Medarbejder til callcenter

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København V

Har du et udpræget servicegen, og har du smil i stemmen? Kan du lide at tale i telefon, og trives du i et miljø, hvor henvendelserne er mangeartede? Har du et godt overblik, og kan du lide at have travlt og mange bolde i luften? Så er dette job helt sikkert noget for dig.

Om jobbet
Vores callcenter er det første, man møder, når man ringer til Københavns Professionshøjskoles hovedtelefonnummer. Opkaldene til callcentret spænder over mange emner, og det er derfor afgørende, at du er nysgerrig, videbegærlig og hurtig til at tilegne dig viden. Opkaldene kommer fra nuværende og kommende studerende, medarbejdere samt eksterne. Det forventes, at du har lyst til og evner alt fra at hjælpe brugerne ved at svare på generelle spørgsmål, guide dem til at oprette sager i vores fælles sagshåndteringssystem og vejlede dem ved simple it-problemer.

Dine opgaver vil bl.a. bestå af at besvare opkald til KP’s hovedtelefonnummer og sikre, at vores brugere får den rigtige service ved første henvendelse. Du vil også skulle sørge for at indsamle viden om, hvad der sker på KP’s adresser og holde informationer fra vores forskellige afdelinger opdateret.

Din profil
Vi stiller ikke krav om en specifik uddannelsesmæssig baggrund, men vi forventer, at du er servicemindet, lærenem og en god holdspiller. Derudover forventer vi, at du:

  • har flair for at arbejde med IT og webservices, så du kan hjælpe brugere med deres problemer
  • er dygtig til at kommunikere klart og tydeligt og med et smil i stemmen
  • er god til at lytte og sætte dig i brugerens sted
  • forstår at være nærværende og til stede i telefonen
  • er motiveret og energisk
  • holder hovedet koldt og kan bevare et energimæssigt overskud i travle perioder.

Det er afgørende, at du har erfaring fra et callcenter. Det vil være en fordel, hvis du har kendskab til uddannelsessektoren og/eller erfaring fra studieadministration, men det er ikke et krav.

Om os
Callcentret er en del af Facility Management. Vi er en lille gruppe, som er bemandet med tre faste medarbejdere. Callcentrets øvrige medarbejdere går i turnus mellem callcentret og Baserne på KP’s forskellige adresser, hvor brugerne kan møde fysisk op og få hjælp og vejledning.

Vi kan tilbyde:

  • Et spændende job i et lille miljø i den store KP-organisation
  • Gode kollegaer, hvor vi ser forskellighed som en styrke
  • En mulighed for at gøre en forskel for vores studerende og ansatte
  • Et fleksibelt arbejdsliv.

Om Facility Management
Facility Management har til opgave at drive, servicere og udvikle KP’s bygninger samt supportere KP’s studerende og ansatte. Vi er en afdeling, der spænder bredt fagligt over receptionist- og telefonservice, it-support, bygningsdrift og udviklingsprojekter. Tonen er uformel, der er højt til loftet og kulturen er præget af faglig stolthed.

Facility Management består af i alt 110 medarbejdere fordelt på syv adresser og er en del af Ressourceområdet på KP, sammen med Studieservice, Bibliotek og IT, HR og Økonomi.

Løn- og ansættelsesvilkår
Du bliver ansat i henhold til organisationsaftalen mellem relevant faglig organisation og Skatteministeriet. Der er mulighed for at forhandle tillæg i henhold til Ny løn.

Tiltrædelse snarest muligt, dog senest den 1. januar 2023. Arbejdstiden er 7.30 - 15.00, og den ugentlige arbejdstid er 37 timer.

Dit daglige arbejdssted bliver på en af Københavns Professionshøjskoles adresser i København. Ansættelsessamtaler vil foregå på Humletorvet 3, 1799, København V, Denmark

Vil du vide mere?
Københavns Professionshøjskole vil bidrage til udviklingen af det danske samfund, dets velfærd og velstand, kultur og demokrati. Det gør vi ved at sætte nye standarder for professionsbacheloruddannelse, for videreuddannelse og for praksisnær forskning og udvikling. Det kræver ikke alene god, men fremragende undervisning.

Læs mere om Københavns Professionshøjskole og vores strategiske retning ’Fælles om fremragende undervisning’ på www.kp.dk.

For yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Gitte Fyrkov på tlf.: +45 24296459 eller e-mail: [email protected].

Interesseret?
Send din ansøgning og CV via ansøgerknappen senest den 26-10-2022.

Vi forventer at afholde 1. samtaler den 9. og 10. november i uge 45 og 2. samtaler den 21. november i uge 47 2022.

Københavns Professionshøjskole skeler hverken til køn, alder, etnicitet eller lignende, men alene til kompetence og talent.

_________________________________________________________________________________________

Københavns Professionshøjskole er med mere end 20.000 studerende og 2.000 ansatte en af de største videregående uddannelsesinstitutioner i Danmark.

På Københavns Professionshøjskole uddanner vi pædagoger, sygeplejersker, lærere, socialrådgivere, fysioterapeuter, jordemødre og mange flere.

Sammen med vores samarbejdspartnere vil vi sætte nye standarder for professionsuddannelse, forskning, udvikling og efter- og videreuddannelse inden for skole og pædagogik, sundhed og velfærd, ledelse og forvaltning.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København V.

Jobbet er oprettet på vores service den 7.10.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København V

Lignende jobs

  • Senior Associates og Managers til Transaction Advi...

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Lydtekniker, fuldtid, Scandic Falkoner

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at bryde vanetænkning, så tror vi på, at du er vores nye lydtekniker på Scandic Falkoner i København. Vi ved, at du brænder for alt det tekniske, og er professionel i lydteknik.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Bar Supervisor, full-time, Cube Bar - Scandic Webe...

    Fri kontakt
    Job Description. Can you stay calm and collected, even when the bar is full to bursting, and make sure every cocktail is served with respect for the delicious ingredients? Then we believe you could be our new Bar Supervisor at Cube Bar at Scandic Webers.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Floor Manager - Flagship Store

    Fri kontakt
    Floor Manager - København. Profil Optik åbner stor ny Flagship Store med en unik placering centralt ved Nørreport i København. Konceptet vil sætte helt nye standarder for produkt præsentation, sortiment og kundeoplevelse.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i København V

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i København V over tid

Dato Alle jobs som øvrige
2. oktober 2024 5
1. oktober 2024 5
30. september 2024 6
29. september 2024 5
28. september 2024 5
27. september 2024 5
26. september 2024 4
25. september 2024 4
24. september 2024 4
23. september 2024 4
22. september 2024 5
21. september 2024 5
20. september 2024 5
19. september 2024 5
18. september 2024 5
17. september 2024 5
16. september 2024 5
15. september 2024 5
14. september 2024 5
13. september 2024 5
12. september 2024 5
11. september 2024 5
10. september 2024 6
9. september 2024 6
8. september 2024 4
7. september 2024 4
6. september 2024 4
5. september 2024 6
4. september 2024 6
3. september 2024 6
2. september 2024 4