Ingeniørpraktikant til transportanalyse

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København V

Interesserer du dig for, hvad samfundet får ud af at udvikle infrastrukturen? Vil du være med til at skabe grundlaget for fremtidens beslutninger? Så søger vi nu en lønnet ingeniørpraktikant til foråret 2025.

Afdelingen Transportanalyse i Vejdirektoratet støtter Transportministeriet med analyser af transport, trafikudvikling og samfundsøkonomiske effekter af nye infrastrukturprojekter.

Dine opgaver

I praktikken vil du få mulighed for at følge store og små analyser af infrastrukturprojekter, klimatiltag og mobilitet - fx igangværende undersøgelser af en fast forbindelse mellem Als og Fyn, omstilling til grøn transport, optimal placering af ladeinfrastruktur til elbiler og mobilitetsfremmende projekter.

Du vil også komme til at arbejde selvstændigt med mindre opgaver og delanalyser, der bl.a. kan være dataarbejde og afrapportering som input til opbygning af simuleringsmodeller (som fx VISSIM) eller fortolkning og formidling af trafikale effekter og løsninger (fx i QGIS).

Der er stor variation i afdelingens opgaver og nogle vil have karakter af mere åbne spørgsmål, der kalder på kreativ tænkning. Du kommer til at indgå i afdelingens daglige arbejde og bliver tilknyttet en praktikvejleder.

Din profil

Du læser på en ingeniørfaglig videregående uddannelse.

Derudover ser vi gerne, at du:

  • kan bruge teorien fra studiet i dine daglige arbejdsopgaver
  • har en nysgerrig tilgang til Vejdirektoratet som arbejdsplads og er interesseret i, hvad vi laver på analyseområdet
  • kan arbejde selvstændigt med nye opgaver
  • kan kommunikere klart på dansk både i tale og skrift

Om os

I Transportanalyse er vi 28 ansatte i forskellige aldersgrupper og med forskellige baggrunde: ingeniører, økonomer, geografer, planlæggere, jurister og en enkelt blæksprutte.

Afdelingen har væsentlige opgaver inden for analyser af trafikale effekter med trafikmodeller og har ansvaret for Grøn Mobilitetsmodel, der anvendes til analyser af større infrastrukturprojekter i hele landet.

Hertil kommer opgaver med samfundsøkonomiske analyser, fremtidens biler, Vejdirektoratets årspublikation ’Statsvejnettet’, samt analyser af fremtidens udfordringer for transport og infrastruktur.

Løn og ansættelsesvilkår

Praktikperioden er lønnet og varer 100 dage.

Din forventede opstart er i januar/februar 2025, men det aftales nærmere i forbindelse med ansættelsen.

Vejdirektoratet er en styrelse under Transportministeriet. Dit ansættelsesområde vil være Transportministeriet med de til enhver tid tilhørende institutioner. Du vil blive ansat i Vejdirektoratet på adressen, Carsten Niebuhrs Gade 43, 1577 København V.

Din arbejdstid vil være 37 timer om ugen, og du vil få løn efter IDAs vejledende satser for praktikanter. Det er en forudsætning for stillingen, at du er studerende.

Du har dog også mulighed for at blive ansat i et projektorienteret forløb, hvis din uddannelse ikke understøtter en lønnet praktik efter IDAs vejledende satser.

Læs mere

Vil du vide mere om Vejdirektoratet, og hvad det vil sige at arbejde hos os, kan du læse mere om vores opgaver og medarbejdere på www.vejdirektoratet.dk.

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte specialkonsulent Thomas Ross Pedersen på [email protected] eller på telefon 2527 3446.

Er du interesseret?

Vi opfordrer dig til at søge stillingen snarest, da vi ansætter praktikanter løbende.

Søg stillingen ved at trykke på linket ”Søg stillingen” eller via vores hjemmeside www.vejdirektoratet.dk. Vedhæft ansøgning, cv, eksamenspapirer og andre relevante dokumenter.

Vi ønsker at afspejle det omgivende samfund i Vejdirektoratets medarbejdersammensætning og opfordrer derfor alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Vi tror på, at et inkluderende og mangfoldigt arbejdsmiljø styrker fællesskabet og den måde, vi løser opgaverne på. Vi prioriterer en medarbejdersammensætning, der afspejler samfundet og giver lige muligheder for alle. Derfor opfordrer vi alle kvalificerede til at søge stillinger uanset alder, køn, seksuel orientering, religion, handicap eller etnisk tilhørsforhold.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København V.

Jobbet er oprettet på vores service den 5.8.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København V
  • Søndag den 01. september 2024

Lignende jobs

  • Senior Associates og Managers til Transaction Advi...

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Studenterjob i DI – Politik og analyse inden for f...

    Fri kontakt
    Vil du være med til at udarbejde analyser, der giver erhvervslivet en stærk stemme på uddannelses-, forsknings- og diversitetsområdet? Dansk Industris afdeling for forskning, uddannelse og mangfoldighed søger en studentermedhjælper med stærke analytiske evner og en skarp pen. Om dig.
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info
  • Konsulent til DI’s arbejde med bæredygtighed og ES...

    Fri kontakt
    Vil du være med til at styrke dansk erhvervslivs arbejde med bæredygtighed og ESG? I DI’s enhed for Global Udvikling og Bæredygtighed (GUB) søger vi en engageret konsulent, der har lyst til at arbejde politisk og med DI’s medlemmer for at styrke virksomhedernes arbejde med ansvarlige globale værdikæder, Verdensmål og ESG.
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info
  • Vil du være praktikant i Bruxelles for dansk erhve...

    Fri kontakt
    DI arbejder i Bruxelles med en lang række politiske områder. Det gælder brede dagsordener som det indre marked, digital transformation, industripolitik og grøn omstilling til mere specifikke dagsordener som sundheds-, miljø- og handelspolitik. Kort sagt, alt hvad der berører erhvervslivets interesser.
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i København V

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i København V over tid

Dato Alle jobs som øvrige
16. september 2024 5
15. september 2024 5
14. september 2024 5
13. september 2024 5
12. september 2024 5
11. september 2024 5
10. september 2024 6
9. september 2024 6
8. september 2024 4
7. september 2024 4
6. september 2024 4
5. september 2024 6
4. september 2024 6
3. september 2024 6
2. september 2024 4
1. september 2024 4
31. august 2024 5
30. august 2024 5
29. august 2024 5
28. august 2024 5
27. august 2024 4
26. august 2024 4
25. august 2024 4
24. august 2024 4
23. august 2024 4
22. august 2024 4
21. august 2024 4
20. august 2024 3
19. august 2024 3
18. august 2024 3
17. august 2024 3