Bæredygtighedsansvarlig til stor kontrakt med Bygningsstyrelsen

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København

Vil du være med til at styre bæredygtighedsaspektet i en helt ny kontrakt, der inkluderer Facility Management-services til mere end 100 lokaliteter? Og trives du i et job, hvor du har stor indflydelse på, og dermed ansvar for, dine egne arbejdsopgaver?

Hos Coor har vi netop vundet en ny, stor kontrakt, og her er bæredygtighed i højsædet – vi håber, at du vil være med til at løfte opgaven, så vi hæver barren og hver dag gør det bedre end i går. I både 2020 og 2021 blev vi udnævnt til Børsen Gazelle-virksomhed – og det viser ret godt, at du bliver en del af en virksomhed i rivende vækst.

Et univers af begejstring, faglighed og service

Coor er med til at sørge for, at virksomheder og offentlige institutioner fungerer godt og effektivt. Det gør vi gennem vores mange Facility Management-services, som vi leverer til kunder i hele Norden. Vi har markedets bedste og bredeste tilbud af serviceydelser inden for interne services, ejendomsservice og strategisk rådgivning, der skaber innovation og effektivisering hos vores kunder.

Med base i det centrale København bliver du en del af et spændende, nyt team, som bliver sammensat af 5-7 dygtige folk, der overordnet skal håndtere kontraktadministrationen i vores helt nye og store kontrakt med Bygningsstyrelsen. Den involverer integreret Facility Management af flere end 100 lokaliteter i Storkøbenhavn og inkluderer services som rengøring, kantinedrift, vagt og sikkerhed, viceværtydelser, arealpleje, m.m.

Vær omdrejningspunkt og projektleder på de bæredygtige initiativer

Som bæredygtighedsansvarlig bliver det dit ansvar at håndtere de bæredygtige elementer i kontrakten med Bygningsstyrelsen – det kan være helt basale opgaver som at planlægge lyssensorer på kontorer eller arrangere affaldssortering, men der vil også være større projekter som omhandler øvrige energibesparelser og andre initiativer, vi kan bringe på banen. Vi har bl.a. forpligtet os til at gennemføre et givent antal pilotprojekter inden for bæredygtighed hvert år.

Det kommer til at ske i tæt samarbejde både med Bygningsstyrelsen, men også med Coors egen HSEQ afdeling, som har dybdegående specialistviden på området. En del af dit arbejde bliver at skabe gode relationer til både kunden, slutbrugeren og dine kolleger, dvs. du vil i stillingen også skulle være til stede på kundens lokationer for at få en god forståelse for de lokale behov.

Specifikt kommer du til at:

  • være med til at sikre mindst mulig klimapåvirkning på kontrakten
  • agere projektleder på bæredygtige initiativer i kontrakten – både store og små
  • rapportere om status, udvikling og resultater af initiativerne
  • opbygge og vedligeholde et godt netværk til kunden
  • sikre fremdrift i projekter og kommunikere denne til stakeholdere.

”I den her rolle får du virkelig mulighed for at sætte din faglighed i spil og sætte dig selv på bæredygtighedslandkortet. Samtidig bliver du en del af en meget fleksibel arbejdsplads med frihed under ansvar og generelt en moderne tilgang til ledelse – her er det ikke afgørende, hvornår og hvor lang tid, du sidder i din stol på kontoret, men hvad du udretter,” siger Divisionsdirektør Kasper Bygholm.

En god kommunikator, der har solid erfaring med bæredygtige initiativer

Vigtigst er, at du er drevet af lysten til at gøre en forskel inden for bæredygtighed, og at du sætter din viden i spil via din evne til at projektlede og kommunikere med kollegaer på alle niveauer i organisationen samt med kunden.

Du er god til storytelling og til at rammesætte komplicerede, faglige tiltag, så modtageren forstår det på positiv vis.

Samtidig bliver du ikke skræmt af at blive en del af noget helt nyt, hvor du selv skal både tegne retningen og drive den fremad.

Derudover forestiller vi os, at du:

  • har indgående erfaring med bæredygtige løsninger på projektniveau inden for branchen
  • har dokumenteret erfaring med proces- og projektledelse – og trives med at arbejde tværfagligt
  • har strategiske kommunikations- og formidlingsevner, der gør, at du brænder igennem med dit budskab, uanset hvem du taler med.

Service og medarbejdertrivsel i fokus hos Coor

Vi lever af service i Coor, og vi forventer derfor, at alle medarbejdere yder en service i verdensklasse hver dag. For at kunne det er det alfa og omega, at du trives, og at sikkerheden på arbejdspladsen er i orden. Derfor har vi et koncept, vi kalder for ”Passion for People", som du kan læse mere om her: .

Du kan også læse mere om Coor på vores hjemmeside samt på .

