Studenterstilling: Kan du svare "Yes, I Excel", når vi spørger om du er datadrevet?

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Studiejob - København V

Vi er på jagt efter en studerende, der synes det er fedt at indhente og behandle data til analyser, der kan forbedre udviklingen og implementeringen af IDAs hverve- og markedsføringskampagner.

Kort sagt drejer jobbet sig om at indsamle data og opbygge dashboards til monitorering af løbende resultater på en lang række af IDAs online kampagner – og vi tager også gerne imod dine anbefalinger, når tallene taler deres tydelige sprog.

Du bliver en del af vores kreative marketing- og kommunikations-hold på 17 mennesker, der styrer alt fra hvervekampagner, udsendelse af nyhedsbreve, IDAs kommunikation på sociale medier, kampagner, annoncering og sørger for det rigtige indhold til vores hjemmesider.

Den rigtig kandidat er:

  • Skarp til tal, analyse og data.
  • Vild med Excel.
  • Klar til at komme i gang med BI-værktøjer.
  • Lidt konkurrenceminded.
  • Indehaver af en god forretningsforståelse.
  • Dygtig til at formidle resultater enkelt og overbevisende.


Det søger vi

I dag er vi mere end 131.000 medlemmer som tæller både ingeniører og højtuddannede indenfor it og naturvidenskab. Målet er, at vi skal være 175.000 medlemmer i 2025, og vi har hele tiden gang i en lang række indsatser og kampagner for at nå ud og hverve forskellige segmenter. Og her har vi brug for din hjælp til at indsamle data og tolke på dette, så vi kan konstant kan forbedre vores tilbud til potentielle medlemmer.

Derfor leder vi efter dig, der er vild med tal og som kan se perspektiverne i korrekt anvendelse af data til forretningsudvikling.

Dine opgaver bliver:

  • Indhentning og strukturering af relevant data for løbende effektivisering af markedsføringskampagner; fx mediespend, klikrater og konverteringsrater.
  • Udvikling og drift af analyser, rapporter og dashboards til formidling af resultater; på overordnet niveau for årets mål og for specifikke kampagner med delmål.
  • Deltagelse i drift og implementering af markedsføringskampagner; fx ansvar for dele af igangsatte kampagner og ved opsætning af analysemål.

Det får du

IDA er en arbejdsplads med højt til loftet og plads til forskellige mennesker, gode idéer og dårlig humor. Og så har vi udsigt over havnen og byens bedste kantine, når vi møder ind.

Vores mantra i arbejdslivet er "one size fits none". Det betyder bl.a., at vi arbejder fri af tid og sted, hvilket giver dig stor frihed til at tilrettelægge din arbejdstid og -sted i samspil med nærmeste leder.

Vi ved, at vi har brug for mennesker af alle slags for at præstere bedst. Derfor håber vi, at du vil søge jobbet uanset alder, køn og etnicitet.

I de værdimæssigt højere luftlag har vi et benhårdt princip om at skabe mere dynamik i arbejdslivet, så endnu mere dansk ingeniørkunst, it-udvikling og naturvidenskab kan bidrage til at forandre verden til det bedre.

Jobbet

Din arbejdstid bliver ca. 15 timer om ugen med god mulighed for at tilrettelægge dine timer, så der er plads til studiets krav.

Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Stig Albeck på 41 40 66 99.

Ansøgning og frist

Du kan søge jobbet frem til 7. januar 2021. Jobsamtaler afholdes i uge 2. Forventet ansættelse helst 1. februar eller tidligere.

Bemærk, at du kun kan søge jobbet via vores rekrutteringssystem. Af GDPR-hensyn behandler vi ikke ansøgninger sendt pr. e-mail.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København V.

Jobbet er oprettet på vores service den 17.12.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København V

Lignende jobs

  • Senior Associates og Managers til Transaction Advi...

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Lydtekniker, fuldtid, Scandic Falkoner

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at bryde vanetænkning, så tror vi på, at du er vores nye lydtekniker på Scandic Falkoner i København. Vi ved, at du brænder for alt det tekniske, og er professionel i lydteknik.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Professional Indemnity Underwriter

    Fri kontakt
    Trives du med fagligt komplekse problemstillinger og afvekslende sager, der sjældent er ens? Kan du arbejde i krydsfeltet mellem risikovurdering og kommerciel interesse ud fra en værdibaseret og samarbejdsorienteret tilgang? Vil du arbejde i en global forsikringskoncern med gode muligheder for faglig udvikling?
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Bar Supervisor, full-time, Cube Bar - Scandic Webe...

    Fri kontakt
    Job Description. Can you stay calm and collected, even when the bar is full to bursting, and make sure every cocktail is served with respect for the delicious ingredients? Then we believe you could be our new Bar Supervisor at Cube Bar at Scandic Webers.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i København V

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i København V over tid

Dato Alle jobs som øvrige
18. september 2024 5
17. september 2024 5
16. september 2024 5
15. september 2024 5
14. september 2024 5
13. september 2024 5
12. september 2024 5
11. september 2024 5
10. september 2024 6
9. september 2024 6
8. september 2024 4
7. september 2024 4
6. september 2024 4
5. september 2024 6
4. september 2024 6
3. september 2024 6
2. september 2024 4
1. september 2024 4
31. august 2024 5
30. august 2024 5
29. august 2024 5
28. august 2024 5
27. august 2024 4
26. august 2024 4
25. august 2024 4
24. august 2024 4
23. august 2024 4
22. august 2024 4
21. august 2024 4
20. august 2024 3
19. august 2024 3