[xxxxx] søger en akademisk generalist til Direktionssekretariat

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København V

Er du i starten af din karriere, vil du helt tæt på direktionens beslutninger og have erfaring med den politiske betjening? Så er et job som generalist i Trafikstyrelsens direktionssekretariat måske noget for dig.

Om jobbet
Trafikstyrelsen søger netop nu en generalist til Direktionssekretariatet, som skal bistå direktionen med bl.a. koordinering og kvalitetssikring af minister- og departementsbetjening, planlægning og afvikling af direktionens møder, herunder direktionsmøder, ledergruppemøder og møder med styrelsens interessenter. Derudover bistår Direktionssekretariatet direktionen med at implementere styrelsens strategi i organisationen samt følge op på styrelsens mål- og resultatplan.

Du vil få en unik mulighed for at få indblik i, hvordan en direktion arbejder og træffer beslutninger samtidig med, at du får konkret erfaring med embedsværkets kernediscipliner som fx minister og -departementsbetjening, udarbejdelse af sager og mødemateriale og deltagelse i projekter. Du vil få en alsidig hverdag, hvor dagen ofte går i en anden retning end planlagt.

Forberedelsen af det det danske formandskab for Rådet for den Europæiske Union i efteråret 2025 kommer til at fylde meget for Trafikstyrelsen i 2024 og 2025. Direktionssekretariatet får en vigtig rolle i dette arbejde, bl.a. i forhold til at sikre koordination på tværs af styrelsen, at direktionen løbende har overblik over arbejdet, og at der er en god og tæt kontakt til Transportministeriets departement og de udsendte attachéer.

Om dig
Du har en samfundsvidenskabelig uddannelse som fx cand.scient.pol, cand.scient.adm, cand.scient.soc eller lignende. Du er nyuddannet eller har et par års erfaring fra en styrelse, departement eller politisk ledet organisation. Det er en fordel, hvis du har erfaring med EU-processer, fx fra praktikophold i Bruxelles eller lignende. Derudover lægger vi vægt på, at du:

  • Har en god politisk forståelse.
  • Er vant til at tage initiativ og kan lide at tage kontakt til kolleger og chefer i hele styrelsen og i departementet.
  • Kan tænke frem og sætte dig ind i, hvad direktionen har brug for af materiale eller lign.
  • Arbejder struktureret og trives med at følge faste processer for opgaveløsning.
  • Du har et godt blik for processer, og for hvordan vi kan udnytte de digitale hjælpemidler til at lave en sikker, stabil og effektiv organisering af vores opgaveløsning.

Sidst, men ikke mindst skal du kunne formulere dig godt skriftligt, og du skal kunne sikre, at sager, der fremlægges for direktionen, har fokus på det væsentlige og øje for modtageren.

Hvem er vi?
Direktionssekretariatet er en del af styrelsens Ledelsessekretariat, som også omfatter Kommunikation og Presse, HR og Jura. Ledelsessekretariatet består af 22 fuldtidsansatte og ca. 9 studenter og fleksjobbere. Vi er en blandet flok, men med en overvægt af yngre kolleger der er i den første del af deres karriere.

I Trafikstyrelsen er der derudover rig mulighed for at lære kollegaer fra andre dele af styrelsen at kende. Det kan fx være til fredagsbar, julefrokost, sommerfest, DHL-stafet, fælles morgenmad om fredagen eller via vores aktive personaleforening, som arrangerer alverdens arrangementer som fx oktoberfest, landskampe, koncerter og yogaundervisning og meget mere. Du kan læse mere om Trafikstyrelsen her.

Løn og ansættelsesforhold
Der er tale om en fastansættelse på 37 timer om ugen på fuldmægtigvilkår.

Ansættelsen sker efter gældende overenskomst mellem AC og Finansministeriet med mulighed for forhandling af tillæg efter kvalifikationer. Stillingen er til besættelse snarest muligt. Er du ved at færdiggøre dit speciale, er der mulighed for ansættelse som bachelorfuldmægtig.

Det er en forudsætning for din ansættelse, at du kan sikkerhedsgodkendes.

Yderligere information
Du kan få mere at vide om stillingen hos kontorchef Lars Bang Meile på 20 98 33 07 eller om personaleforholdene hos HR Partner Andreas Olesen på 41 78 04 59.

Ansøgning
Send dit CV og eksamensbevis via Trafikstyrelsens ansøgningsportal på www.Trafikstyrelsen.dk senest den 11. marts 2024 klokken 12.00. Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 12 og 13. Der skal forventes test i forbindelse med ansættelsesforløbet.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København V.

Jobbet er oprettet på vores service den 26.2.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København V
  • Mandag den 11. marts 2024

Lignende jobs

  • Senior Associates og Managers til Transaction Advi...

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Lydtekniker, fuldtid, Scandic Falkoner

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at bryde vanetænkning, så tror vi på, at du er vores nye lydtekniker på Scandic Falkoner i København. Vi ved, at du brænder for alt det tekniske, og er professionel i lydteknik.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Bar Supervisor, full-time, Cube Bar - Scandic Webe...

    Fri kontakt
    Job Description. Can you stay calm and collected, even when the bar is full to bursting, and make sure every cocktail is served with respect for the delicious ingredients? Then we believe you could be our new Bar Supervisor at Cube Bar at Scandic Webers.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Floor Manager - Flagship Store

    Fri kontakt
    Floor Manager - København. Profil Optik åbner stor ny Flagship Store med en unik placering centralt ved Nørreport i København. Konceptet vil sætte helt nye standarder for produkt præsentation, sortiment og kundeoplevelse.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i København V

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i København V over tid

Dato Alle jobs som øvrige
1. oktober 2024 5
30. september 2024 6
29. september 2024 5
28. september 2024 5
27. september 2024 5
26. september 2024 4
25. september 2024 4
24. september 2024 4
23. september 2024 4
22. september 2024 5
21. september 2024 5
20. september 2024 5
19. september 2024 5
18. september 2024 5
17. september 2024 5
16. september 2024 5
15. september 2024 5
14. september 2024 5
13. september 2024 5
12. september 2024 5
11. september 2024 5
10. september 2024 6
9. september 2024 6
8. september 2024 4
7. september 2024 4
6. september 2024 4
5. september 2024 6
4. september 2024 6
3. september 2024 6
2. september 2024 4
1. september 2024 4