Er du vores nye kollega?

Bemærk: Det er ikke muligt at søge stillingen via e-mail eller pr. post, da alle ansøgninger skal uploades via stillingsannoncen. Ansøgninger som modtages på mail eller pr. post vil blive slettet/destrueret, grundet GDPR og korrekt håndtering af personfølsomme data.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København

Jobbet er oprettet på vores service den 7.1.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København

Lignende jobs

  • Senior Associates og Managers til Transaction Advi...

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Lydtekniker, fuldtid, Scandic Falkoner

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at bryde vanetænkning, så tror vi på, at du er vores nye lydtekniker på Scandic Falkoner i København. Vi ved, at du brænder for alt det tekniske, og er professionel i lydteknik.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Professional Indemnity Underwriter

    Fri kontakt
    Trives du med fagligt komplekse problemstillinger og afvekslende sager, der sjældent er ens? Kan du arbejde i krydsfeltet mellem risikovurdering og kommerciel interesse ud fra en værdibaseret og samarbejdsorienteret tilgang? Vil du arbejde i en global forsikringskoncern med gode muligheder for faglig udvikling?
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Bar Supervisor, full-time, Cube Bar - Scandic Webe...

    Fri kontakt
    Job Description. Can you stay calm and collected, even when the bar is full to bursting, and make sure every cocktail is served with respect for the delicious ingredients? Then we believe you could be our new Bar Supervisor at Cube Bar at Scandic Webers.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i København

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige i København.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i København over tid

Dato Alle jobs som øvrige
18. september 2024 1012
17. september 2024 985
16. september 2024 977
15. september 2024 1007
14. september 2024 1005
13. september 2024 1029
12. september 2024 1003
11. september 2024 1011
10. september 2024 995
9. september 2024 976
8. september 2024 986
7. september 2024 976
6. september 2024 990
5. september 2024 986
4. september 2024 978
3. september 2024 956
2. september 2024 933
1. september 2024 957
31. august 2024 998
30. august 2024 1016
29. august 2024 991
28. august 2024 987
27. august 2024 979
26. august 2024 968
25. august 2024 968
24. august 2024 973
23. august 2024 990
22. august 2024 985
21. august 2024 980
20. august 2024 975
19. august 2024 984

Værd at vide når du søger job som øvrige i København

Har du også drømt om at bo og arbejde i de charmerende gader i København? Så er du ikke alene! Men drømmene bliver sjældent til virkelighed uden lidt hårdt arbejde.

Mens København måske for nogle først og fremmest vækker billeder af hyggelige cafeer og historiske bygninger, banker et travlt erhvervsliv i hjertet af København. Hovedstaden huser et væld af brancher, men nogle skiller sig ud med et særligt højt antal ansatte.

Bydele i København

København byder på mere end smukke gader og hyggelige cafeer. De forskellige kvarterer har hver deres unikke atmosfære og erhvervsliv, hvilket kan påvirke din jobsøgning. Lad os dykke ned i nogle populære områder:

Indre By: Pulsens centrum med internationale virksomheder, finansverden og detailhandel. Perfekt for jobsøgende inden for finans, jura, medier og marketing. Tempoet er højt, og konkurrencen kan være hård.

Find ledige jobs i Indre By

Østerbro: En blanding af moderne boliger, historiske bygninger og innovative virksomheder. Hjem til Novo Nordisk og Vestas Wind Systems. Gode muligheder inden for life science, teknologi og bæredygtige løsninger.

Find ledige jobs i Østerbro

Nørrebro: Multikulturelt og kreativt med studerende, kunstnere og små startups. Populært blandt unge fagfolk og jobsøgende inden for den kreative sektor og servicebranchen.

Find ledige jobs i Nørrebro

Vesterbro: Tidligere industriområde forvandlet til et trendy sted med restauranter, barer og designvirksomheder. Tiltrækker kreative sjæle og jobsøgende inden for mode, design og underholdning.

Find ledige jobs i Vesterbro

Valby: Familievenligt og roligt med gode skoler og grønne områder. Mange offentlige institutioner og virksomheder inden for service og administration. Attraktivt for børnefamilier og jobsøgende i den offentlige sektor.

Find ledige jobs i Valby

Amager: Et område i rivende udvikling med fokus på moderne arkitektur og bæredygtighed. Hjem til Ørestad og store virksomheder som DSV og Ørsted. Gode muligheder inden for logistik, energi og transport.

Find ledige jobs på Amager

Mere information om København

Hvis du er på udkig efter et job i København, er det vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i, hvordan jobmarkedet fungerer, og hvor i byen du vil arbejde og bo. Vi har samlet en guide med alle relevante oplysninger om København, så du kan få et samlet overblik. Læs mere om København i denne guide: København: Byen der byder på både drømmejob og spændende udfordringer