Trafikstyrelsen søger studentermedhjælper til luftrums- og droneområdet

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Studiejob - København V

Kunne du tænke dig at arbejde i spændingsfeltet mellem praktik og politik i en politisk ledet organisation? Trafikstyrelsen søger lige nu en studentermedhjælper med interesse for politik, regulering og luftfart til vores kontor for droner, luftrum og luftfartstjenester.

Vi tilbyder en spændende og varieret hverdag med rig mulighed for faglige udfordringer, da du kommer til at arbejde på tværs af to spændende områder inden for luftfarten.

Droneområdet er i vækst og har behov for effektiv sagsbehandling. Der er mange ansøgninger og spørgsmål fra borgere og virksomheder, som forventer hurtig og korrekt besvarelse. En del af den sagsbehandling, som du vil komme til at arbejde med, er udstedelse af tilladelser til droneflyvning i miljøfølsomme områder og områder i nærheden af lufthavne.

Luftrums- og luftfartstjenesteområdet (ATM/ANS) regulerer luftrummet i Danmark med ansvar for lufttrafikstyring og luftfartstjenester. Teamets opgaver, som du vil blive inddraget i, er i dagligdagen præget af tilsyn og faglig sparring med tjenesteudøverne i hele rigsfællesskabet, men derudover har vi også opgaver som regeludarbejdelse og internationalt samarbejde i regi af både EU og FN (ICAO).

Fælles for de to områder er, at din opgaveløsning vil foregå i tæt kontakt med specialisterne på områderne, men en del rutineopgaver forventes også løst selvstændigt efter oplæring. Der gives en grundig oplæring i reglerne, sagerne og sagsbehandlingssystemet.

Dine opgaver
Dine primære arbejdsopgaver vil være:

  • at bistå med sagsbehandling hos jurister, generalister og fagspecialister;
  • at udarbejde forslag til afgørelser;
  • at besvarelse af borgerhenvendelser og spørgsmål per mail og telefon, særligt om de nye europæiske droneregler og hvordan disse skal forstås;
  • at sekretariatsbetjene forskellige dialogfora internt såvel som eksternt;
  • at varetage større og mindre ad hoc-opgaver, som f.eks. udarbejdelse af præsentationer, høringssvar, administrative opgaver mv.


Din profil
Vi forventer, at du:

  • er i gang med en samfundsfaglig videregående uddannelse som f.eks. stud.polit, stud.scient.pol., stud.scient.adm., stud.jur. eller lignende;
  • er god til at samarbejde og er positiv, struktureret og serviceminded;
  • har interesse i at arbejde med et teknisk komplekst område;
  • har lyst til at arbejde i et dynamisk team med mange forskelligartede opgaver;
  • har gode formidlingsevner mundtligt og skriftligt, også på engelsk
  • er analytisk, god til at strukturere dine opgaver, kan arbejde selvstændigt og har et godt overblik;

Løn og ansættelsesforhold
Stillingen ønskes besat snarest. Arbejdstiden forventes at være gennemsnitlig 15 timer pr. uge med mulighed for delvist selv at tilrettelægge arbejdstiden i forhold til din undervisning. Vi er selvfølgelig fleksible omkring eksamen, ligesom vi forventer, at du kan være fleksibel ved særlige behov. Løn og ansættelse sker efter gældende overenskomst.

Yderligere information
Du kan få mere at vide om stillingen hos Stine Danielsen på tlf. 41780163 eller Patrick Alexander Liebgott på tlf. 41780353.

Ansøgning
Send din ansøgning inkl. eksamensbeviser via Trafikstyrelsens ansøgningsportal på www.trafikstyrelsen.dk senest 29 juni 2022. Samtalerne forventes afholdt i uge 31.

Vi ønsker en medarbejdersammensætning, der afspejler det omgivende danske samfund. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingerne.

Du kan læse mere om Trafikstyrelsen på www.trafikstyrelsen.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København V.

Jobbet er oprettet på vores service den 8.6.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København V
  • Onsdag den 29. juni 2022

Lignende jobs

  • Senior Associates og Managers til Transaction Advi...

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Lydtekniker, fuldtid, Scandic Falkoner

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at bryde vanetænkning, så tror vi på, at du er vores nye lydtekniker på Scandic Falkoner i København. Vi ved, at du brænder for alt det tekniske, og er professionel i lydteknik.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Bar Supervisor, full-time, Cube Bar - Scandic Webe...

    Fri kontakt
    Job Description. Can you stay calm and collected, even when the bar is full to bursting, and make sure every cocktail is served with respect for the delicious ingredients? Then we believe you could be our new Bar Supervisor at Cube Bar at Scandic Webers.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Floor Manager - Flagship Store

    Fri kontakt
    Floor Manager - København. Profil Optik åbner stor ny Flagship Store med en unik placering centralt ved Nørreport i København. Konceptet vil sætte helt nye standarder for produkt præsentation, sortiment og kundeoplevelse.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i København V

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i København V over tid

Dato Alle jobs som øvrige
1. oktober 2024 5
30. september 2024 6
29. september 2024 5
28. september 2024 5
27. september 2024 5
26. september 2024 4
25. september 2024 4
24. september 2024 4
23. september 2024 4
22. september 2024 5
21. september 2024 5
20. september 2024 5
19. september 2024 5
18. september 2024 5
17. september 2024 5
16. september 2024 5
15. september 2024 5
14. september 2024 5
13. september 2024 5
12. september 2024 5
11. september 2024 5
10. september 2024 6
9. september 2024 6
8. september 2024 4
7. september 2024 4
6. september 2024 4
5. september 2024 6
4. september 2024 6
3. september 2024 6
2. september 2024 4
1. september 2024 4