Chef for Kvalitet og Målstyring, Administrativ Stab, Sjællands Universitetshospital

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Køge

SUH – Danmarks yngste universitetshospital

Sjællands Universitetshospital (SUH) blev i 2016 Danmarks 5. og nyeste universitetshospital. Ambitionen er at sætte SUH på landkortet – nationalt og globalt – som et nyskabende universitetshospital.

SUH ønsker at være universitetshospitalet, der har fokus på de mange patienter, hvor klinik, forskning og undervisning går hånd i hånd og løfter niveauet for diagnostik, behandling og pleje af de sygdomme, borgerne og patienterne i Region Sjælland har. Derfor hedder strategien for SUH Patienten er alt.

SUH er i en god og positiv udvikling som hele Region Sjællands Universitetshospital. I centrum for udviklingen står vores mange dygtige afdelinger og medarbejdere, der hver dag arbejder med at styrke kvaliteten i vores pleje og behandling. Vi er et nyt universitetshospital og det giver mulighed for at tænke i nye løsninger, hvor der både er fokus på suveræn kvalitet i hver enkelt indsats og i det samlede forløb.

Som regionens universitetshospital med meget specialiseret behandling udgør vores indsatser ofte en del af et samlet forløb for patienten. Arbejdet med kvalitet på SUH handler derfor både om at styrke og udvikle vores egen kvalitet gennem evidensbaseret klinik, forskning og uddannelse, og om samtidigt at styrke kvaliteten i hele forløbet gennem samarbejdet med de andre sygehuse i regionen, med det nære sundhedsvæsen og med patienten.

I løbet af de kommende 5 år vil SUH flytte ind i regionens nye hospital i Køge, der er under opførelse i forbindelse med det allerede eksisterende hospital i Køge. Indflytningen i det nye byggeri giver helt nye muligheder for tilrettelæggelsen af vores arbejde og patienternes forløb. Samtidigt skal SUH i Roskilde udvikles til et specialsygehus med høj kvalitet baseret på de fordele og muligheder, som det giver at være en del af et universitetshospital.

Opgaven
Kvalitet- og målstyring håndterer en lang række drifts- og udviklingsopgaver inden for kvalitet og patientsikkerhed samt analyse og monitorering.

Vi står i de kommende år over for en række spændende opgaver, som Kvalitet- og målstyring skal være med til at løse i samarbejde med afdelingerne og Sygehusledelsen og med inddragelse af patienterne og vores mange samarbejdspartnere. Omdrejningspunkterne i de kommende år er:

  • Konsolidering og styrkelse af SUHs indsatser og organisering af kvalitets- og forbedringsarbejdet
  • Større fokus på kvalitetsudviklingen som del af sygehusets strategi
  • Understøtte afdelingernes udvikling af kvaliteten i takt med indflytningen i det nye hospital i Køge
  • Understøtte en patientsikker indflytning i det nye hospital i Køge
  • Styrket patientsikkerhedsarbejde med fokus på den løbende læring
  • Bedre anvendelse af analyse og løbende monitorering som led i forbedringsarbejdet og som led i beslutningsstøtte og planlægning generelt
  • Bidrage til udviklingen af et specialsygehus i Roskilde med høj kvalitet

Enheden og staben
Kvalitet- og målstyring er en velfungerende og kvalificeret enhed med ni ansatte med både nyere ansatte og erfarne kræfter. Enheden spænder bredt i form af uddannelsesmæssig baggrund, erfaringsniveau og har forskellige kompetencer inden for kvalitetsområdet. Du vil blive chef for dygtige og dedikerede medarbejdere, der har fokus på opgaverne, indsigt i de faglige områder og kender organisationen godt. Du er med andre ord i gode hænder. Samtidigt er der brug for at sætte rammer og retning for enhedens opgaveløsning.

Enheden er en del af SUHs administrative stab. Der er bredt og velfungerende samarbejde på tværs af staben og enheden bidrager derfor også i løsningen af opgaver i samarbejde med andre dele af staben. Du får et tæt og inddragende samarbejde med de andre chefer i staben.

Dig
Du kan sætte retning for kvalitets- og forbedringsarbejdet på SUH. Du har visioner for området og er motiveret af at arbejde med drift og udvikling af Danmarks yngste universitetshospital.

Du har overblik over de mange forskelligartede opgaver, der skal løses og kan skabe fremdrift.

