Vil du gerne arbejde med auditering af ledelsessystemer?

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København V

Så læs mere her! Til vores team, der arbejder med certificering og tilsyn af sikkerhedsledelsessystemer inden for jernbanen, søger vi nemlig en ny kollega.

Du vil blive mødt af en spændende og alsidig hverdag, hvor du vil skulle varetage planlægning og gennemførelse af tilsyn samt godkendelse af jernbanevirksomheder og infrastrukturforvaltere på jernbanen i samarbejde med dine kollegaer i teamet. Vi garanterer dig faglige udfordringer og et miljø, hvor vi deler viden og hjælper hinanden.

Du vil blive en del af et team på 16 personer, der brænder for at hjælpe jernbanebranchen med arbejdet omkring sikkerhed.

Du skal sammen med dine kolleger deltage i opgaver i forbindelse med:

  • Certificering af virksomhedernes sikkerhedsledelsessystemer
  • Opfølgning ved audits og inspektioner
  • Vejledning af virksomhederne

Er du vores nye kollega?
Vi forestiller os, at du har et godt kendskab til sikkerhedsledelsessystemer eller andre ledelsessystemer (kvalitet, miljø etc.) og har relevant erhvervserfaring inden for området. Det er vigtigt for os, at du er en teamplayer, der også sætter pris på at indgå i samarbejde på tværs af organisationen og forskellige fagligheder.

Herudover håber vi, at du ligeledes kan sætte kryds ved nogle af disse punkter:

  • du er uddannet lead auditor og har erfaring med at gennemføre audits
  • du har flair for teknik og viden om eller interesse for jernbanen
  • du er velformuleret i skrift og tale og i stand til at kommunikere med mennesker på alle niveauer i virksomhederne
  • du er struktureret og velorganiseret og forstår vigtigheden af at efterleve kravene til sagshåndtering i den offentlige forvaltning
  • du behersker engelsk på et rimeligt niveau

Hvis du ikke kan se dig selv i samtlige punkter, men alligevel er interesseret i stillingen opfordrer vi dig til at søge og glæder os til at høre, hvorfor lige præcis du er vores nye kollega. Uanset hvad baggrund du kommer med, vil du blive klædt på med den rette uddannelse.

Lidt om os…
Vores baggrund i teamet er forskellig. En del har en akademisk uddannelse, men vi har også medarbejdere med en jernbaneteknisk ballast. Men fælles for os er, at vi sætter en ære i at hjælpe den danske jernbanebranche med at udfylde de givne rammer for arbejdet med sikkerheden. Vi arbejder både med den traditionelle jernbane og med nyere transportformer som metro og letbane og er selv med til at udforme regler, rammer og arbejdsgange. Vi har en afvekslende og udfordrende hverdag med kontakt til mange aktører, borgere og andre myndigheder, ligesom deltagelse i tværorganisatoriske sammenhænge og projekter i banekontorerne er en del af dagligdagen.

Trafikstyrelsen som arbejdsplads
Trafikstyrelsen er en arbejdsplads der rummer mulighed for ansættelse uanset, hvor den enkelte kandidat befinder sig i sit liv. Vi er en arbejdsplads som har mulighed for at tilpasse stillinger og opgaver til den enkelte ansatte. Konkret betyder det, at vi mener der både skal være plads til kandidaten, der er villig til at yde en ekstra indsats og lægge mange kræfter i dagligdagen, og der skal være plads forældre med behov f.eks. kortere dage, akutte fraværsdage og fleksibel arbejdstid, ligesom fastholdelse af seniorer er et centralt indsatsområde for os arbejdsplads.

Alt det med småt
Stillingen er en fast stilling på 37 timer inkl. frokostpause. Ansættelsen sker efter gældende overenskomst. Din arbejdsplads er centralt beliggende i København på Carsten Niebuhrs Gade 43, 1577 København V.

Stillingen ønskes besat 1. januar, eller snarest muligt.

Stadig ikke helt sikker?
Du kan få mere at vide om stillingen hos teamleder Birte Pedersen på tlf. 41 78 04 63. For spørgsmål til ansættelsesvilkår eller Trafikstyrelsen generelt som arbejdsplads kan du kontakte HR Partner Andreas Olesen på tlf.: + 45 4178 0459

Interesseret?
Hvis vi har fanget din interesse, så glæder vi os til at modtage din ansøgning og CV inkl. eksamensbeviser via Trafikstyrelsens ansøgningsportal på www.trafikstyrelsen.dk senest d. 8. november 2022.

Der kan blive anvendt test i forbindelse med ansættelsesforløbet


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København V.

Jobbet er oprettet på vores service den 17.10.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København V
  • Tirsdag den 08. november 2022

Lignende jobs

  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Smiler du med øjnene, griber bolde fra alverdens retninger og elsker at hjælpe? Så tror vi på, at du er vores Bellboy på Scandic Spectrum. Vi ved, at du er skarp og handler hurtigt, når situationen kræver det.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at rydde vanetænkning af bordet, så tror vi på, at du er vores nye Food & Beverage Manager på Scandic Spectrum. Vi ved, at du ta’r ansvar og har ro i maven med det fulde overblik. Du er god til at organisere, købe ind, lede og dele din viden.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige (studiejob) i København

    Fri kontakt
    Brænder du for regnskab og har en skarp analytisk sans? Så tror vi på, at du er vores nye studentermedhjælper på Scandics Support Office. Vi ved, at du er en haj til Office-pakken, herunder især Excel og at du trives med mange og forskelligartede opgaver.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i København V

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i København V over tid

Dato Alle jobs som øvrige
2. juli 2024 3
1. juli 2024 3
30. juni 2024 3
29. juni 2024 3
28. juni 2024 3
27. juni 2024 3
26. juni 2024 3
25. juni 2024 3
24. juni 2024 3
23. juni 2024 3
22. juni 2024 3
21. juni 2024 4
20. juni 2024 4
19. juni 2024 4
18. juni 2024 4
17. juni 2024 4
16. juni 2024 4
15. juni 2024 4
14. juni 2024 4
13. juni 2024 4
12. juni 2024 4
11. juni 2024 4
10. juni 2024 4
9. juni 2024 4
8. juni 2024 4
7. juni 2024 4
6. juni 2024 4
5. juni 2024 4
4. juni 2024 4
3. juni 2024 4
2. juni 2024 4