Danmarks hurtigst voksende nyhedssite vil være større – skal du være med?

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København V

Du kan stave til Kardashian, du synes ”Gift ved første blik” er fremragende fjernsyn. Parceremonien i ”Paradise Hotel” slår en valgaften uden problemer og din dag er ikke komplet, før du har fundet ud af, hvem der kyssede hvem til efterfesten til ”Vild med dans”.

Er du enig i ovenstående, har du prioriteterne i orden. I hvert fald, hvis du vil være med til at fortsætte succesen på Danmarks hurtigst voksende nyhedssite – sh.dk.

I runde tal har sh.dk fordoblet sin trafik, siden vi relancerede sitet for under et år siden. Benhård fokus på nyheder inden for reality, underholdning, kendis, kongelige og kriminalhistorier har været opskriften. Og vi er slet ikke færdige. Vi kommer i den kommende tid til at skrue op for nyhedsdækningen generelt – med reality og flow-tv helt specifikt.

Derfor søger vi nu fire ambitiøse journalister, der vil være med på næste del af vores succeshistorie.

Hvem er det så, vi søger?

For det første, er du journalist, der har styr på begreberne. For det andet, tænder du på underholdning i alle afskygninger. For nok tager vi ikke os selv alt for højtideligt, men vi tager vores historier dybt seriøst – og dine kommende kolleger er nogle nørder, når det kommer til reality, Hollywood og Amalienborg.

Du trives i et hektisk nyhedsmiljø med konstante deadlines, du elsker lyden af fingre (helst dine egne) mod tastaturet og synet af en sidevisningsgraf, der stiger, betragter du med samme begejstring, som en mor ser sin nyfødte.

Du kan skrive kort. Præcist. Men du kan også, hvis tiden er til det og inspirationen umiddelbar, folde dig ud i long reads og andre digitale varianter, hvor det giver mening. Og så er du ligeglad med om platformen er tekst, lyd eller video – for din historie skal naturligvis derhen, hvor publikum står og venter. Du skal både skrive en masse historier, tilrettelægge SoMe og sørge for at forsiden spiller.

Derudover er du primært selvkørende, for en stor del af sh.dk’s succes skyldes journalisternes evne og lyst til at planlægge og tilrettelægge indsatserne selv. Ledelsen er flad – også først på måneden - så du er i stand til at sætte dig selv i gang.

Lidt om teamet og arbejdstider

Du bliver en del af et lille, men yderst kompetent newsdesk, der leverer nyheder, reportager, videoindslag morgen, middag, aften – hele året rundt. Vi arbejder ud fra en vagtplan, da nyhedssitet skal holdes i live. Der er både morgen-, aften- og weekendarbejde og så vil der naturligvis være mulighed for at tage ud af huset og lave historier, når det kræves.

Hvad kan vi tilbyde?

Tre af stillingerne er 12 måneders projektansættelser – men med mulighed for forlængelse.

Du vil få løn efter dine kvalifikationer. Derudover har vi firmabetalt pension, sundhedsforsikring og en masse klubber du kan deltage i. Og Danmarks fedeste julefrokost – hvis vi selv skal sige det!

Vi kan næsten ikke vente med at høre fra dig!

Spørgsmål?

Så kontakt ansvarshavende chefredaktør, Niels Pinborg, på telefon 50761444.

Ansøgning

Ansøgningsfrist: 2. februar 2020


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København V.

Jobbet er oprettet på vores service den 17.1.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København V

Lignende jobs

  • Senior Associates og Managers til Transaction Advi...

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Vil du være praktikant i Bruxelles for dansk erhve...

    Fri kontakt
    DI arbejder i Bruxelles med en lang række politiske områder. Det gælder brede dagsordener som det indre marked, digital transformation, industripolitik og grøn omstilling til mere specifikke dagsordener som sundheds-, miljø- og handelspolitik. Kort sagt, alt hvad der berører erhvervslivets interesser.
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info
  • Lydtekniker, fuldtid, Scandic Falkoner

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at bryde vanetænkning, så tror vi på, at du er vores nye lydtekniker på Scandic Falkoner i København. Vi ved, at du brænder for alt det tekniske, og er professionel i lydteknik.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Professional Indemnity Underwriter

    Fri kontakt
    Trives du med fagligt komplekse problemstillinger og afvekslende sager, der sjældent er ens? Kan du arbejde i krydsfeltet mellem risikovurdering og kommerciel interesse ud fra en værdibaseret og samarbejdsorienteret tilgang? Vil du arbejde i en global forsikringskoncern med gode muligheder for faglig udvikling?
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i København V

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i København V over tid

Dato Alle jobs som øvrige
19. september 2024 5
18. september 2024 5
17. september 2024 5
16. september 2024 5
15. september 2024 5
14. september 2024 5
13. september 2024 5
12. september 2024 5
11. september 2024 5
10. september 2024 6
9. september 2024 6
8. september 2024 4
7. september 2024 4
6. september 2024 4
5. september 2024 6
4. september 2024 6
3. september 2024 6
2. september 2024 4
1. september 2024 4
31. august 2024 5
30. august 2024 5
29. august 2024 5
28. august 2024 5
27. august 2024 4
26. august 2024 4
25. august 2024 4
24. august 2024 4
23. august 2024 4
22. august 2024 4
21. august 2024 4
20. august 2024 3