Begejstres du af økonomistyring, budgetlægning og analyser?

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København V

Vil du være med til at fastholde en stabil økonomistyring i økonomiafdelingen på Københavns Professionshøjskole (KP) og samtidig bidrage til videreudvikling af værktøjer og styringsprincipper? Er du nyuddannet eller har et par år på arbejdsmarkedet, og værdsætter du dygtige kollegaer, der prioriterer et godt arbejdsfælleskab og faglig udvikling? Så vil vi utrolig gerne have dig, som vores nye kollega.

Budgetafdelingen har de seneste år etableret en platform for sikker drift og styring af økonomien, og vi er nu klar til at tage fat på næste udviklingsfase. Med dig som medarbejder vil du komme til at bidrage til denne udvikling. Du vil komme til at løse både drifts-, udviklings- og analyseopgaver i tæt samarbejde med dine kollegaer i budget, resten af økonomi, fakulteter og institutter og være med til at sætte præg på videreudvikling af værktøjer og styringsprincipper, som berører hele KP.

Om Jobbet
Du bliver en del af budgetenheden i økonomiafdelingen – en afdeling med højt til loftet, en god stemning og engagerede kolleger, hvor videndeling, høj faglighed og samarbejde er de bærende grundprincipper.

Vores primære opgave er at sikre retvisende budgetter og i tillæg hertil udarbejde beslutningsoplæg, som understøtter de strategiske beslutninger i direktionen og bestyrelsen. Opgaverne er således varierede og spænder vidt - fra klassisk budgetarbejde - til videreudvikling af styringsredskaber samt udarbejdelse af oplæg, analyser og forretningsgangsbeskrivelser.

Din rolle i afdelingen bliver i samarbejde med de lokale ledere at sikre stabil styring af økonomien af de enkelte uddannelser i de enheder, du bliver ansvarlig for.

Afhængig af dine kompetencer kommer du til at løse opgaver inden for følgende områder:

  • Understøtte udarbejdelse af indtægts- og omkostningsbudgetter for institutter og uddannelser
  • Følge op på budgetter og regnskabstal i samarbejde med institutchefer og uddannelsesledere
  • Udarbejde og formidle økonomiske analyser og businesscases, direktionsindstillinger og ledelsesrapportering
  • Supportere og fungere som sparringspartner i økonomispørgsmål på alle niveauer i organisationen
  • Indgå i tværgående projekter og bidrage til indsatser, som er rettet mod studerende eller medarbejdere.

Om dig
Du trives i et fagligt engageret miljø, hvor der er højt til loftet. Du er god til at samarbejde med andre økonomiuddannede og også med kolleger, som ikke har en uddannelse inden for økonomi. Du sætter pris på at være med i opgaverne fra start til slut og finder energi i at løse de driftsopgaver, der typisk er i en budgetafdeling, samtidig med at du har lyst til at deltage i videreudviklingen af enhedens styringsredskaber.

Din uddannelsesmæssige baggrund er inden for økonomi og kan være en mellemlang - eller lang videregående uddannelse. Kan du sætte kryds ved to eller flere af følgende punkter, er det oplagt for dig at søge jobbet hos os.

  • Har erfaring eller lyst til at arbejde med budgetter og budgetopfølgning
  • Er erfaren bruger af Excel (pivot, hvis-funktion og andre relevante funktioner til bearbejdning af store datasæt)
  • Har analytisk sans og en god portion talforståelse
  • Er initiativrig og nysgerrig og kan arbejde både selvstændigt og i teams, når opgaven kræver det
  • Kan lide at arbejde med driftsopgaver og udviklingsopgaver i vekselvirkning
  • Er god til at kommunikere med kollegaer med forskellige fagligheder.

Din kommende arbejdsplads
Du vil blive ansat i økonomiafdelingen, der består af 35 medarbejdere, som sammen skaber et stærkt fundament for en sammenhængende styring og økonomistyring, effektivt indkøb og et retvisende regnskab og fungerer som strategisk sparringspartner for både ledelsen og uddannelserne.

Du vil referere til budgetchefen og vil blive en del af budgetenhedens 10 dedikerede medarbejdere, som er en blanding af chefkonsulenter, specialkonsulenter og fuldmægtige, der både arbejder med egne ansvarsområder og indgår i teams på tværs af enheden.

Vi kommer fælles i mål med opgaver i afdelingen gennem et tæt samarbejde med kollegaer. Derudover har vi en bred kontaktflade på tværs af organisationen, da vi samler trådene i institutionen og sætter dem ind i en organisatorisk og strategisk kontekst.

