Plan- og landdistriktsstyrelsens Direktionssekretariatet og administration søger to dygtige og processtærke fuldmægti...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København V

Vil du være en del af et direktionssekretariat i en moderne styrelse, der betjener den øverste ledelse og har et tæt ministerielt samarbejde? Trives du med at arbejde i højt tempo helt tæt på de politiske beslutninger? Interesserer du dig for ledelsesbetjening, og har du lyst til at arbejde med en bred opgaveportefølje inden for både styring, udvikling og drift? Så er du måske vores nye kollega i Direktionssekretariatet og administration.

Om Plan- og Landdistriktsstyrelsen og Direktionssekretariatet og administration

Plan- og Landdistriktsstyrelsen er en styrelse under Kirkeministeriet med ansvar for fysisk planlægning og byudvikling samt udviklingen af landdistrikter og de små øsamfund. Vi er en ambitiøs og moderne myndighed, der lægger vægt på at skabe resultater af høj kvalitet og på et godt og tillidsfuldt samarbejde med vores interessenter og samarbejdspartnere. Vi har internt en flad struktur og lægger vægt på åben kommunikation og samarbejde. Styrelsen har afdelinger i København og Nykøbing Falster og vi er ca. 135 medarbejdere. Tjenestestedet for stillingerne er i København.

Direktionssekretariatet er kendetegnet ved at være et fællesskab, hvor fagligheden er i højsædet. Du skal have lyst til at arbejde i krydsfeltet mellem politik, kommunikation, administration og ledelse. Vores hverdag er præget af, at vi er en stabsfunktion, der har en bred kontaktflade med resten af organisationen med særligt blik for ledelsesunderstøttelse og organisationsudvikling. Opgaverne kræver en høj grad af samarbejde og koordination på tværs af vores egen styrelse og departementet, og vi arbejder med helt aktuelle og centrale sager i styrelsen. Du skal derfor trives i en udadvendt rolle med en bred kontaktflade, samt kunne lide en omskiftelig hverdag, hvor opgaverne vil variere, men hvor der også er tid til at fordybe sig.

Som ny kollega i Direktionssekretariatet og administration bliver du en del af et kontor, der også arbejder med intern og ekstern kommunikation, organisationsdrift, intern service og IT-koordination. Du får 7 engagerede kollegaer med forskellige erfaringer, uddannelser og opgaver. Vi er uformelle, og viden er noget, vi deler.

Stillingerne som fuldmægtige

Opgaverne kræver en høj grad af samarbejde og koordination på tværs af vores egen styrelse og departementet, og vi arbejder med helt aktuelle og centrale sager i styrelsen. Du skal derfor trives i en udadvendt rolle med en bred kontaktflade. De konkrete opgaver aftales nærmere og sker bl.a. i henhold til din faglige profil og interesser.

Blandt de opgaver, vi forventer, du kan få ansvar for, er:

  • Ledelsesbetjening, herunder blik for revision af eksisterende sagsgange.
  • Kommunikation i bred forstand, hvor vi bl.a. skal have udarbejdet en kommunikationsstrategi, som skal sætte rammerne for indsatserne og sikre, at vi rammer de rette målgrupper.
  • Bidrage til udarbejdelsen af materiale og forberedelsen af møder for chefer og beslutningstagere.
  • Bistå i arbejdet med at facilitere forskellige workshops og seminarer.
  • Løbende hjælpe med at udvikle og implementere projekter og støtte organisationsudviklingen.
  • Tage del i det tværgående samarbejde med departementet og øvrige relevante myndigheder.

Om dig

Vi forventer at du har en relevant akademisk uddannelsesbaggrund på kandidatniveau. Både erfarne medarbejdere med relevant erfaring fra centraladministrationen og nyuddannede med stort gåpåmod og gode faglige resultater vil kunne komme i betragtning.

Vi lægger desuden vægt på, at du er:

  • Erfaren med sagsbehandling i en offentlig myndighed,
  • Fortrolig med de krav der stilles til politisk forståelse, processer, god embedsmandsskik,
  • Dygtig til mundtlig og skriftlig kommunikation og kan formidle i et let og struktureret sprog,
  • Har erfaring med eller interesse for presse- og kommunikation,
  • God til at samarbejde og trives i mange og brede kontaktflader,
  • Bidrager til det gode arbejdsmiljø i kontoret,
  • Er fagligt og analytisk stærk og har politisk tæft,
  • Er en dygtig og præcis formidler i skrift og tale,

Løn- og ansættelsesvilkår for stillingen er som fuldmægtig

Du ansættes efter overenskomst for akademikere i staten og vil blive indplaceret som fuldmægtig på baggrund af dine kvalifikationer. Ud over basislønnen kommer pension og eventuelle tillæg.

