Vil du være med til at drive den strategiske udvikling i Danmarks største arbejdsgiver- og erhvervsorganisation?

Dansk Industri, København V

Få yderligere info om stillingen
Har du hands-on erfaring fra strategi- og projektarbejde? Har du konkret erfaring som projektleder og med forandringsledelse i større og komplekse organisationer? Så læs mere her.

Om jobbet


Du vil blive del af et dynamisk team, som driver strategisk vigtige projekter på tværs af DI, styrer projektporteføljer, udvikler projektstyringsværktøjer, udvikler strategi for særlige enheder, og som udbreder og understøtter projektkulturen i DI.

Dine væsentligste opgaver bliver at:

  • være projekt- og programleder for udvalgte strategiske projekter
  • bistå med udarbejdelse af ledelses- og direktionsrapportering
  • bistå den øverste ledelse med tilrettelæggelse af strategiske projekter og hele projektporteføljer
  • drive kommunikation og synliggørelse af projektledelse og projektværktøjer i DI sammen med øvrige kolleger.

Om dig


Du har solid erfaring med projektledelse fra opstart til afslutning, gerne fra større og komplekse organisationer. Vi forventer, at du:

  • har kompetencer indenfor forandringsledelse og kan navigere i komplekse organisatoriske landskaber
  • er struktureret, god til at planlægge og skabe overblik i komplekse projekter - sætter en ære i at eksekvere hurtigt, effektivt og med høj kvalitet
  • har erfaring med ledelsesrapportering
  • tænker i konkrete løsninger og implementering af disse
  • er god til at samarbejde, involvere, stille spørgsmål og lytte - tænker hele vejen rundt om et projekt med en helhedsorienteret tilgang.

Om os


Du vil blive en del af DI’s Project Management Office (PMO), som har ansvaret for direktionens projektportefølje, samt ansvaret for udbredelsen af DI’s projektmodel og -værktøjer. Enheden er en del af DI’s HR-afdeling, men arbejder tæt sammen med alle enheder i DI. I enheden har vi ansvar for hver vores områder, og vi bruger hinanden i et tæt samspil.

Om DI


I DI stræber vi efter at være de dygtigste til at skabe værdi for danske virksomheder inden for interessevaretagelse, rådgivning, videndeling og meget mere. I HR og Organisationsudvikling bestræber vi os på at skabe de bedste rammer for vores ca. 1.000 kolleger i DI, så de netop kan skabe værdi for virksomhederne. Det gør vi bl.a. gennem forskellige projekter i tæt samarbejde med organisationen. Vi bor i Industriens Hus på Rådhuspladsen i København.

Interesseret?


Interesseret?
Er du klar til at tage det næste skridt i din karriere og blive en uundværlig del af vores team? Så glæder vi os til at høre fra dig!

Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte chef for DI’s Project Management Office Jesper Mønsted Krogsgaard på 9391 2627.

Du behøver ikke sende os en ansøgning, men inkludér meget gerne en kort beskrivelse af dig selv og din motivation i dit CV. Du søger ved at trykke på ansøgningsknappen senest d. 23. oktober 2024.

Når du har sendt os din ansøgning, vil du inden for et par dage modtage et link til udfyldelse af personlighedsprofilen Match 6.5 fra Saville Assessment. Den tager kun ca. 6 minutter at udfylde.

Uanset om du går videre i processen eller ej, vil du modtage en kandidatrapport på din personlighedsprofil, som du kan bruge til at få et indblik i dine styrker og dit potentielle udviklingsområde.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København V.

Jobbet er oprettet på vores service den 9.10.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Få yderligere info og kontakt på Dansk Industri's hjemmeside: klik her......
Dansk Industri er Danmarks største arbejdsgiver- og erhvervsorganisation. Vi repræsenterer 18.000 små og store virksomheder fra stort set alle grene af dansk erhvervsliv over hele landet. Vi varetager vores medlemmers arbejdsgiver- og politiske interesser - både lokalt og globalt ved hjælp af hundredvis af aktive medlemmers opbakning og engagement.
Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • 09.10.2024
  • Øvrige
  • København V

Lignende jobs

  • Senior Associates og Managers til Transaction Advi...

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Butiks assistance min. 8 t./uge – Philip Morris...

    Fri kontakt
    Butiks assistance min. 8 t./uge – Philip Morris' ”Heat & Brew”, København. Philip Morris, er i gang med en historisk omstilling af virksomheden, til i fremtiden at fokusere på røgfrie alternativer. Vi søger nu en deltidsmedarbejder til deres konceptbutik ”Heat & Brew” i Kronprinsensgade i København K.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Konsulent med passion for grøn omstilling og fokus...

    Fri kontakt
    Vil du bidrage til den grønne omstilling og sikre, at Danmark når sine ambitiøse klimamål? Som konsulent i Dansk Industri/DI Energi vil du være en central aktør i arbejdet med at elektrificere det danske samfund.
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info
  • Konsulent til forskningspolitik

    Fri kontakt
    Har du indsigt i forsknings- og innovationspolitik, og evner du at bygge netværk med personer i universitetssektoren, i virksomheder og blandt kolleger? Kan du tænke strategisk, kommunikere skarpt og navigere i det politiske farvand? Så kan du blive en del af DI’s afdeling, som arbejder med forskningspolitik. Om jobbet.
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i København V

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i København V over tid

Dato Alle jobs som øvrige
15. oktober 2024 7
14. oktober 2024 6
13. oktober 2024 7
12. oktober 2024 7
11. oktober 2024 7
10. oktober 2024 7
9. oktober 2024 7
8. oktober 2024 7
7. oktober 2024 7
6. oktober 2024 6
5. oktober 2024 6
4. oktober 2024 5
3. oktober 2024 5
2. oktober 2024 5
1. oktober 2024 5
30. september 2024 6
29. september 2024 5
28. september 2024 5
27. september 2024 5
26. september 2024 4
25. september 2024 4
24. september 2024 4
23. september 2024 4
22. september 2024 5
21. september 2024 5
20. september 2024 5
19. september 2024 5
18. september 2024 5
17. september 2024 5
16. september 2024 5
15. september 2024 5