Der er et krav, at du har kendskab til sundhedsvæsnet. Desuden skal du have erfaring med data-baseret analyse som grundlag for udvikling og forbedring.

Det er en fordel, at du har erfaring med kvalitets- og patientsikkerhedsområdet, herunder forbedringsarbejde. Du skal generelt være metode-stærk, og hvis du ikke har et dybdegående kendskab til kvalitets- og patientsikkerhedsarbejdet, så skal du hurtigt kunne sætte dig ind i det.

Du vil i jobbet blive udfordret fagligt og personligt, og vi forventer, at du som leder:

  • Er tydelig og kan sætte retning for enhedens arbejde
  • Kan sætte struktur for opgaveløsningen og samarbejdet i enheden
  • Kan motivere medarbejdere og lede med inddragelse og integritet
  • Kan lytte, sætte dig hurtigt ind i komplekse sager og udvikle strukturerede løsninger og forslag sammen med medarbejderne
  • Kan skabe gode løsninger i samarbejde med hele hospitalet og vores samarbejdspartnere
  • Er struktureret, kan skabe fremdrift og evner både projekt- og sagsprocesser
  • Har erfaring med personaleledelse eller lyst til og talent for ledelse
  • Har veludviklede sociale kompetencer og motiveres af at arbejde både med udvikling af enheden som team og den enkelte medarbejder
  • Kan begå dig på alle niveauer i en stor organisation og samarbejde med forskellige fagligheder
  • Er stærk i skriftlig og mundtlig kommunikation og kan holde oplæg ved stormøder mv

Løn- og ansættelsesforhold
Løn og øvrige vilkår efter gældende overenskomst. Der er tale om en funktionschefstilling, som ikke er knyttet op på chefaftalen.

Ansøgningsfrist 17. juni 2020.

Der holdes 1. samtalerunde den 19. juni 2020 og 2. samtalerunde den 24. juni 2020. Ansøgere, der inviteres til 2. samtalerunde skal forberede sig på, at der gennemføres test i dagene mellem de to samtalerunder.

Som led i strategien inddrages medlemmer af hospitalets patientforum i lederrekrutteringer. Det må derfor forventes, at der deltager en patient eller pårørende i samtaleudvalget.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Køge.

Jobbet er oprettet på vores service den 3.6.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Køge
  • Onsdag den 17. juni 2020

Lignende jobs

  • Utilities Supporter

    Do you want an exciting career where you can utilize your skills and contribute with your knowledge in utility systems such as HVAC, steam, vacuum, compressed air as well as BMS and FMS systems for..
    • Øvrige
    • Kalundborg
    Få mere info
  • Spændende og vellønnet job hos virksomhed i Køge

    Jobbet JobbetVores kunde er en virksomhed i Køge, som er Nordens største og førende leverandør af dæk, fælge og hjul. Du vil blive tilknyttet teamet, der varetager diverse opgaver på lageret. Den..
    • Øvrige
    • Køge
    Få mere info
  • Service tekniker til Greentech virksomhed i Roskil...

    Vil du være en del af en spændende udvikling, som skal forbedre både klimaet, miljøet, give værdi til vores kunder og samtidig udvikle vores forretning – så er muligheden her nu! Actief [xxxxx]
    • Øvrige
    • Roskilde
    Få mere info
  • Kvalitets- og bæredygtighedsansvarlig søges

    Har du evner og lyst til at være ansvarlig for kvalitetssikring en i virksomhed, der arbejder fokuseret med stålprojekter på byggepladser hovedsageligt på Sjælland? Trives du i en hverdag, som tage..
    • Øvrige
    • Gørlev
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Køge

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Køge over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Køge over tid

Dato Alle jobs som øvrige
19. september 2024 39
18. september 2024 41
17. september 2024 37
16. september 2024 38
15. september 2024 34
14. september 2024 39
13. september 2024 39
12. september 2024 38
11. september 2024 39
10. september 2024 38
9. september 2024 35
8. september 2024 35
7. september 2024 37
6. september 2024 35
5. september 2024 26
4. september 2024 26
3. september 2024 26
2. september 2024 25
1. september 2024 28
31. august 2024 30
30. august 2024 30
29. august 2024 30
28. august 2024 26
27. august 2024 26
26. august 2024 25
25. august 2024 29
24. august 2024 29
23. august 2024 28
22. august 2024 28
21. august 2024 29
20. august 2024 31