Afhængig af din faglige profil og dine styrker, tilrettelægger vi et introforløb med fokus på at introducere dig til KP, dine nye opgaver, et godt netværk og at understøtte en god dialog/forventningsafstemning med din leder.

S-toget standser lige ved din arbejdsplads. Carlsberg Station ligger 2 min. gang fra Campus Carlsberg, hvor økonomiafdelingen er placeret. Campus Carlsberg er en levende og moderne arbejdsplads, hvor mange studerende har deres daglige gang, som skaber liv og glæde. Udover et spændende miljø i uddannelsesverden har vi fleksible arbejdsvilkår, sociale arrangementer, fitnesscenter og meget mere.

Løn- og ansættelsesvilkår
Ansættelse er med start den 15-08-2023. Arbejdstiden er på 37 timer om ugen.

Du ansættes som budgetcontroller (AC eller kontorfuldmægtig) i henhold til gældende overenskomst mellem Skatteministeriet og den relevante organisation. Der vil være mulighed for at forhandle tillæg efter kvalifikationer.

Arbejdspladsen er beliggende på Humletorvet 3, 1799, København V.

Vil du vide mere?
Københavns Professionshøjskole vil bidrage til udviklingen af det danske samfund, dets velfærd og velstand, kultur og demokrati. Det gør vi ved at sætte nye standarder for professionsbacheloruddannelse, for videreuddannelse og for praksisnær forskning og udvikling. Det kræver ikke alene god, men fremragende undervisning.

Læs mere om Københavns Professionshøjskole og vores strategiske retning ’Fælles om fremragende undervisning’ på www.kp.dk.

For yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte budgetchef Helle Frisenborg Marker på tlf.: +4541897096.

Interesseret?
Send din ansøgning og CV via ansøgerknappen senest den 24-05-2023.

Vi forventer at afholde samtaler i uge 21-24.

Københavns Professionshøjskole skeler hverken til køn, alder, etnicitet eller lignende, men alene til kompetence og talent.

_________________________________________________________________________________________

Københavns Professionshøjskole er med mere end 20.000 studerende og 2.000 ansatte en af de største videregående uddannelsesinstitutioner i Danmark.

På Københavns Professionshøjskole uddanner vi pædagoger, sygeplejersker, lærere, socialrådgivere, fysioterapeuter, jordemødre og mange flere.

Sammen med vores samarbejdspartnere vil vi sætte nye standarder for professionsuddannelse, forskning, udvikling og efter- og videreuddannelse inden for skole og pædagogik, sundhed og velfærd, ledelse og forvaltning.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København V.

Jobbet er oprettet på vores service den 6.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København V

Lignende jobs

  • Senior Associates og Managers til Transaction Advi...

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Konsulent til DI’s arbejde med bæredygtighed og ES...

    Fri kontakt
    Vil du være med til at styrke dansk erhvervslivs arbejde med bæredygtighed og ESG? I DI’s enhed for Global Udvikling og Bæredygtighed (GUB) søger vi en engageret konsulent, der har lyst til at arbejde politisk og med DI’s medlemmer for at styrke virksomhedernes arbejde med ansvarlige globale værdikæder, Verdensmål og ESG.
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info
  • Vil du være praktikant i Bruxelles for dansk erhve...

    Fri kontakt
    DI arbejder i Bruxelles med en lang række politiske områder. Det gælder brede dagsordener som det indre marked, digital transformation, industripolitik og grøn omstilling til mere specifikke dagsordener som sundheds-, miljø- og handelspolitik. Kort sagt, alt hvad der berører erhvervslivets interesser.
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info
  • Lydtekniker, fuldtid, Scandic Falkoner

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at bryde vanetænkning, så tror vi på, at du er vores nye lydtekniker på Scandic Falkoner i København. Vi ved, at du brænder for alt det tekniske, og er professionel i lydteknik.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i København V

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i København V over tid

Dato Alle jobs som øvrige
21. september 2024 5
20. september 2024 5
19. september 2024 5
18. september 2024 5
17. september 2024 5
16. september 2024 5
15. september 2024 5
14. september 2024 5
13. september 2024 5
12. september 2024 5
11. september 2024 5
10. september 2024 6
9. september 2024 6
8. september 2024 4
7. september 2024 4
6. september 2024 4
5. september 2024 6
4. september 2024 6
3. september 2024 6
2. september 2024 4
1. september 2024 4
31. august 2024 5
30. august 2024 5
29. august 2024 5
28. august 2024 5
27. august 2024 4
26. august 2024 4
25. august 2024 4
24. august 2024 4
23. august 2024 4
22. august 2024 4