Eventmanager til indsats blandt unge STEM-studerende

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Studiejob - København V

ida jagter en engageret, udadvendt og igangsættende eventmanager, der kan vedligeholde og udvikle vores eventudbud til studerende og nyuddannede.

I ida afholder vi årligt mere end 500 events til de studerende med mere end 15.000 deltagere. Events i ida har en stærk tiltrækningskraft på nye medlemmer og er med til at sikre et relevant udbud for vores eksisterende medlemmer.

Læser du stadig videre på jobopslaget og tænker, at det kunne være noget for dig, så er du potentiel kandidat til at blive ny kollega i idas Ungeteam, som arbejder for at gøre studielivet godt for vores 30.000 studentermedlemmer. Du vil blive en del af et miljø med højt tempo, højt til loftet, højt ambitionsniveau og høj grad af selvstændighed.

Arbejdets indhold
Vi søger en ildsjæl med stort 'drive' og personligt engagement, som vil kaste sig over følgende krævende opgaver:

  • Styrke og udvikle idas eventkultur nationalt og lokalt, fysisk som digitalt sammen med studieområdets projektleder
  • Udvikling af events som løfter de studerendes sociale og faglige kompetencer
  • Styrke samarbejdet mellem idas regioner og idas fagteknik over for de unge med frivillighed som bærende kraft
  • Kontinuerligt udvikle vores events, så vi sikrer øgning i antal deltagere og i tilfredsheden
  • Sikre lokal forankring, så hvert universitets individuelle behov bliver indfriet gennem lokale events
  • Sikre processen omkring events spiller og de til enhver tid lever op til idas forventninger om kvalitet
  • Ansvarlig for ida Comedy
  • Ansvarlig for 6 Teamkoordinatorer (teamkoordinatorerne er studerende på uddannelsesstederne)

Det forventes der af dig

  • Projektledelse – Du har erhvervsmæssig erfaring med dette. Du kan arbejde projektorienteret og forstår vigtigheden af at samarbejde med et team omkring dig.
  • Du har 1-2 års erfaring med at arbejde med events
  • Udviklingskompetencer – Status quo udfordres til glæde for vores studerende
  • Fleksibilitet – Jobbet vil i perioder indebære et stort arbejdspres og være præget af forandringer.
  • Field player – Du skal i perioder være fysisk til stede på uddannelsesinstitutionerne, og du må derfor i den forbindelse påregne rejseaktivitet.
  • Personlig gennemslagskraft og gode forhandlingsevner. Du kan få ting igennem og forstår forhandlingsmekanismer.
  • Stærke relationskompetencer – Arbejdet vil indebære samarbejde med både interne og eksterne interessenter
  • Du skal kunne skabe resultater gennem andre. Du vil vinde, og du finder veje til at skabe resultater der, hvor du møder modgang.

Det er ikke vigtigt for os, hvilken uddannelse du har. Det er vigtigere, at du kan arbejde selvstændigt og få ting til at ske!

Generelt
Du bliver en del af en idas Unge-afdeling, og der vil være gode muligheder for at præge stillingens form og indhold. Afdelingen består af 14 kolleger; alt fra projektmedarbejdere til markedsføringsmedarbejdere. Et tæt samarbejde mellem alle afdelingens medarbejdere er en hel naturlig forudsætning for at nå i mål med de ambitiøse vækstmål. Du vil have reference til afdelingschefen.

Det får du i ida
I ida er vi en skøn blanding af familiefolk og studenter, unge og dem, der kan huske, da mobiltelefonen og internettet blev opfundet – og vi har brug for alle slags mennesker for at præstere bedst. Vi brænder alle for at skabe værdi for vores medlemmer og samfundet som helhed, og vi håber derfor også, at du vil søge jobbet uanset alder, køn og etnicitet.

I ida gør vi meget ud af at "one size fits none", og således arbejder vi bl.a. fri af tid og sted, hvilket betyder at du får stor frihed til at tilrettelægge din arbejdstid og -sted i samspil med nærmeste leder, team og opgavebehov. Når vi møder ind, har vi smuk udsigt over Københavns havn, samt en fremragende frokostordning.
ida er en forening, der skaber mere dynamik i arbejdslivet, så endnu mere dansk ingeniørkunst, it-udvikling og naturvidenskab ser dagens lys. Overalt i verden.
I de værdimæssigt højere luftlag har vi et benhårdt princip om at vi med udgangspunkt i viden om mennesker, skaber fleksible arbejdsliv, der giver vores medlemmer de virkevilkår, som passer bedst muligt til den enkelte. Vi ved, at der er sammenhæng mellem at brillere på job og forløses som menneske. Vi kalder det Work-life Brilliance.

Ansættelsesvilkår
ida er en attraktiv arbejdsplads med fleksible arbejdstider og gode ansættelses- og lønforhold efter relevant overenskomst.
ida opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen

Ansøgning og ansøgningsfrist
Hvis du kan se dig selv i både jobbet og som vores nye kollega, vil vi glæde os til at læse din ansøgning!

Ansøgningsfristen er søndag den 15. august. Jobsamtaler afholdes i uge 34. Forventet ansættelse er 1. oktober eller tidligere.

Bemærk, at du kun kan søge jobbet via vores rekrutteringssystem. Vi behandler ikke ansøgninger sendt pr. email eller lignende.

Kontakt
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingschef Peter Borup på mobil 20 65 75 90, [email protected].


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København V.

Jobbet er oprettet på vores service den 13.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København V

Lignende jobs

  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Smiler du med øjnene, griber bolde fra alverdens retninger og elsker at hjælpe? Så tror vi på, at du er vores Bellboy på Scandic Spectrum. Vi ved, at du er skarp og handler hurtigt, når situationen kræver det.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at rydde vanetænkning af bordet, så tror vi på, at du er vores nye Food & Beverage Manager på Scandic Spectrum. Vi ved, at du ta’r ansvar og har ro i maven med det fulde overblik. Du er god til at organisere, købe ind, lede og dele din viden.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige (studiejob) i København

    Fri kontakt
    Brænder du for regnskab og har en skarp analytisk sans? Så tror vi på, at du er vores nye studentermedhjælper på Scandics Support Office. Vi ved, at du er en haj til Office-pakken, herunder især Excel og at du trives med mange og forskelligartede opgaver.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i København V

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i København V over tid

Dato Alle jobs som øvrige
30. juni 2024 3
29. juni 2024 3
28. juni 2024 3
27. juni 2024 3
26. juni 2024 3
25. juni 2024 3
24. juni 2024 3
23. juni 2024 3
22. juni 2024 3
21. juni 2024 4
20. juni 2024 4
19. juni 2024 4
18. juni 2024 4
17. juni 2024 4
16. juni 2024 4
15. juni 2024 4
14. juni 2024 4
13. juni 2024 4
12. juni 2024 4
11. juni 2024 4
10. juni 2024 4
9. juni 2024 4
8. juni 2024 4
7. juni 2024 4
6. juni 2024 4
5. juni 2024 4
4. juni 2024 4
3. juni 2024 4
2. juni 2024 4
1. juni 2024 4
31. maj 2024 4