Generalister til Rigspolitiets Koncernøkonomi

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København V

København

Vil du arbejde med økonomistyring i en kompleks organisation med stor politisk bevågenhed? Vil du være med til at udvikle økonomistyringen i Rigspolitiet, udarbejde god og vedkommende ledelsesinformation og finde løsninger på komplekse problemstillinger inden for økonomistyring? Så er du måske en af vores nye kolleger.

Hvad kan du forvente af stillingen hos os?
Koncernøkonomi i Rigspolitiet har ansvaret for politiets overordnede økonomiske styring på tværs af politiet. Det er vores mål at skabe en gennemsigtig og sammenhængende styring af politiets økonomi på tværs af politikredsene og forretningsområderne i Rigspolitiet samt sikre, at politiets samlede bevilling anvendes bedst muligt.

Vores opgaver spænder bredt og omfatter bl.a. følgende:
• Udarbejde såvel store som små økonomiske analyser, hvor resultaterne formidles enten i form af notater eller præsentationer
• Økonomisk sparring til ledere i Rigspolitiet vedrørende økonomistyring, større politiske sager mv.
• Udarbejde økonomiske indspil til finansloven samt kommende flerårsaftaler for politiet
• Udarbejde, validere og konsolidere budgetter, prognoser, ledelsesinformation og løbende opfølgninger af økonomien i politikredsene og forretningsområderne i Rigspolitiet
• Understøttelse af politiets ledelse og Rigspolitiets direktion med økonomiske beslutningsgrundlag samt understøtte Justitsministeriets departement

Vi søger aktuelt flere generalister til tre centre i Koncernøkonomi, som står over for en opnormering for at styrke den fremadrettede økonomistyring og styringen af strategisk vigtige projekter. Vi søger både ny-uddannede samt erfarne medarbejdere, der kan indplaceres som special- eller chefkonsulent.

Det er vigtigt for os, at du får indflydelse på og mulighed for at præge din opgaveportefølje på baggrund af interesser og kompetencer. Samtidig sørger vi for, at du bliver grundigt oplært, får løbende sparring på opgaver og får mulighed for at tage relevante kurser, som kan understøtte din udvikling. Der er desuden gode udviklingsmuligheder internt i Rigspolitiet eller i andre dele af politiet. Dertil er der mulighed for enkelte hjemmearbejdsdage.

En eller flere stillinger i Center for Finanslov og Koncernbudget (CFK)
CFK er et centralt center tæt på økonomidirektøren, hvor hovedformålet er at sikre sammenhæng mellem de politiske målsætninger, det økonomiske råderum og politiets opgaveløsning. Som medarbejder vil du blandt andet være med, når politiets samlede økonomi skal konsolideres og rapporteres både internt og eksternt til Justitsministeriets departement. Du er med i vedligeholdelse af det løbende overblik over politiets samlede bundlinje, som danner beslutningsgrundlag for direktionen og understøtter den løbende prioritering af ressourceanvendelsen. Du er desuden med, når bevillingen skal fordeles til politikredsene og forretningsområderne i Rigspolitiet, og ved den løbende ressourcestyring af betjente på tværs af politiet, så det sikres, at politikredsenes ressourcemæssige rammer sidestilles.

En eller flere stillinger i Center for IT- og Projektøkonomi (IPØ)
IPØ er et nyetableret center i Rigspolitiet, som har til opgave at sikre en god styring og en effektiv anvendelse af de økonomiske midler i politiet til it og projekter. Rigspolitiets it- og projektportefølje har stor politisk bevågenhed, og er en vigtig byggesten for politiets samlede virke. Du vil derfor være en del af de højst prioriterede og strategiske initiativer for Rigspolitiet. Som medarbejder vil du få ansvaret for bl.a. at analy-sere og konsolidere økonomien på de største og vigtigste projekter i politiet eller politiets it-område, Koncern IT. Derudover vil du skulle bidrage med ledelsesinformation samt udarbejde skarpe oplæg til brug for fastsættelsen af den strategiske retning for både it- og projektområdet i politiet, herunder bidrage til den kommende flerårsaftale for politiet. Desuden vil du enten selvstændigt eller sammen med kollegaer skulle udvikle økonomistyringen i politiet, så politiets midler bruges bedst muligt.

