Fagkonsulent til FOF Københavns Sundhedscenter-hold

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København V

Er du vores nye kollega?

Vi søger en fagkonsulent til vores hensyntagende hold for de borgere, som har brug for genoptræning f.eks. efter sygdom. I samarbejde med kommunerne tilbyder vi borgerne en professionel opfølgning hos os, når de kommunale forløb på sundhedscenteret afsluttes. Udover selve træningen skaber undervisningen også et socialt fællesskab for deltagerne, som vi håber fortsætter sæson efter sæson.

Her hos FOF København vil du indgå i en afdeling med dedikerede fagkonsulenter og fagkoordinatorer, som hver er ansvarlige for et eller flere fagområder. Fagkonsulenterne står for planlægningen, driften og udviklingen af kurser i tæt samarbejde med undervisere og vores samarbejdspartnere. I det daglige understøttes hver fagkonsulent af en fagkoordinator, som koordinerer det praktiske omkring kursernes oprettelse, planlægning og afholdelse.

Dine arbejdsopgaver og ansvarsområder

I tæt samarbejde med kommunale sundhedscentre, sundhedshuse og plejecentre i København, Frederiksberg og Gentofte tilbyder vi vores specialhold i motion som opfølgning på genoptræningsforløb og andre forløb i forbindelse med sygdom f.eks. KOL-, diabetes-, hjerte-, ryg-, kræftsygdom, hofte/knæoperation, overvægt- eller stress.

FOF København tilbyder herved motionstræning til dem, som ikke kan deltage på vores almindelige aftenskolehold pga. et større behov for individuel vejledning og mere tid til de forskellige øvelser.

Konsulentopgaven for området er afvekslende og hver dag er sjældent den samme. Overordnet er stillingen opdelt mellem tre fokusområder:

  • Sundhedscentersamarbejde og kommunale partnerskaber (Kbh., Frb. og Gentofte)

    • Herunder: samarbejde med ledere, rådgivere og andet personale om aktiviteter, lokaler, drift og udvikling af nye hold


  • Samarbejdet med underviserne

    • Herunder vejledning, rekruttering/afskedigelse, drift og udvikling af nuværende kurser i samarbejde med underviserne


  • Kursistkontakten

    • Hjælp og vejledning til borgernes om overgang fra kommunalt tilbud til aftenskolehold via sundhedscenter


Din profil

Arbejdet med fagområdet

Det er vigtigt, at du evner at sætte dig ind i administrative systemer og tankegange, kan samarbejde på tværs af organisationen og kan kommunikere klart og præcist med både deltagere, undervisere og samarbejdspartnere. Du er ikke bange for at tage ansvar og handle proaktivt, når du er kommet godt i gang med jobbet.

Vores sæsonplanlægning og drift medfører til tider både løbende deadlines og hasteopgaver, hvilket kræver, at du kan bevare overblikket – også når det går stærkt.

Optimalt ser din profil og kvalifikationer sådan her ud – du:

  • har en relevant uddannelsesmæssig baggrund
  • har erfaring fra en lignende administrativ funktion – og måske kendskab til aftenskolen/folkeoplysning
  • har udpræget ordenssans, arbejder systematisk og struktureret og har blik for detaljen
  • har øje for optimering af processer
  • er erfaren bruger af MS Office og besidder en høj grad af datadisciplin
  • besidder en god talforståelse
  • har gode kommunikative evner og skriver fejlfrit dansk
  • er serviceminded
  • er en holdspiller og tager ansvar

Du vil referere til chefen for Produkt og Udvikling.

Vi tilbyder
På kontoret er vi ca. 30 kolleger som brænder for at lave Danmarks bedste aftenskole, sammen med vores mere end 900 undervisere og foredragsholdere.

Stillingen er på 37 timer, og ønskes besat snarest muligt. Arbejdsstedet er vores kontor i Carlsberg Byen på Vesterbro i København.

Er du interesseret?

Send din ansøgning og dit CV samt evt. andre relevante dokumenter til [email protected] dog senest d. 27. november 2022.

Der afholdes samtaler løbende.

Løn efter aftale og pensionsordning efter 3 måneders ansættelse.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte direktør Kåre Emtoft på [email protected] eller 45960100.

Om FOF København
FOF København er en aftenskole, som tilbyder folkeoplysende voksenundervisning i København, Frederiksberg, Tårnby, Dragør, Lyngby, Rudersdal, Gladsaxe og Gentofte. Vi udbyder årligt omkring 6.000 kurser og foredrag, ledet af 900 undervisere og foredragsholdere, som står klar til at formidle netop deres passion til kursisterne. Som landets største aftenskole, spænder vores udbud bredt: Fra det højaktuelle foredrag om tidens store debatemner, over kurser i sprog, kommunikation, madlavning og motion, til kreative kurser, musik- og sangundervisning. FOF Københavns virksomhed er folkeoplysning. Vi tilbyder det enkelte menneske undervisnings- og fritidstilbud, der indeholder både læring og oplevelser.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København V.

Jobbet er oprettet på vores service den 18.11.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København V
  • Søndag den 27. november 2022

Lignende jobs

  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at rydde vanetænkning af bordet, så tror vi på, at du er vores nye Food & Beverage Manager på Scandic Spectrum. Vi ved, at du ta’r ansvar og har ro i maven med det fulde overblik. Du er god til at organisere, købe ind, lede og dele din viden.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige (studiejob) i København

    Fri kontakt
    Brænder du for regnskab og har en skarp analytisk sans? Så tror vi på, at du er vores nye studentermedhjælper på Scandics Support Office. Vi ved, at du er en haj til Office-pakken, herunder især Excel og at du trives med mange og forskelligartede opgaver.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs og målrettet og god til at håndtere alverdens spørgsmål, så tror vi på, at du er vores nye Shiftleader på Scandic Spectrum. Vi ved, at du ta’r ansvar, har overblik og handler hurtigt, når det gælder.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i København V

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i København V over tid

Dato Alle jobs som øvrige
5. juli 2024 5
4. juli 2024 3
3. juli 2024 3
2. juli 2024 3
1. juli 2024 3
30. juni 2024 3
29. juni 2024 3
28. juni 2024 3
27. juni 2024 3
26. juni 2024 3
25. juni 2024 3
24. juni 2024 3
23. juni 2024 3
22. juni 2024 3
21. juni 2024 4
20. juni 2024 4
19. juni 2024 4
18. juni 2024 4
17. juni 2024 4
16. juni 2024 4
15. juni 2024 4
14. juni 2024 4
13. juni 2024 4
12. juni 2024 4
11. juni 2024 4
10. juni 2024 4
9. juni 2024 4
8. juni 2024 4
7. juni 2024 4
6. juni 2024 4
5. juni 2024 4