Leder for vejledning og formidling af læremidler på CFU ved institut for Didaktik og Digitalisering

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København V

Brænder du for at udvikle læring i og læremidler til fagene i fremtidens skole? Vil du være med til at tænke nye formidlingsformater i en digital tidsalder? Og kan du lede og udvikle stærke faglige teams? Så skal du måske søge stillingen som leder for vejledning og formidling på Center for Undervisningsmidler (CFU).

CFU er sat i verden for at støtte og udvikle god undervisning i grundskolen og på ungdomsuddannelserne. Som en del af Københavns Professionshøjskole er vi en central udviklingsmotor for nye og kreative læringsformer og viden herom i tæt samspil med lærere og elever i praksis. CFU udlåner digitale og analoge læremidler og formidler viden om brugen af disse. Vores pædagogiske konsulenter tilbyder undervisere vejledning og udbyder kurser og konferencer i didaktiske og pædagogiske emner. Vi dækker grundskoler og ungdomsuddannelser i Region Hovedstaden og har afdelinger i København og på Bornholm.

CFU prioriterer også kommende lærere, som studerer på KP: Vi har et tæt samarbejde med underviserne på læreruddannelsen om, hvordan CFU-læremiddelsamlingen, fag- og it-konsulenter kan bidrage til de studerendes uddannelse. Med Future Classroom Lab (FCL) er CFU ligeledes stærkt positioneret nationalt og internationalt som en anerkendt kapacitet og samarbejdspartner for skoler, fonde og forskningsmiljøer omkring didaktisk udvikling af fremtidens fysiske, digitaliserede og virtuelle klasserum - samt teknologiforståelse som spirende faglighed i grundskolen og på læreruddannelsen.

Denne brede portefølje af vigtige opgaver kræver både kontinuerlig udvikling og sikker drift. Skolen og samfundet er i kraftig forandring, og på CFU KP skal vi også udvikle os, når verden flytter sig. Du kan være med til at lede og forme udviklingen, for vi skal sætte et nyt hold af ledere, der kan bringe os ind i en ny tid. Vi søger i øjeblikket tre nye ledere til ét stærkt ledelsesteam inden for vores tre centrale opgaveområder. Udover denne stilling søger vi også Leder for distribution og systemer og leder for projekter og laboratorier - læs mere på https://kp.career.emply.com/da/ledige-job.

Er du vores næste leder?
Som leder for området 'vejledning og formidling' skal du stå i spidsen for en vigtig public service-opgave, som indebærer, at CFU kommer til at stå endnu stærkere i undervisernes bevidsthed, når de planlægger meningsfuld undervisning, hvor eleverne er aktive og undersøgende. Du får ansvaret for at lede og udvikle vores formidling af og vejledning i CFU’s udlåns- og informationssamlinger, som lærere og lærerstuderende benytter. Udlånssamlingen dækker over digitale og fysiske læremidler, som underviserne kan låne til undervisningen, mens informationssamlingen består af materialer fra de fleste danske undervisningsforlag med en informationsaftale.

Uafhængigt af leverandørinteresser kuraterer vores fag- og gymnasiekonsulenter læremidler til alle fag i udlånssamlingen, som underviserne kan låne og/eller distribuere til deres elever via mitCFU.dk. MitCFU er stedet, hvor fagkonsulenterne, i samarbejde med kolleger i CFU Danmark, udvælger og beriger papir-, lyd- og e-bøger samt tv-udsendelser og spillefilm, som understøtter undervisernes didaktiske fantasi og dømmekraft. Alle fagkonsulenter har en solid viden om fagdidaktik og læremidler samt bred erfaring med, hvad der virker i praksis, hvilket de sætter i spil i alle typer vejledning samt i omfattende kursustilbud og konferenceaktiviteter.

Om jobbet
Du skal være med til at nytænke og udvikle vores tilbud med et stærkt blik for slutbrugerne, og du skal styrke markedsføringen, herunder udnytte digitale kanaler og iværksætte markeds- og brugerundersøgelser, så vi kan blive klogere på, hvem der søger os, hvad de søger, og særligt hvordan de, som ikke allerede kender og bruger os, bliver til brugere.