En eller flere stillinger i Center Økonomistyring og Analyse
I Økonomistyring og Analyse varetager vi den samlede økonomistyring og budgetproces i politikredsene og Rigspolitiet med henblik på at sikre den bedste anvendelse af politiets ressourcer i politikredsene og i Rigspolitiet. Det betyder bl.a. at vi er ansvarlige for økonomistyringsmodellen i politikredsene hvor vi sætter retningslinjerne for budgetlægning og opfølgning. Herudover udarbejder vi løbende både taltunge og kvalitative analyser, beslutningsoplæg og ledelsesinformation til Rigspolitiets øverste ledelse, samt bi-drager til ekstern afrapportering og udgiftsopfølgning fx til departementet i samarbejde med Koncernøko-nomis øvrige centre. Som medarbejder vil du bl.a. blive dedikeret kontaktperson for 2-3 politikredse og samarbejde tæt omkring budgetforudsætninger og valideringer. Du vil desuden være med til videreudviklingen den strategiske økonomistyring, hvor der aktuelt er fokus på forenkling af budgetprocesserne på tværs af politiet og understøttelse af politikredsenes ressourceprioritering, samt bidrage til budgetprocesserne bl.a. gennem udarbejdelse af budgetværktøjer og udviklingen af politiets budgetsystem.

Vores forventninger til dig
Vi forventer, at du kan drive processer frem, er analytisk velfunderet og har sans for detaljen. Vi lægger vægt på, at du:
• Har en relevant uddannelse. Det kan være f.eks. cand.polit., cand.oecon., cand.scient.pol., cand.merc. eller lignende
• Du kan både være nyuddannet eller have erfaring fra en lignende stilling i en anden offentlig or-ganisation
• Du har lyst til at arbejde med økonomiske analyser og formidling af disse. I stillingerne vil der ek-sempelvis skulle udarbejdes dataanalyser og lave økonomiske beslutningsoplæg. Erfaring med Excel vil derfor være en fordel
• Du kan skabe relationer og netværk til interne og eksterne kolleger og lægger vægt på kvalitet og rettidighed i leverancer
• Du kan formidle dig klart og præcist både på skrift og i tale og kan anskueliggøre komplekse problemstillinger til alle faggrupper.
• Du er handlekraftig, tænker på tværs og får energi af at samarbejde med andre

Hos os bliver du en del af en stor og spændende arbejdsplads med fagligt engagerede medarbejdere og gode udviklingsmuligheder både i Koncernøkonomi og i resten af politiet. Med stillingen følger et bredt indblik i arbejdet i en politisk styret organisation med kort afstand til den øverste ledelse, lige såvel som en social arbejdsplads med en uformel omgangstone.

Løn- og ansættelsesvilkår

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til de til enhver tid gældende aftaler mellem Finansministeriet og Akademikernes Centralorganisation. Du bliver indplaceret på baggrund af kvalifikationer.

Ansættelsesområdet er Rigspolitiet, og dit arbejdssted er Polititorvet 14, 1780 København V

Det er en forudsætning for ansættelse, at du kan blive sikkerhedsgodkendt, ligesom du skal kunne opretholde sikkerhedsgodkendelsen gennem hele din ansættelse.

Kontakt og ansøgning

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte sektionsleder Ida Kimer-Jørgensen på telefon 20524833 eller [email protected] eller sektionsleder Tobias Vejen Holst på telefon 61397889 eller [email protected]. Du finder mere information om politiet på www.politi.dk og politiet som arbejdsplads på www.jobipolitiet.dk.

