Adjunkt/lektor til fysioterapeutuddannelsen

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København N

Vores ambition er at uddanne fysioterapeuter, som med ansvarlighed og stærk faglighed kan træde ud og repræsentere professionen i samfundet. Vil du være med til at gå forrest og skabe forpligtende fællesskaber med højt engagement og deltagelse – og her være med til at sætte retningen for fremragende undervisning af fremtidens fysioterapeuter?

På fysioterapeutuddannelsen på Københavns Professionshøjskole (KP) søger vi en adjunkt/lektor, som kan starte 1. august 2023.

Om jobbet
Dine arbejdsopgaver vil blandt andet omfatte undervisning, vejledning, afholdelse af eksamen samt udviklingsopgaver på grunduddannelsen. Der vil være mulighed for at arbejde tæt sammen med vores kliniske uddannelsessteder omkring de studerendes faglige og kliniske udvikling. Du bliver en del af et kompetent og aktivt underviserteam, der i tæt samarbejde forbereder og tilrettelægger undervisningen. Derudover får du mulighed for at deltage i mono- og tværfaglige samarbejdsrelationer. Du kommer til at løse opgaver på flere semestre og inden for flere fagområder.

Om dig
Vi søger en medarbejder, der arbejder systematisk med tilrettelæggelse og afholdelse af undervisning i samarbejde med dygtige kollegaer, og her både inddrager didaktiske og pædagogiske overvejelser, samt tilgodeser evidens og ’best practice’ med inddragelse af eksempler fra klinisk praksis.

Du er en dygtig formidler, der inddrager de studerende i et inspirerende læringsmiljø, hvor læring og tilegnelse af fysioterapeutiske færdigheder er omdrejningspunktet. Derudover lægger vi vægt på, at du er samarbejds- og udviklingsorienteret, samt at du er interesseret i både at udfordre og udvikle fysioterapeutfaget, så vi imødekommer samfundets ønsker og behov.

Du er en engageret og motiveret underviser, som er uddannet fysioterapeut og har en relevant akademisk efteruddannelse, samt:

  • undervisningserfaring og gode formidlingsevner
  • gode relationelle kompetencer og samarbejdsevner
  • interesse i at samarbejde på tværs af professioner/fagområder
  • er fleksibel og kan løse opgaver på begge vores campusser (Hillerød og Nørrebro).

Du skal kunne undervise i et eller flere af følgende fagområder, hvor det forventes, at du kan inddrage eksempler fra klinisk praksis:

  • Fysioterapeutisk undersøgelse og klinisk ræsonnering samt diagnosticering, behandling og genoptræning
  • Psykiatri – specielt klinisk erfaring
  • Sundhedspsykologi og sundhedspædagogik
  • Tværprofessionelt samarbejde.

Din arbejdsplads
Fysioterapeutuddannelsen hører til det Sundhedsfaglige Fakultet under Institut for Terapeut og Jordemoderuddannelser på KP. Uddannelsen udbydes på to forskellige campusser - et i Hillerød og et i København.

Fysioterapeutuddannelsen er en spændende arbejdsplads i rivende udvikling, fyldt med dygtige og engagerede studerende og medarbejdere. Vi søger at skabe mulighed for et fleksibelt arbejdsliv med selvstændighed i opgaveløsningen. Vi ser hinanden i øjnene, er konstruktive og løser opgaverne i fællesskab. Vi tror på, at kollektivet er stærkest, når vi taler sammen og byder ind med hver vores kompetencer. Vi behøver ikke at være enige om alt – der er en stor styrke i vores forskellighed.

Vi tilbyder

  • At du bliver en del af et aktivt og ambitiøst underviserteam med kompetente kollegaer
  • Gode udviklingsmuligheder og en varieret hverdag
  • Ambitiøse, nysgerrige og vidensbegærlige studerende
  • Mange stærke samarbejdspartnere både mono- og tværfagligt
  • Stor mulighed for udvikling af samarbejde på tværs af Københavns Professionshøjskoles institutter.

Løn- og ansættelsesvilkår
Du bliver ansat som adjunkt eller lektor med start den 1. august 2023. Arbejdstiden er på 37 timer om ugen.

Du bliver ansat i henhold til overenskomst mellem Skatteministeriet og relevant organisation og med udgangspunkt i Bekendtgørelse nr. 1458 af 24. juni 2021 om stillingsstruktur for undervisere ved erhvervsakademier, professionshøjskoler og Danmarks Medie- og Journalisthøjskole.