Du vil komme til at arbejde med forretnings- og produktudvikling af vores kursus- og konferenceaktiviteter i tæt samarbejde med KP’s videreuddannelse og med at styrke formidlingen af CFU’s ressourcer både ud mod grundskoler, ungdomsuddannelser og ind mod de lærerstuderende på KP (vores kommende brugere). I tæt samarbejde med dine ledelseskollegaer på CFU KP skal du være med til at sikre, at vi tænker forretningsorienteret og udvikler vores produktportefølje.

Du vil få ansvar for personale, budget og økonomi for området og, i samarbejde med øvrige ledere og økonomimedarbejdere, sikre at der prioriteres og optimeres i forhold til den fælles ramme og målsætninger.

Om dig
Du har formodentligt en baggrund og erfaring fra enten uddannelses-, forlags-, biblioteks-, medie- eller kursusvirksomhed. Du har erfaring med brug og udvikling af læremidler. Du tænker innovativt og forretningsorienteret, har stærke kompetencer og stor viden om og erfaring med kommunikation og markedsføring i en digital tidsalder. Du elsker formidling til og vejledning af folk med stærke fagligheder. Det er en klar fordel, hvis du også har erfaring med eller kendskab til lærergerningen i grundskole eller ungdomsuddannelse og har blik for, hvilke fagsyn og værdier der gør sig gældende i læremidler og skolepolitiske agendaer.

Du kan formodentligt sig ja til følgende kvalifikationer:

  • Relevant ledelseserfaring – herunder en sikker hånd på både de administrative opgaver og på personaleledelse
  • Erfaring med og stærk interesse for udvikling inden for læremidler og formidling, og du er optaget af, hvad den digitale udvikling giver af muligheder
  • Brænder for kommunikation og formidling til en fagligt stærk målgruppe
  • Tænker naturligt kommercielt, forretningsorienteret og har et blik for markedsføring på nye og kreative måder gennem digitale kanaler
  • Erfaring med at drive og udvikle kursus- og konferencevirksomhed
  • Fokus på værdiskabelse og oplevelser hos slutbrugere og kunder
  • Fokus på at skabe og drive gode projekter.

Om os
Du bliver leder for en gruppe dygtige fagkonsulenter - hvoraf en del er kombinationsansatte grundskole- eller gymnasielærere, skarpe informationsspecialister samt et team af dygtige og erfarne administrative medarbejdere, som arbejder både på Campus Carlsberg på Vesterbro samt i vores afdeling på Bornholm. Der vil derfor forekomme tjenesterejser til Solskinsøen i et vist omfang. Området har i alt omkring 18 medarbejdere, som du vil få i personalereference.

Med reference til institutchef og i tæt samarbejde med lederne af de andre områder, og som en del af ledelsesteamet på Institut for Didaktik og Digitalisering, skal du være med til at udvikle CFU’s opgave og rolle på KP og nationalt i regi af CFU Danmark.

Institut for Didaktik og Digitalisering er et stærkt fagligt miljø, der er KP’s udviklingsmotor i forhold didaktik i en digital tidsalder. Instituttet ligger under Det Lærerfaglige Fakultet og består udover CFU KP af to andre afdelinger. Nationalt Center for Erhvervspædagogik (NCE), der udbyder diplomuddannelse i Erhvervspædagogik og udvikler viden om og didaktisk udvikling af erhvervsuddannelser og Digital Kompetenceløft (DIKO), der arbejder på tværs af KP i forhold til at udvikle didaktik og digital undervisning for alle professionshøjskolefag. Vi har desuden fokus på professionsfaglig teknologiforståelse og laboratoriedidaktik. Instituttet har i alt godt 100 medarbejdere.

Du får ligeledes mange gode kollegaer i KP’s ca. 2000 ansatte. Du kan læse mere om KP som arbejdsplads og vores strategi ”Fælles om fremragende undervisning” her: https://kp.career.emply.com/da/kp-som-arbejdsplads.
På Københavns Professionshøjskole er ambitionen, at ledelse udøves professionelt med udgangspunkt i det fælles ledelsesgrundlag, så alle medarbejdere på KP oplever ledelse, der udvikler og understøtter deres arbejde. Det er derfor vigtigt, at du kan se dig selv i vores 6 ledelsesprincipper og har interesse for at udfolde din ledelsesopgave i denne ramme.