Ansøgning
Når du søger en stilling i politiet, opretter du samtidig en profil i vores rekrutteringssystem. Hvis du søger flere jobs i politiet, skal du lægge en ansøgning og et CV ind i systemet pr. ansøgt job. Du skal derfor ikke slette tidligere dokumenter, hvis du søger endnu et job. Det er først, hvis du har fået afslag på en søgt stilling, at du kan slette dokumenterne knyttet dertil. Vi anbefaler, at du navngiver dine dokumenter, så det fremgår, hvilket job du søger. Foruden ansøgning og CV bedes du uploade dit eksamensbevis. Du skal uploade alle dokumenter i pdf-format.

Vi opfordrer alle interesserede til at søge stillingerne uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold.

Vi forventer at afholde samtaler: Vi indkalder løbende til samtaler og forventer at afholde samtaler i uge 45 og 46.

Ansøgningsfrist: 6. november 2023Ansøg

I politiet arbejder vi alle sammen for tryghed og sikkerhed

I politiet arbejder mere end 16.000 medarbejdere sammen om at forebygge og forhindre kriminalitet. Vi er alle dybt engagerede i at sikre, at Danmark er et trygt og sikkert sted at bo og leve – uanset om vi arbejder med den nære politiindsats som betjent, som efterforsker eller om vi bidrager til en af de mange andre vigtige funktioner i politiet.

Rigspolitiet er politiets øverste myndighed og har det overordnede ansvar for Danmarks i alt 15 politikredse fordelt på 12 kredse i Danmark, politiet i Grønland og på Færøerne samt National enhed for Særlig Kriminalitet (NSK). I Rigspolitiet udvikler vi strategier, koordine-rer politiets arbejde på landsplan og arbejder med en lang række opgaver blandt andet økonomistyring, it-udvikling, juridisk rådgivning, presse og kommunikation, politisk betjening, indkøb af politiets udstyr og køretøjer samt HR-opgaver.

Lær os bedre at kende på www.jobipolitiet.dk


Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København V.

Jobbet er oprettet på vores service den 20.10.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København V
  • Mandag den 06. november 2023

Lignende jobs

  • Senior Associates og Managers til Transaction Advi...

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Lydtekniker, fuldtid, Scandic Falkoner

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at bryde vanetænkning, så tror vi på, at du er vores nye lydtekniker på Scandic Falkoner i København. Vi ved, at du brænder for alt det tekniske, og er professionel i lydteknik.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Bar Supervisor, full-time, Cube Bar - Scandic Webe...

    Fri kontakt
    Job Description. Can you stay calm and collected, even when the bar is full to bursting, and make sure every cocktail is served with respect for the delicious ingredients? Then we believe you could be our new Bar Supervisor at Cube Bar at Scandic Webers.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Floor Manager - Flagship Store

    Fri kontakt
    Floor Manager - København. Profil Optik åbner stor ny Flagship Store med en unik placering centralt ved Nørreport i København. Konceptet vil sætte helt nye standarder for produkt præsentation, sortiment og kundeoplevelse.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i København V

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i København V over tid

Dato Alle jobs som øvrige
1. oktober 2024 5
30. september 2024 6
29. september 2024 5
28. september 2024 5
27. september 2024 5
26. september 2024 4
25. september 2024 4
24. september 2024 4
23. september 2024 4
22. september 2024 5
21. september 2024 5
20. september 2024 5
19. september 2024 5
18. september 2024 5
17. september 2024 5
16. september 2024 5
15. september 2024 5
14. september 2024 5
13. september 2024 5
12. september 2024 5
11. september 2024 5
10. september 2024 6
9. september 2024 6
8. september 2024 4
7. september 2024 4
6. september 2024 4
5. september 2024 6
4. september 2024 6
3. september 2024 6
2. september 2024 4
1. september 2024 4