Ansættes du som adjunkt, vil du indgå i KP's lektorkvalificeringsforløb.

Ansættelse som lektor forudsætter positiv lektorbedømmelse efter bekendtgørelsen om lektorkvalificering, jf. Bekendtgørelse nr. 673 af 13. maj 2020.

Ved ansættelse som lektor lektorbedømt før 2013-stillingsstrukturen sker ansættelse som udgangspunkt på hidtidige centralt fastsatte løn- og ansættelsesvilkår. Afhængig af de konkrete omstændigheder vil fornyet lektorbedømmelse efter den aktuelle stillingsstruktur (fast-track ordningen) eventuelt kunne aftales.

Arbejdspladsen er beliggende på Sigurdsgade 26, 2200, København N.

Vil du vide mere?
Københavns Professionshøjskole vil bidrage til udviklingen af det danske samfund, dets velfærd og velstand, kultur og demokrati. Det gør vi ved at sætte nye standarder for professionsbacheloruddannelse, for videreuddannelse og for praksisnær forskning og udvikling. Det kræver ikke alene god, men fremragende undervisning.

Læs mere om Københavns Professionshøjskole og vores strategiske retning ’Fælles om fremragende undervisning’ på www.kp.dk.

For yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte uddannelsesleder Laura Staun Valentiner på tlf.: +45 51380501 eller uddannelsesleder Casper Mortensen tlf.: +4551380644.

Interesseret?
Send din ansøgning, CV og eksamensbeviser via ansøgerknappen senest den 24-05-2023.

Vi forventer at afholde samtaler den 9. juni 2023.

Københavns Professionshøjskole skeler hverken til køn, alder, etnicitet eller lignende, men alene til kompetence og talent.

_________________________________________________________________________________________

Københavns Professionshøjskole er med mere end 20.000 studerende og 2.000 ansatte en af de største videregående uddannelsesinstitutioner i Danmark.

På Københavns Professionshøjskole uddanner vi pædagoger, sygeplejersker, lærere, socialrådgivere, fysioterapeuter, jordemødre og mange flere.

Sammen med vores samarbejdspartnere vil vi sætte nye standarder for professionsuddannelse, forskning, udvikling og efter- og videreuddannelse inden for skole og pædagogik, sundhed og velfærd, ledelse og forvaltning.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København N.

Jobbet er oprettet på vores service den 13.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København N

Lignende jobs

  • Senior Associates og Managers til Transaction Advi...

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Konsulent til DI’s arbejde med bæredygtighed og ES...

    Fri kontakt
    Vil du være med til at styrke dansk erhvervslivs arbejde med bæredygtighed og ESG? I DI’s enhed for Global Udvikling og Bæredygtighed (GUB) søger vi en engageret konsulent, der har lyst til at arbejde politisk og med DI’s medlemmer for at styrke virksomhedernes arbejde med ansvarlige globale værdikæder, Verdensmål og ESG.
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info
  • Vil du være praktikant i Bruxelles for dansk erhve...

    Fri kontakt
    DI arbejder i Bruxelles med en lang række politiske områder. Det gælder brede dagsordener som det indre marked, digital transformation, industripolitik og grøn omstilling til mere specifikke dagsordener som sundheds-, miljø- og handelspolitik. Kort sagt, alt hvad der berører erhvervslivets interesser.
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info
  • Lydtekniker, fuldtid, Scandic Falkoner

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at bryde vanetænkning, så tror vi på, at du er vores nye lydtekniker på Scandic Falkoner i København. Vi ved, at du brænder for alt det tekniske, og er professionel i lydteknik.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i København N

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København N over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i København N over tid

Dato Alle jobs som øvrige
21. september 2024 24
20. september 2024 27
19. september 2024 28
18. september 2024 27
17. september 2024 24
16. september 2024 26
15. september 2024 23
14. september 2024 23
13. september 2024 23
12. september 2024 22
11. september 2024 22
10. september 2024 23
9. september 2024 22
8. september 2024 21
7. september 2024 21
6. september 2024 21
5. september 2024 24
4. september 2024 25
3. september 2024 23
2. september 2024 25
1. september 2024 25
31. august 2024 25
30. august 2024 26
29. august 2024 29
28. august 2024 27
27. august 2024 27
26. august 2024 26
25. august 2024 26
24. august 2024 26
23. august 2024 28
22. august 2024 28