Produkt- og contentskribent

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København V

Produkt- og contentskribent til IDAs afdeling for Personlig Udvikling, Karriere & Arbejdsliv- Projektansættelse - 6 måneder

Skriver du bedre end de fleste? Kan du arbejde struktureret med produktion og kvalitetssikring af skriftlig kommunikation? Og vil du være med til at forme IDAs karriererådgivningsprodukter?

Så har vi jobbet til dig!

Det går allerede godt – vil du være med til at gøre det endnu bedre?
Ledigheden er lav og jobmulighederne er mange. Ikke mindst for IDAs mere end 140.000 medlemmer med IT, naturvidenskabelige og ingeniørfaglige baggrunde. I vores afdeling for Personlig Udvikling, Karriere & Arbejdsliv hjælper vi vores medlemmer med at få styr på karriereovervejelserne, lande det næste, spændende job og at skabe den hverdag, de ønsker sig. Og vi gør det godt. Faktisk har tilfredsheden med vores arbejde aldrig været højere. Det betyder, at vi har plads til at satse endnu mere på udvikling og forbedring af vores medlemstilbud. Det gør vi blandt andet ved at arbejde os selv i en mere digital retning. Til det arbejde skal vi bruge en skarp kommunikatør, som kan kvalitetssikre og løfte vores indhold og produkter, særligt på digitale kanaler, og som kan skrive fængende og præcist, når vi udvikler digitale rådgivningstilbud.

De to vigtigste projekter, der venter på dig er:

  1. At optimere og strømline vores eksisterende karriereindhold med udgangspunkt i data og sikre, at medlemmerne fortsat er tilfredse med vores produkter.
  2. At hjælpe med at gøre vores afdeling mere digital og at sætte retningen for, hvor og hvordan IDAs karriererådgivning skal være synlig nu og i fremtiden.

Det bliver din opgave at:
Arbejde specifikt med indhold på vores karriereområde, det vil sige alt det, der handler om arbejdsopgaver og jobsøgning, arbejdsliv og karriereudvikling. Det kunne være at optimere artikler om kompetenceafklaring eller jobsøgning, eller det kunne være at strømline måden vi kommunikerer på i digitale selvbetjeningsværktøjer som for eksempel vores Kompetencecoach. Derudover kan du glæde dig til at:

  • Optimere og styrke vores eksisterende indhold ved at gennemskrive, redigere og måske også nytænke med udgangspunkt i data og med øje for SEO.
  • Arbejde tæt sammen med vores digitale forretningsudvikler, der har indgående kendskab til vores område, om at skabe en fælles digital værktøjskasse, som karriererådgiverne altid kan trække på, når de rådgiver medlemmerne.
  • Være den skrivende producent af karriererådgivningens eksisterende- og nye tilbud til medlemmerne - og sikre at vi altid har dem i centrum.
  • Sparre og samarbejde med de dygtige content- og kommunikationsfolk i vores marketing- og kommunikationsafdeling, så vi sikrer, at vores skrevne indhold er ensartet hver eneste gang medlemmerne møder IDA.
  • Skrive til der kommer røg ud af dit tastatur – for vi har rigtig meget, vi gerne vil have din skarpe pen til at forvandle.

Når du starter, har vi brug for, at du allerede:

  • Skriver fejlfrit dansk og ved, hvordan man kommunikerer effektivt.
  • Er nyuddannet eller har et par års erfaring inden for digital kommunikation, marketing, journalistik eller lignende – og har en interesse for content marketing.
  • Kan arbejde struktureret med webkommunikation og har en interesse for – og en forståelse af SEO, tracking, data og analyse
  • Har en idé om, hvordan du kobler brugerindsigter, data og faglig viden og gør det til engagerende indhold, som taler til medlemmerne.
  • Kan sætte dig selv i gang med de opgaver, der ligger på dit bord – og kan sige til, når du har brug for at sparre om dem.

Hvem skal du arbejde sammen med?
IDAs afdeling for Personlig Udvikling og Karriere består af 21 fastansatte og syv studerende kollegaer. Vi er en blanding af karriererådgivere, virksomhedskonsulenter, arbejdslivskonsulenter og koordinatorer, der, med forskellige baggrunde, erfaringsniveauer og personligheder, hver eneste dag leverer kerneydelser af høj kvalitet til vores medlemmer. Det seneste år har vi desuden satset stort på at udvikle, ensarte, kvalitetssikre og digitalisere vores afdeling og rådgivning. Det kalder på nye kompetencer og roller – herunder også denne stilling. Jobbet er - foreløbig - en projektansættelse på 6 måneder og rollen er ny, så du får rig mulighed for at forme og påvirke både den og afdelingens udvikling i tæt samarbejde med vores digitale forretningsudvikler, som har overblikket over, hvor vi er på vej hen, og selvfølgelig i tæt samarbejde med resten af vores dygtige team.