Stillingen som sekretær

Direktionssekretariatet og administration varetager bl.a. den daglige sekretariatsbetjening for direktøren i Plan- og landdistriktsstyrelsen samt den øvrige ledelse. Som sekretær i direktionssekretariatet vil du blive en central kollega i en enhed, der arbejder tæt på ledelsen og bor i hjertet af styrelsen. Vi arbejder selvstændigt, men med fokus på de fælles resultater. Vi gør os umage med at være gode kolleger ­- også når tempoet er højt. Vi er pt. 8 kollegaer i sekretariatet med forskellige profiler og kompetencer.

Blandt de opgaver, vi forventer, du får ansvar for, er:

  • Sekretærbistand til en række af de centrale kontorchefer i styrelsen, herunder ift. mødemateriale, kalendere og forplejning.
  • Håndtering af styrelsens centrale hovedpostkasser
  • Bistand til rejsebestillinger m.m.
  • Interne og eksterne bestillinger mellem styrelsen og departementet
  • Løbende mindre ad hoc opgaver

Om dig

Vi forventer, at du har en relevant uddannelsesbaggrund som fx kontoruddannet el.lign. Men anden relevant uddannelse kan også komme i betragtning. Vi lægger vægt på, at du har relevant erfaring fra en lignende stilling i centraladministrationen, eller fra en stilling som chef- /direktionssekretær. Nyuddannede med stort gåpåmod og gode faglige resultater vil ligeledes kunne komme i betragtning. Du vil få en bred kontaktflade til hele styrelsen og departementet, samt til eksterne samarbejdspartnere. Gode kommunikations- og samarbejdsevner vil derfor være en forudsætning.

Derudover lægger vi vægt på, at du:

  • Arbejder struktureret og selvstændigt.
  • Er detaljeorienteret og omhyggelig i opgaveløsningen.
  • Er god til at planlægge og holde styr på frister.
  • Kan bevare overblikket og godt humør, også når tempoet er højt.
  • Tager ejerskab over dine opgaver og løber dem helt i mål.

Løn- og ansættelsesvilkår for stillingen som sekretær

Løn- og ansættelsesvilkår sker i henhold til den enhver tid gældende Fællesoverenskomst mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer – Det Statslige Område (OAO-s-fællesoverenskomsten) samt tilhørende organisationsaftale for Kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK).

Er du interesseret?

Vil du høre mere om en eller begge stillinger, kan du kontaktechef for Direktionssekretariatet og administration Anne-Mette Kjær Hesselager på tlf. 2045 8612 eller [email protected] eller Specialkonsulent Anders Christian Skriver-Møller på tlf. 2167 6359 eller [email protected]

Stillingerne er til besættelse 1. januar 2024 og ansøgningsfristen er den 22. november 2023. Din ansøgning skal indeholde motiveret ansøgning, CV, dokumentation for uddannelse (eksamenspapirer) samt eventuelle referencer. Du bedes i din ansøgning tilkendegive hvilken af stillingerne du er interesseret i, eller om det er begge.

Vi forventer at afholde samtaler løbende.

Vi ønsker en medarbejdersammensætning, der afspejler det omgivende samfund. Derfor opfordrer vi alle interesserede, uanset personlig baggrund, til at søge stillingen.

Plan- og Landdistriktsstyrelsen er en styrelse under Kirkeministeriet med ansvar for fysisk planlægning og byudvikling samt udviklingen af landdistrikter og de små øsamfund.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København V.

Jobbet er oprettet på vores service den 2.11.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København V
  • Onsdag den 22. november 2023

Lignende jobs

  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Smiler du med øjnene, griber bolde fra alverdens retninger og elsker at hjælpe? Så tror vi på, at du er vores Bellboy på Scandic Spectrum. Vi ved, at du er skarp og handler hurtigt, når situationen kræver det.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at rydde vanetænkning af bordet, så tror vi på, at du er vores nye Food & Beverage Manager på Scandic Spectrum. Vi ved, at du ta’r ansvar og har ro i maven med det fulde overblik. Du er god til at organisere, købe ind, lede og dele din viden.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige (studiejob) i København

    Fri kontakt
    Brænder du for regnskab og har en skarp analytisk sans? Så tror vi på, at du er vores nye studentermedhjælper på Scandics Support Office. Vi ved, at du er en haj til Office-pakken, herunder især Excel og at du trives med mange og forskelligartede opgaver.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i København V

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i København V over tid

Dato Alle jobs som øvrige
30. juni 2024 3
29. juni 2024 3
28. juni 2024 3
27. juni 2024 3
26. juni 2024 3
25. juni 2024 3
24. juni 2024 3
23. juni 2024 3
22. juni 2024 3
21. juni 2024 4
20. juni 2024 4
19. juni 2024 4
18. juni 2024 4
17. juni 2024 4
16. juni 2024 4
15. juni 2024 4
14. juni 2024 4
13. juni 2024 4
12. juni 2024 4
11. juni 2024 4
10. juni 2024 4
9. juni 2024 4
8. juni 2024 4
7. juni 2024 4
6. juni 2024 4
5. juni 2024 4
4. juni 2024 4
3. juni 2024 4
2. juni 2024 4
1. juni 2024 4
31. maj 2024 4