SoMe-student - Superformidler til sociale medier

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Studiejob - København V

ida er på jagt efter en studerende, der kan skære ind til benet og sætte billeder og grafikker på vores budskaber.

Du bliver en del af et kommunikationshold på 20, men sammen med social media-redaktøren og en videojournalist bliver det dig, som laver det meste indhold til LinkedIn, Instagram og Facebook. Vores opslag spænder fra gode medlemshistorier og hjertesager til nye analyser og politiske holdninger.

Du får benhård skrivetræning, men vi håber, at du allerede nu kan gøre en grum graf til en gribende grafik, så den rent faktisk fanger modtagerne.

Du skal forstå, at vi taler til forskellige målgrupper på vores forskellige kanaler, og at den rette vinkel til LinkedIn ikke nødvendigvis passer til Facebook, selv om vi skal ud med den samme historie begge steder.

Vi drømmer om en kollega, der:

  • Har to år tilbage af sin studietid - både så vi kan have fornøjelsen af dig længst muligt, men også så vi kan give dig nogle konkrete kompetencer at putte på cv’et, når du er færdig
  • Ved hvad der rører sig på sociale medier, kender til nyeste trends og ikke er bange for at lære fra dig til også de erfarne kolleger på holdet
  • Er kreativ og automatisk tænker i visuel formidling på sociale medier
  • Er selvstændig og kan tage ansvar for sine opgaver (med god indførsel selvfølgelig) og selv byder ind med ideer og vinkler, når vi skal skabe indhold
  • Kan tænke i målgrupper og vurdere, hvilke kanaler der bedst egner sig bedst til hvad
  • Skriver fejlfrit, klart og inspirerende
  • Er flydende (eller lærenem) i Canva

Hvis du kan bruge Facebooks Business Manager er det et plus, ellers lærer vi dig det naturligvis. Din arbejdstid bliver ca. 15-20 timer om ugen med god mulighed for at tilrettelægge dine timer, så der er plads til studiets krav.

Dine arbejdsopgaver bliver blandt andet

  • At omsætte ida-indhold til flotte Canva-opslag, om det er en graf eller et meme kommer ud på ét for os – bare budskabet brænder igennem.
  • At passe DM’s og indbakke og besvare henvendelser og moderere kommentarspor – du bliver flydende i idas ydelser og høflige henvendelser.
  • At lave reels og karruseller til Instagram, når og hvor det giver mening.
  • Tekstforfatning af opslag på tværs af kanaler.
  • At bistå redaktør og videojournalist, når der sker noget, som tager førersædet på dagen.

Det får du i ida

I ida er vi en skøn blanding af familiefolk og studerende, de unge og dem, der kan huske, da mobiltelefonen blev opfundet – og vi har brug for alle slags mennesker for at præstere bedst. Vi brænder for at vise vores medlemmer og modtagere, den værdi som ida udgør for den enkelte og i samfundet. Og så håber vi meget, at du vil søge jobbet uanset alder, køn og etnicitet.

I ida gør vi meget ud af at ”one size fits none”, og således arbejder vi bl.a. fri af tid og sted, hvilket betyder at du får stor frihed til at tilrettelægge din arbejdstid og -sted i samspil med nærmeste leder, team og opgavebehov. Når vi møder ind, har vi smuk udsigt over Københavns havn samt en fremragende frokostordning.

I de værdimæssigt højere luftlag har vi et benhårdt princip om at vi vil skabe fleksible arbejdsliv, der giver vores medlemmer de vilkår, som passer bedst muligt til den enkelte.

Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte os

Hvis du har spørgsmål til stillingen, kan du ringe til social media manager Anne-Cathrine Jensen på 31142141.

Ansøgning og ansøgningsfrist

Hvis du kan se dig selv i både jobbet og som vores nye kollega, vil vi glæde os til at læse din ansøgning! Ansøgningsfristen er søndag 15. Maj, men vi vurderer ansøgere og indkalder relevante kandidater løbende. Så send hellere din ansøgning i dag end i morgen. Forventet ansættelse er hurtigst muligt.

Bemærk, at du kun kan søge jobbet via vores rekrutteringssystem. Vi behandler desværre ikke ansøgninger sendt pr. email eller lignende. Vi vil også bede dig om ikke at indsætte et foto i dit CV, da det hjælper os til en bedre og mere fair proces.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København V.

Jobbet er oprettet på vores service den 22.4.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København V

Lignende jobs

  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige (studiejob) i København V

    Fri kontakt
    Har du interesse for virksomheder, eksport og international forretningsudvikling? Synes du at det er spændende, at arbejde tæt på de danske repræsentationer i udlandet? Er du god til at skrive fængende nyheder og invitationer – både på dansk og engelsk? Hvis ja, så er du måske en af vores nye studenter.
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at rydde vanetænkning af bordet, så tror vi på, at du er vores nye Food & Beverage Manager på Scandic Spectrum. Vi ved, at du ta’r ansvar og har ro i maven med det fulde overblik. Du er god til at organisere, købe ind, lede og dele din viden.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at bryde vanetænkning, så tror vi på, at du er vores nye tekniker på Scandic Falkoner. Vi ved, at du brænder for alt det tekniske, og at du har hænderne skruet rigtigt på når det gælder teknisk drift og diverse håndværksmæssige opgaver.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i København V

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i København V over tid

Dato Alle jobs som øvrige
29. juli 2024 4
28. juli 2024 4
27. juli 2024 4
26. juli 2024 4
25. juli 2024 4
24. juli 2024 5
23. juli 2024 5
22. juli 2024 5
21. juli 2024 5
20. juli 2024 5
19. juli 2024 5
18. juli 2024 5
17. juli 2024 4
16. juli 2024 5
15. juli 2024 5
14. juli 2024 5
13. juli 2024 5
12. juli 2024 5
11. juli 2024 5
10. juli 2024 5
9. juli 2024 5
8. juli 2024 5
7. juli 2024 5
6. juli 2024 5
5. juli 2024 5
4. juli 2024 3
3. juli 2024 3
2. juli 2024 3
1. juli 2024 3
30. juni 2024 3
29. juni 2024 3