Hvad tilbyder vi dig, hvis du kommer og arbejder sammen med os?
I IDA er vi en skøn blanding af familiefolk og studenter, unge og dem, der kan huske, da mobiltelefonen og internettet blev opfundet – og vi har brug for alle slags mennesker for at præstere bedst.

Arbejdstiden er 37 timer om ugen. Vi har flekstidsordning og arbejder fri af tid og sted, hvilket betyder at du får stor frihed til at tilrettelægge din arbejdstid og -sted i samspil med nærmeste leder, team og opgavebehov. Det betyder også at vi som ansatte både brænder for at skabe værdi for vores medlemmer, brugere og kollegaer, men stadig kan nå alle de ting i livet, som foregår udenfor arbejdspladsen – som for eksempel at komme til træning, hente børn eller joine fredagsbaren i naboafdelingen.

Når vi møder ind, har vi smuk udsigt over Københavns havn, en fremragende frokostordning og masser af tværgående, sociale arrangementer som giver dig rig mulighed for at lære dine kollegaer på tværs af huset at kende.

Hvem er IDA?
IDA er Danmarks største faglige fællesskab og fagforening for ingeniører, it- og naturvidenskabeligt uddannede. Med mere end 140.000 medlemmer der spænder bredt fagligt og i forskellige livssituationer, arbejder vores mange, dygtige medarbejdere og politisk aktive hver dag for at varetage medlemmernes interesser, forbedre deres vilkår og muligheder på arbejdsmarkedet og bidrage til, at de trives i den hverdag, der passer til dem.

Har du spørgsmål til stillingen?
Så griber du bare din telefon og ringer til Julie Navntoft, vores digitale forretningsudvikler, på 33 18 97 94 eller til vores afdelingschef, Anne Skanderby, på 40 74 46 01. Vi er på vej ind i feriesæsonen og derfor er Julie til at fange fra onsdag den 13. juli og Anne til at fange fra den 19. juli.

Sådan ansøger du
Hvis du kan se dig selv i stillingen og som en del af vores team, skal du sende dit CV, en motiveret ansøgning og et eksempel på et stykke indhold du har skrevet til os via vores rekrutteringssystem. Vi vil også bede dig om ikke at indsætte et foto i dit CV, da det hjælper os til en bedre og mere fair proces. Vi indkalder løbende til samtaler, så send os dit materiale så snart du har det klar.

Ansøgningsfrist

31. august 2022


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København V.

Jobbet er oprettet på vores service den 23.6.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København V

Lignende jobs

  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at rydde vanetænkning af bordet, så tror vi på, at du er vores nye Food & Beverage Manager på Scandic Spectrum. Vi ved, at du ta’r ansvar og har ro i maven med det fulde overblik. Du er god til at organisere, købe ind, lede og dele din viden.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige (studiejob) i København

    Fri kontakt
    Brænder du for regnskab og har en skarp analytisk sans? Så tror vi på, at du er vores nye studentermedhjælper på Scandics Support Office. Vi ved, at du er en haj til Office-pakken, herunder især Excel og at du trives med mange og forskelligartede opgaver.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs og målrettet og god til at håndtere alverdens spørgsmål, så tror vi på, at du er vores nye Shiftleader på Scandic Spectrum. Vi ved, at du ta’r ansvar, har overblik og handler hurtigt, når det gælder.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i København V

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i København V over tid

Dato Alle jobs som øvrige
4. juli 2024 3
3. juli 2024 3
2. juli 2024 3
1. juli 2024 3
30. juni 2024 3
29. juni 2024 3
28. juni 2024 3
27. juni 2024 3
26. juni 2024 3
25. juni 2024 3
24. juni 2024 3
23. juni 2024 3
22. juni 2024 3
21. juni 2024 4
20. juni 2024 4
19. juni 2024 4
18. juni 2024 4
17. juni 2024 4
16. juni 2024 4
15. juni 2024 4
14. juni 2024 4
13. juni 2024 4
12. juni 2024 4
11. juni 2024 4
10. juni 2024 4
9. juni 2024 4
8. juni 2024 4
7. juni 2024 4
6. juni 2024 4
5. juni 2024 4
4. juni 2024 4