe vores kunder godt videre i deres arbejdsliv og bidrage med vores viden og kompetencer.

Strategien og den nye opgave bliver to vigtige pejlemærker for dit virke som leder. Ikke mindst når du som nøgleopgave skal sikre, at vi tilbyder kompetent rådgivning om job og karriere gennem en række forskellige samtaler, ydelser og digital support.

Mere konkret bliver din opgave i teamet at…

  • Motivere, lede og udvikle medarbejderne i en travl hverdag
  • Sikre implementeringen af ny lovgivning og sikre, at vi får maksimal ud af vores nye IT-platform, der skal understøtte arbejdet med vores ledige kunder
  • Optimere og udvikle arbejdsgange med udgangspunkt i data og digitale muligheder til glæde for kunder og medarbejdere

Engagerede medarbejdere og lederkolleger glæder sig til at få dig ombord

Dit kommende team hedder Job & Karriere Øst og består af 11 medarbejdere, der engageret gør alt, hvad de kan for at hjælpe ledige kunder i job eller inspirere kunder, som er i job, til nye veje og muligheder, hvis de ønsker dette.

Teamet er kendetegnet ved en bred viden om arbejdsmarked, jobsøgning og mennesker, og du vil møde servicemindede, dygtige og engagerede medarbejdere, der glæder sig til at få dit input til teamets næste skridt.

Medarbejderne er fordelt på 5 forskellige lokationer på Sjælland. Du arbejder primært ud fra vores lokation i Sydhavnen i København, hvor en stor del af dine medarbejdere har base. Men du skal også jævnligt besøge medarbejderne på de andre lokationer i Holbæk, Vordingborg, Slagelse og Hillerød.

Du får reference til chefen for Arbejdsliv. Sammen med chefen og 6 andre ledere udgør I afdelingens ledelsesfælleskab med fokus på at sikre en både udviklende og effektiv drift af vores a-kasse og øvrige forsikringsprodukter. Du vil især få et tæt parløb med din lederkollega for Job & Karriere Vest, da jeres teams deler drift-/opgavefællesskab. 

Du kommer til at opleve et stærkt sammenhold i en organisation, hvor vi støtter og hjælper hinanden, og hvor den gode kundeoplevelse, effektive arbejdsprocesser samt medarbejdertrivsel går hånd i hånd.

Erfaring med ledelse og et kommercielt blik er afgørende

Vi leder efter dig, der først og fremmest har solid erfaring med ledelse. Du vil spille en nøglerolle i at udvikle vores medarbejdere, produkter og services til gavn for vores kunder.

Vi har et skarpt fokus på data for at sikre høj kundestilfredshed og rettidig levering af service til vores kunder. Samtidig bruger vi data til at måle vores interne effektivitet og løbende udvikle vores kompetencer og arbejdsgange. Det er derfor også afgørende, at du har et kommercielt mindset og forstår at arbejde med data ud fra et ledelsesmæssigt perspektiv.

Vi forventer, at du har en relevant uddannelsesmæssig baggrund og gerne erfaring fra beskæftigelsesområdet. Selvom erfaring fra a-kasseverdenen ikke er et krav, så er det et stort plus, hvis du løbende følger med i de nyeste tendenser på arbejdsmarkedet og de muligheder og udfordringer, som særligt teknologien giver her. Vi ser også gerne, at du kan nikke genkendende til følgende kvalifikationer:

  • Stærk og erfaren leder, der formår at motivere og udvikle medarbejdere. Erfaring med at lede gennem forandringer er en fordel.
  • Har digital forståelse og erfaring med at understøtte arbejdsgange og kundevendte funktioner med IT.
  • Er i stand til at tænke værdikæde, leverancer og mål på tværs af forretningen.

Det er vigtigt for os, at du er tillidsskabende, udadvendt, resultatorienteret og ikke mindst er en stærk teamspiller, som kender vigtigheden af samarbejde og kommunikation både i eget team, afdeling og på tværs i organisationen.

Lyder dette som den perfekte udfordring for dig?

Så send din ansøgning og CV til os senest den 12. november 2023 ved at klikke på linket ”Ansøg".

Du er velkommen til at kontakte din måske kommende chef Käthe Sandström på 29119320, hvis du har spørgsmål til stillingen.

Vi glæder os til at læse din ansøgning!


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København SV.

Jobbet er oprettet på vores service den 30.10.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København SV
  • Søndag den 12. november 2023

Lignende jobs

  • Senior Associates og Managers til Transaction Advi...

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Lydtekniker, fuldtid, Scandic Falkoner

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at bryde vanetænkning, så tror vi på, at du er vores nye lydtekniker på Scandic Falkoner i København. Vi ved, at du brænder for alt det tekniske, og er professionel i lydteknik.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Bar Supervisor, full-time, Cube Bar - Scandic Webe...

    Fri kontakt
    Job Description. Can you stay calm and collected, even when the bar is full to bursting, and make sure every cocktail is served with respect for the delicious ingredients? Then we believe you could be our new Bar Supervisor at Cube Bar at Scandic Webers.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Manager Groupdesk, Scandic Group & Meeting, Denmar...

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs, målrettet og sætter scenen for en god mødekultur, så tror vi på, at du er vores nye Groupdesk Manager, Scandic Group & Meeting. Vi ved, at du har overblik og er god til at kommunikere, guide og skabe rammerne for de bedste møder og konferencer.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i København SV

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København SV over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i København SV over tid

Dato Alle jobs som øvrige
4. oktober 2024 20
3. oktober 2024 18
2. oktober 2024 17
1. oktober 2024 16
30. september 2024 19
29. september 2024 17
28. september 2024 17
27. september 2024 19
26. september 2024 19
25. september 2024 19
24. september 2024 19
23. september 2024 19
22. september 2024 21
21. september 2024 21
20. september 2024 22
19. september 2024 23
18. september 2024 23
17. september 2024 23
16. september 2024 23
15. september 2024 24
14. september 2024 24
13. september 2024 25
12. september 2024 27
11. september 2024 27
10. september 2024 26
9. september 2024 30
8. september 2024 30
7. september 2024 30
6. september 2024 30
5. september 2024 28
4. september 2024 31