Løn- og ansættelsesvilkår
Du bliver ansat som leder for vejledning og formidling med start den 1. februar 2023.

Ansættelse og aflønning sker som udgangspunkt efter aftale om Ansættelse af chefer ved institutioner inden for undervisning, uddannelse og forskning på Uddannelses- og Forskningsministeriets område. Stillingen er en fast stilling uden højeste arbejdstid.

Arbejdspladsen er beliggende på Humletorvet 3, 1799, København V.

Vil du vide mere?
Københavns Professionshøjskole vil bidrage til udviklingen af det danske samfund, dets velfærd og velstand, kultur og demokrati. Det gør vi ved at sætte nye standarder for professionsbacheloruddannelse, for videreuddannelse og for praksisnær forskning og udvikling. Det kræver ikke alene god, men fremragende undervisning.

For yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte institutchef Martin Sønderlev Christensen på tlf.: +4541897880.

Interesseret?
Send din ansøgning og CV via ansøgerknappen senest den 28-11-2022.

Vi forventer at afholde 1. samtaler i perioden 5.-9. december, 2. samtaler og eventuel test mellem 12.-16. december 2022.

Københavns Professionshøjskole skeler hverken til køn, alder, etnicitet eller lignende, men alene til kompetence og talent.

_________________________________________________________________________________________

Københavns Professionshøjskole er med mere end 20.000 studerende og 2.000 ansatte en af de største videregående uddannelsesinstitutioner i Danmark.

På Københavns Professionshøjskole uddanner vi pædagoger, sygeplejersker, lærere, socialrådgivere, fysioterapeuter, jordemødre og mange flere.

Sammen med vores samarbejdspartnere vil vi sætte nye standarder for professionsuddannelse, forskning, udvikling og efter- og videreuddannelse inden for skole og pædagogik, sundhed og velfærd, ledelse og forvaltning.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København V.

Jobbet er oprettet på vores service den 15.11.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København V

Lignende jobs

  • Senior Associates og Managers til Transaction Advi...

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Politisk konsulent til interessevaretagelse inden ...

    Fri kontakt
    Er du passioneret omkring mobilitet og har lyst til at arbejde for, at flere i fremtiden vælger den kollektive transport, særligt jernbanen? I DI Transport søger vi en engageret holdspiller til at styrke vores politiske arbejde med kollektiv mobilitet. Om jobbet.
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info
  • DI i Aarhus søger student til Erhvervsudvikling

    Fri kontakt
    Er du analytisk skarp og har interesse for dansk erhvervsliv? Har du lyst til at formidle DI’s politiske budskaber på de sociale medier og i pressen? Vil du gerne have indblik i, hvordan Danmarks største erhvervsorganisation arbejder?
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info
  • Studenterjob i DI – Politik og analyse inden for f...

    Fri kontakt
    Vil du være med til at udarbejde analyser, der giver erhvervslivet en stærk stemme på uddannelses-, forsknings- og diversitetsområdet? Dansk Industris afdeling for forskning, uddannelse og mangfoldighed søger en studentermedhjælper med stærke analytiske evner og en skarp pen. Om dig.
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i København V

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i København V over tid

Dato Alle jobs som øvrige
6. september 2024 4
5. september 2024 6
4. september 2024 6
3. september 2024 6
2. september 2024 4
1. september 2024 4
31. august 2024 5
30. august 2024 5
29. august 2024 5
28. august 2024 5
27. august 2024 4
26. august 2024 4
25. august 2024 4
24. august 2024 4
23. august 2024 4
22. august 2024 4
21. august 2024 4
20. august 2024 3
19. august 2024 3
18. august 2024 3
17. august 2024 3
16. august 2024 3
15. august 2024 3
14. august 2024 3
13. august 2024 3
12. august 2024 3
11. august 2024 3
10. august 2024 3
9. august 2024 3
8. august 2024 3
7. august 2024 3