Nysgerrig generalist/analytiker til Trafikstyrelsens budget- og analyseenhed

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København V

Har du sans for detaljen, holder af processer og kan sætte dig ind i tværgående problemstillinger, er du måske den kollega, vi står og mangler.

Du vil indgå i et team på 10 medarbejdere, som er en del af styrelsens stabsfunktion. Teamet varetager styrelsens budgetopgaver og økonomistyring, og løser desuden en række tilbagevendende opgaver i relation til finanslovsbidrag, fastsættelse af gebyrer, ledelsesinformation, ad hoc-analysearbejde m.v.

Den rette kandidat vil udover ansvar for styrelsens finanslovsbidrag få tilpasset opgaverne efter kvalifikationer og interesser. Du vil fx komme til at arbejde med ledelsesinformation samt tværgående- og økonomiske analyser inden for styrelsens samlede ansvarsområde. Analyseopgaverne vil ofte have afsæt i økonomiske forhold, hvorfor den rette kandidat er habil bruger af Excel, og kan lide når tallene stemmer.

Som vores nye kollega bliver du en del af et kontor, hvor vi arbejder på tværs af hele styrelsen, deler viden og støtter hinanden med respekt for hinandens fagligheder og forskelligheder. Vi har travlt, men vil også have det sjovt. Vi er et team, der gør en dyd ud af at have et højt fagligt niveau og som samtidig finder stor glæde i en uformel hverdag med en humoristisk omgangstone.

Om dig
Vi forestiller os at du har en videregående uddannelse som cand.scient.pol., cand.adm., cand.polit eller lignende. Om du er nyuddannet eller har et par års erfaring er ikke afgørende – det væsentlige er, at du er fyldt med gå-på-mod og har lysten til at kaste dig ind i opgaver, hvor du undervejs selv definerer en del af løsningen.

Vi lægger vægt på at du:
er god til at formidle letforståeligt både på skrift og i tale, skabe dialog, sikre fremdrift og sætte dagsorden
er god til at gennemskue problemstillinger med stor kompleksitet – og er endnu bedre til at finde kreative løsninger
er opmærksom på processens betydning for resultatet
er rutineret bruger i Excel og kan lide at arbejde med tal
er lærenem mht. nye fagsystemer
er nysgerrig efter at forstå styrelsens faglige områder og kan samarbejde med andre faggrupper
har lyst til at være en del af en arbejdsplads præget af høj faglig stolthed og et godt samarbejdsklima

Løn og ansættelsesforhold
Stillingen er en fast stilling på 37 timer. Ansættelse sker efter gældende overenskomst mellem AC og Finansministeriet som fuldmægtig. Stillingen er til besættelse snarest muligt.

Trafikstyrelsen - hvem er vi…
Trafikstyrelsen er en styrelse under Transportministeriet med ansvar og opgaver på tværs af transportformerne jernbane, luftfart og havne, hvor kerneområderne er regulering, godkendelse og tilsyn. Styrelsen er beliggende i det centrale København tæt ved Dybbølsbro station.

Vi har mange forskellige fagligheder og udgør derfor en bred vifte af specialister og generalister.

Trafikstyrelsen ser mangfoldighed som en ressource og ønsker en medarbejdersammensætning, der afspejler det omgivende samfund. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Du kan læse mere om Trafikstyrelsen på www.trafikstyrelsen.dk

Yderligere information
Du kan få mere at vide om stillingen hos kontorchef Tina Henriksen på tlf. 4178 0321 eller HR-Partner Maria Hasselstrøm på tlf. 4178 0533

Ansøgning
Send din ansøgning, CV og eksamensbevis via Trafikstyrelsens elektroniske ansøgningsportal på www.trafikstyrelsen.dk senest 15 juni 2022.
Ansættelsessamtaler vil blive afholdt i uge 25. Der kan blive anvendt test i forbindelse med ansættelsesforløbet.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København V.

Jobbet er oprettet på vores service den 24.5.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København V
  • Onsdag den 15. juni 2022

Lignende jobs

  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige (studiejob) i København Ø

    Fri kontakt
    Studentermedhjælper til IT. Som vores nye studentermedhjælper kommer du til at understøtte IT-afdelingen med support af vores ca. 600 medarbejdere. Du bliver en del af et IT-team på 8 personer. Vi har et godt samarbejde, hvor vi i fællesskab løfter et betydeligt ansvar.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige (praktik) i København V

    Fri kontakt
    Do you want to support Danish companies with hands-on business development activities, and boost Danish companies’ export efforts in India? DI’s office in India is currently looking for highly motivated interns to assist Danish companies in India for 1-2 semesters.
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Smiler du med øjnene, griber bolde fra alverdens retninger og elsker at hjælpe? Så tror vi på, at du er vores Bellboy på Scandic Spectrum. Vi ved, at du er skarp og handler hurtigt, når situationen kræver det.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i København V

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i København V over tid

Dato Alle jobs som øvrige
25. juni 2024 3
24. juni 2024 3
23. juni 2024 3
22. juni 2024 3
21. juni 2024 4
20. juni 2024 4
19. juni 2024 4
18. juni 2024 4
17. juni 2024 4
16. juni 2024 4
15. juni 2024 4
14. juni 2024 4
13. juni 2024 4
12. juni 2024 4
11. juni 2024 4
10. juni 2024 4
9. juni 2024 4
8. juni 2024 4
7. juni 2024 4
6. juni 2024 4
5. juni 2024 4
4. juni 2024 4
3. juni 2024 4
2. juni 2024 4
1. juni 2024 4
31. maj 2024 4
30. maj 2024 4
29. maj 2024 4
28. maj 2024 4
27. maj 2024 4
26. maj 2024 4