Strukturerede og analytiske generalister med gode samarbejdsevner til Skatteankestyrelsens Direktionssekretariat

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København V

Finder du de politiske beslutningsprocesser spændende, og motiverer det dig at arbejde tæt sammen med ledelsen om strategiske beslutninger? Formår du at bringe dit overblik og engagement i spil, og kan du finde gode løsninger på komplekse problemstillinger med kort frist? Så er du måske en af de kollegaer, vi søger til Direktionssekretariatet i Skatteankestyrelsen.

Spændende opgaver tæt på beslutningerne
I Direktionssekretariatet kommer du helt tæt på de store beslutninger i styrelsen. Du får et tæt samarbejde med direktionen, der består af styrelsesdirektøren og tre afdelingschefer, som vi hjælper i den daglige drift og udvikling af styrelsen.

Direktionssekretariatet søger i øjeblikket to generalister til understøttelse af ledelsen. Vi søger en fuldmægtig til direktionsbetjening og en konsulent som, foruden direktionsbetjening, også skal varetage udvikling af driften i Direktionssekretariatet. Opgaverne spænder bredt, men omfatter blandt andet:

  • sikre beslutningsoplæg af høj kvalitet til direktionen
  • koordinere og sikre høj kvalitet i besvarelser til departementet
  • vedligeholde og udbygge samarbejdet med interne og eksterne samarbejdspartnere fx forberedelse af årsmøder, konferencer og dialogmøder
  • eksekvere og følge op på direktionens beslutninger
  • mødeforberedelse

Den kommende konsulent skal ligeledes varetage opgaver som udarbejdelse af arbejdsgange for nye beslutningsprocesser, kortlægning af arbejdsopgaver og beslutninger samt sikre sammenhæng og synergi på tværs af forskellige processer.

Fælles for begge stillinger er, at du via tæt dialog med styrelsens øverste ledelse bliver en naturlig tovholder på øvrige ad hoc-opgaver. Din kontaktflade bliver bred både i styrelsen, med resten af koncernen og med vores eksterne samarbejdspartnere.

Vores nye kollega
Som vores kommende fuldmægtig kan du være nyuddannet eller have to til tre års erfaring med ledelsesbetjening. Som konsulent forestiller vi os, at du har mere end fem års relevant erfaring fra en politisk styret organisation eller lignende. Du har en relevant videregående samfundsfaglig kandidatuddannelse, fx inden for statskundskab, økonomi, jura, forvaltning eller lignende.

Det er vigtigt, at du kan drive en effektiv proces og skære en sag til – også i komplekse problemstillinger, der ofte rummer politiske, juridiske, økonomiske og forretningsmæssige aspekter. Derudover er det afgørende for os, at du har stort engagement, er proaktiv og tager ansvar og ejerskab for dine opgaver og kan køre dem selvstændigt i mål.

Det er derfor væsentligt, at du:

  • har stor analytisk kapacitet, som du formår at bringe i anvendelse
  • gode kommunikationsevner – både på skrift og i tale
  • kan skabe strukturerede arbejdsgange og kan bevare overblikket samt prioritere opgaverne
  • har gode samarbejdsevner og sociale kompetencer – ofte findes den viden vi har brug for hos andre

Du skal være komfortabel i en udadvendt og opsøgende rolle, hvor du finder det naturligt at skabe gode relationer. Stillingen kræver, at du er løsningsorienteret og ikke bange for at give dit bud på mulige veje til en god løsning. Hverdagen er omskiftelig og kræver omstillingsparathed.

Om os
Skatteankestyrelsen er en uafhængig klagemyndighed, der behandler klager over skatteforvaltningens afgørelser på skatte- og vurderingsområdet. Styrelsen står overfor store udfordringer, når vi i de kommende år skal håndtere et stort antal forventede klager over nye ejendomsvurderinger, og samtidig sørge for at nedbringe sagsbehandlingstiderne og opretholde den høje kvalitet i vores arbejde.

I Direktionssekretariatet bliver du en del af et kontor med dygtige kollegaer, der med god stemning og højt humør understøtter ledelsen i en travl hverdag. Der er en god og åben omgangstone og en stor lyst til at hjælpe hinanden med stort og småt. Læringskurven er stejl og udfordringerne er spændende, så der er gode muligheder for at udvikle sig i kontoret og i styrelsen.

Du vil referere til kontorchefen for Direktionssekretariatet, og du bliver en del af et kontor med i alt ni medarbejdere – inklusiv vores kommunikationsteam.

Ansøgning, kontakt og rekrutteringsproces
Vi ser frem til at modtage din ansøgning, CV, uddannelsesbeviser, karakterblade og eventuelt øvrige relevante dokumenter senest den 12. oktober 2021 kl. 12 via nedenstående link.

Yderligere oplysninger og spørgsmål omkring stillingen kan fås ved kontakt til kontorchef Hans Dahl-Nielsen på tlf. 33 76 02 89.

Vi anvender test i rekrutteringsprocessen.

Løn og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår følger statens overenskomster. Ansættelsesområdet er Skatteministeriet med tilhørende institutioner, og arbejdsstedet er Skatteankestyrelsen, Ved Vesterport 6 i København.

Tiltrædelse pr. 1. december 2021.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København V.

Jobbet er oprettet på vores service den 29.9.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København V
  • Tirsdag den 12. oktober 2021

Lignende jobs

  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at rydde vanetænkning af bordet, så tror vi på, at du er vores nye Food & Beverage Manager på Scandic Spectrum. Vi ved, at du ta’r ansvar og har ro i maven med det fulde overblik. Du er god til at organisere, købe ind, lede og dele din viden.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige (studiejob) i København

    Fri kontakt
    Brænder du for regnskab og har en skarp analytisk sans? Så tror vi på, at du er vores nye studentermedhjælper på Scandics Support Office. Vi ved, at du er en haj til Office-pakken, herunder især Excel og at du trives med mange og forskelligartede opgaver.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs og målrettet og god til at håndtere alverdens spørgsmål, så tror vi på, at du er vores nye Shiftleader på Scandic Spectrum. Vi ved, at du ta’r ansvar, har overblik og handler hurtigt, når det gælder.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i København V

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i København V over tid

Dato Alle jobs som øvrige
5. juli 2024 5
4. juli 2024 3
3. juli 2024 3
2. juli 2024 3
1. juli 2024 3
30. juni 2024 3
29. juni 2024 3
28. juni 2024 3
27. juni 2024 3
26. juni 2024 3
25. juni 2024 3
24. juni 2024 3
23. juni 2024 3
22. juni 2024 3
21. juni 2024 4
20. juni 2024 4
19. juni 2024 4
18. juni 2024 4
17. juni 2024 4
16. juni 2024 4
15. juni 2024 4
14. juni 2024 4
13. juni 2024 4
12. juni 2024 4
11. juni 2024 4
10. juni 2024 4
9. juni 2024 4
8. juni 2024 4
7. juni 2024 4
6. juni 2024 4
5. juni 2024 4