Studentermedhjælper til Juridisk afdeling i Vejdirektorat

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Studiejob - København V

Søger du et studierelevant arbejde med spændende og udfordrende opgaver? Har du mod på at prøve kræfter med arbejdet i en juridisk afdeling i en statslig styrelse? Så er du måske vores nye studentermedhjælper!

Som studentermedhjælp hos os kommer du til at bidrage til at løse de spændende sager og problemstillinger, som afdelingen arbejder med. Du kommer til at få erfaring med juridiske opgaver som f.eks.:

  • Klagesagsbehandling
  • Erstatningssager – udarbejdelse af svar i sager om trafikuheld på statsvejene
  • Bistand med miljøretlige spørgsmål, fx ved at kategorisere domme og afgørelser på området
  • Aktindsigtssager
  • Besvarelse af henvendelser fra borgere og kommuner
  • Håndtering af diverse forefaldende juridiske opgaver

En stor del af dine arbejdsopgaver vil indebære selvstændig sagsbehandling, herunder kontakt med borgere og kommuner. Du vil løbende få mere ansvar i takt med at du finder dig til rette i jobbet, og du vil på baggrund af dine egne interesser få mulighed for at præge dine arbejdsopgaver.

’’Hos os har du altid mulighed for at få hjælp og sparring. Du vil få dine egne sager, hvor du kan prøve teorien fra studiet af i praksis. Du vil spille en vigtig rolle for dine kollegaer, som ser frem til at møde dig,’’ fortæller afdelingsleder Olivia Stoffregen.

Din profil - jurastuderende med interesse for forvaltningsret

Du er stud.jur. med interesse for det offentligretlige område og forvaltningsret.

Derudover ser vi gerne, at du:

  • er i stand til at arbejde struktureret og har nemt ved at sætte dig ind i ny viden
  • er engageret, ansvarsbevidst og trives med at løse alsidige opgaver
  • er nysgerrig og har mod på at stille spørgsmål
  • er en god kollega
  • har gode formidlingsevner både skriftligt og mundtligt

Velkommen til juridisk afdeling

Du bliver en del af Vejdirektoratets juridiske afdeling, hvor vi er 19 medarbejdere. De fleste er jurister, og alle har både høj faglighed og højt humør. Vi har et stærkt fagligt miljø, hvor vi på daglig basis sparrer om opgaver på tværs af afdelingen.

I juridisk afdeling spænder opgaverne bredt, da vi arbejder med alt lige fra vej- og færdselslovgivningen til miljøretlige spørgsmål. Vi er klagemyndighed for kommunernes afgørelser på vejlovgivningens område. Vi skriver lovforslag og bekendtgørelser, og hjælper ministeren med notater og svar på spørgsmål fra Folketinget. På daglig basis besvarer vi skriftlige og mundtlige henvendelser fra borgere og myndigheder.

Sidst, men ikke mindst, er vi husadvokat for resten af Vejdirektoratet, hvor vi bistår med løsninger på diverse juridiske problemstillinger, herunder GDPR-spørgsmål, miljøjura og aktindsigtssager.

Vi prioriterer i høj grad din faglige udvikling her hos os, og derfor har vi hele tiden en tæt dialog om, hvordan du bedst muligt løser dine opgaver,” fortæller afdelingsleder Olivia Stoffregen.

Dine løn- og ansættelsesvilkår

Ansættelsen sker i henhold til organisationsaftalen mellem Finansministeriet og HK/STAT. Timelønnen udgør for tiden 140,44 kr. uden pensionsbidrag. Timelønnen er sammensat af basistimeløn og to kvalifikationstillæg. Arbejdstiden er som udgangspunkt 15 timer om ugen, som vi vil tilrettelægge i forhold til din undervisning og eksaminer.

Vi ser frem til at byde dig velkommen den 15. september 2024 eller hurtigst muligt derefter.

Vejdirektoratet er en styrelse under Transportministeriet. Dit ansættelsesområde vil være Transportministeriet med de til enhver tid tilhørende institutioner. Du vil blive ansat i Vejdirektoratet på adressen Carsten Niebuhrs Gade 43, 1577 København V.

Læs mere

Vil du vide mere om Vejdirektoratet, og hvad det vil sige at arbejde hos os, kan du læse mere om vores opgaver og medarbejdere på www.vejdirektoratet.dk.

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Olivia Stoffregen på 6193 0652 eller [email protected].

Er du interesseret?

Send din ansøgning senest onsdag den 4. september 2024. Vi holder samtaler løbende, så send gerne din ansøgning hurtigst muligt.

Søg stillingen ved at trykke på linket ”Søg stillingen” eller via vores hjemmeside www.vejdirektoratet.dk. Vedhæft ansøgning, cv, karakterudskrift og evt. andre relevante dokumenter.

Vi tror på, at et inkluderende og mangfoldigt arbejdsmiljø styrker fællesskabet og den måde, vi løser opgaverne på. Vi prioriterer en medarbejdersammensætning, der afspejler samfundet og giver lige muligheder for alle. Derfor opfordrer vi alle kvalificerede til at søge stillinger uanset alder, køn, seksuel orientering, religion, handicap eller etnisk tilhørsforhold.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København V.

Jobbet er oprettet på vores service den 13.8.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København V
  • Onsdag den 04. september 2024

Lignende jobs

  • Senior Associates og Managers til Transaction Advi...

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Studenterjob i DI – Politik og analyse inden for f...

    Fri kontakt
    Vil du være med til at udarbejde analyser, der giver erhvervslivet en stærk stemme på uddannelses-, forsknings- og diversitetsområdet? Dansk Industris afdeling for forskning, uddannelse og mangfoldighed søger en studentermedhjælper med stærke analytiske evner og en skarp pen. Om dig.
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info
  • Konsulent til DI’s arbejde med bæredygtighed og ES...

    Fri kontakt
    Vil du være med til at styrke dansk erhvervslivs arbejde med bæredygtighed og ESG? I DI’s enhed for Global Udvikling og Bæredygtighed (GUB) søger vi en engageret konsulent, der har lyst til at arbejde politisk og med DI’s medlemmer for at styrke virksomhedernes arbejde med ansvarlige globale værdikæder, Verdensmål og ESG.
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info
  • Vil du være praktikant i Bruxelles for dansk erhve...

    Fri kontakt
    DI arbejder i Bruxelles med en lang række politiske områder. Det gælder brede dagsordener som det indre marked, digital transformation, industripolitik og grøn omstilling til mere specifikke dagsordener som sundheds-, miljø- og handelspolitik. Kort sagt, alt hvad der berører erhvervslivets interesser.
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i København V

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i København V over tid

Dato Alle jobs som øvrige
15. september 2024 5
14. september 2024 5
13. september 2024 5
12. september 2024 5
11. september 2024 5
10. september 2024 6
9. september 2024 6
8. september 2024 4
7. september 2024 4
6. september 2024 4
5. september 2024 6
4. september 2024 6
3. september 2024 6
2. september 2024 4
1. september 2024 4
31. august 2024 5
30. august 2024 5
29. august 2024 5
28. august 2024 5
27. august 2024 4
26. august 2024 4
25. august 2024 4
24. august 2024 4
23. august 2024 4
22. august 2024 4
21. august 2024 4
20. august 2024 3
19. august 2024 3
18. august 2024 3
17. august 2024 3
16. august 2024 3