Dygtig samfundsvidenskabelig generalist søges til uddannelsespolitisk sekretariat

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København V

Har du interesse for uddannelsespolitik og administration, og vil du arbejde med uddannelse og efteruddannelse af fx social- og sundhedsassistenter, social- og sundhedshjælpere og ernæringsassistenter? Så er du måske den kollega, vi søger til at være med til at løse nogle af de helt store ud- fordringer i samfundet.

I de kommende år er det afgørende, at der kommer flere hænder på social-, ældre- og sundhedsområdet, blandt andet fordi der vil komme flere ældre. Den udfordring sætter rammen om vores arbejde med at udvikle erhvervsuddannelser og arbejdsmarkedsud- dannelser på velfærdsområdet. Vi søger en ny kollega, som kan være med til at stå for pro- jektstyring, administration og politisk betjening i relation til analyser om kompetencebehov, udviklingsprojekter og implementering af politiske beslutninger om uddannelserne på velfærdsområdet.

Vi tilbyder

Vi tilbyder et alsidigt job på et højt prioriteret område, hvor du vil få en bred kontaktflade blandt arbejdsgiver- og arbejdstagerorganisationer, ministerier og uddannelsesinstitutio- ner. Du vil især komme til at arbejde med initiativer, der skal sikre flere dygtige faglærte ved at reducere frafald, styrke rekrutteringen, øge kvaliteten samt oprette flere læreplad- ser på erhvervsuddannelserne. Du kommer også til at indgå i vores arbejde med at udvikle arbejdsmarkedsuddannelser på velfærdsområdet. Vi forventer, at du især vil skulle:

  • Arbejde med projektstyring af analyse- og udviklingsprojekter på erhvervsuddannelsesområdet herunder bl.a. stå for budgetter, sagsbehandling af ansøgninger om udviklingsmidler og afrapportering
  • Bidrage til det løbende arbejde med at administrere og udvikle de knap 200 ar- bejdsmarkedsuddannelser der findes på velfærdsområdet, herunder være med til at sikre, at uddannelser, prøver og materialer afspejler de aktuelle behov i sektoren
  • Forberede og følge op på politiske drøftelser i faglige udvalg bestående af repræsentanter for arbejdsmarkedets parter, herunder udarbejde beslutningsoplæg mv.

Vi lægger vægt på, at du:

  • Kan skabe overblik og har din samfundsvidenskabelige værktøjskasse i orden i forhold til projektstyring, evaluering og budgetlægning samt gerne kendskab til forvaltningsret
  • Tænker analytisk og ikke bliver skræmt af tal og paragraffer
  • Har politisk tæft og interesse for uddannelse og arbejdsmarkedsforhold på velfærdsområdet
  • Skriver godt og kan kommunikere præcist med blik for modtageren
  • Er en holdspiller og finder det naturligt at give en ekstra hånd med, når situationen kræver det

Vi forestiller os, at du har en samfundsvidenskabelig kandidatuddannelse. Forudgående kendskab til uddannelsesområdet og tidligere erfaring med arbejde i en politisk styret or ganisation er en fordel, men ikke en forudsætning.

Om Sekretariatet for Erhvervsrettede Velfærdsuddannelser

I Sekretariatet for Erhvervsrettede Velfærdsuddannelser arbejder vi med at udvikle uddannelser på velfærdsområdet i takt med behovene på arbejdsmarkedet. Vi klæder beslut ningstagere på til at træffe velunderbyggede og holdbare beslutninger via tæt kontakt til skoler og praksis samt via data og analyser. Sekretariatet består p.t. af 10 medarbejdere, to studentermedhjælpere og en sekretariatschef.

Sekretariatet ejes af parterne bag de erhvervsrettede velfærdsuddannelser og er en del af det partsstyrede erhvervs- og efteruddannelsessystem. Følgende organisationer er repræ- senteret i SEVU: FOA, 3F, BUPL, Kost og Ernæringsforbundet, TL, SL, Danske Regioner og KL.

Vi bor i et stort driftsfællesskab sammen med en række andre uddannelsessekretariater centralt i København. Se mere om sekretariatet på www.sevu.dk.

Ansættelsesforhold

Vi ønsker, at du tiltræder snarest muligt og senest den 1. oktober 2021. Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 33 og 34. Der vil være to samtalerunder og en caseopgave forud for 2. samtale. Ansøgning med bilag sendes til [email protected] senest søndag den 15. august 2021. Skriv venligst ”Ansøgning” i emnefeltet.

Ansættelsesvilkår følger de offentlige overenskomster.

Kontakt:

Du er meget velkommen til at kontakte sekretariatschef Sixten Wie Bang, hvis du har spørgsmål til stillingen.

Telefon: 61420181 Mail: [email protected]

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København V.

Jobbet er oprettet på vores service den 13.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København V
  • Søndag den 15. august 2021

Lignende jobs

  • Senior Associates og Managers til Transaction Advi...

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Politisk konsulent til interessevaretagelse inden ...

    Fri kontakt
    Er du passioneret omkring mobilitet og har lyst til at arbejde for, at flere i fremtiden vælger den kollektive transport, særligt jernbanen? I DI Transport søger vi en engageret holdspiller til at styrke vores politiske arbejde med kollektiv mobilitet. Om jobbet.
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info
  • DI i Aarhus søger student til Erhvervsudvikling

    Fri kontakt
    Er du analytisk skarp og har interesse for dansk erhvervsliv? Har du lyst til at formidle DI’s politiske budskaber på de sociale medier og i pressen? Vil du gerne have indblik i, hvordan Danmarks største erhvervsorganisation arbejder?
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info
  • Studenterjob i DI – Politik og analyse inden for f...

    Fri kontakt
    Vil du være med til at udarbejde analyser, der giver erhvervslivet en stærk stemme på uddannelses-, forsknings- og diversitetsområdet? Dansk Industris afdeling for forskning, uddannelse og mangfoldighed søger en studentermedhjælper med stærke analytiske evner og en skarp pen. Om dig.
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i København V

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i København V over tid

Dato Alle jobs som øvrige
7. september 2024 4
6. september 2024 4
5. september 2024 6
4. september 2024 6
3. september 2024 6
2. september 2024 4
1. september 2024 4
31. august 2024 5
30. august 2024 5
29. august 2024 5
28. august 2024 5
27. august 2024 4
26. august 2024 4
25. august 2024 4
24. august 2024 4
23. august 2024 4
22. august 2024 4
21. august 2024 4
20. august 2024 3
19. august 2024 3
18. august 2024 3
17. august 2024 3
16. august 2024 3
15. august 2024 3
14. august 2024 3
13. august 2024 3
12. august 2024 3
11. august 2024 3
10. august 2024 3
9. august 2024 3
8. august 2024 3