Risikomanager med primær fokus på Sundhedsplatformen til nyoprettet 5-årig stilling i d...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Køge

Til den administrative Stabs enhed for Kvalitet og Målstyring på Sjællands Universitetshospital søges en klinisk funderet risikomanager til det strategiske og faglige kvalitets- og patientsikkerhedsarbejde i relation til Sundhedsplatformen

Har du indgående kendskab til Sundhedsplatformen og erfaring med at arbejde med patientsikkerhed i sundhedsvæsenet? Så er du måske vores nye kollega. Vi leder efter en dygtig og engageret sundhedsfaglig medarbejder til en nyoprettet 5-årig stilling som risikomanager med primær fokus på Sundhedsplaformen. Et spændende job, hvor du selv er med til at præge dine arbejdsopgaver og med gode muligheder for at udvikle dine kompetencer.

Om jobbet
Dine erfaringer med Sundhedsplatformen og arbejdet med patientsikkerhed vil blive bragt i spil i forhold til at videreudvikle og styrke hospitalets fortsatte implementering og forankring af Sundhedsplatformen både idrift samt udviklings- og optimeringsindsatser i klinikken.

Som risikomanager i Kvalitet og Målstyring bliver du en del af et team, der ud over du selv omfatter to erfarne risikomanagere. Du skal medvirke til at understøtte patientsikkerhedsarbejdet på Sjællands Universitetshospital, primært med fokus på Sundhedsplatformen, og bidrage til den kontinuerlige anvendelsesoptimering og kvalitetsudvikling af systemet og dertil knyttede arbejdsgange.

Du vil ligeledes blive ansvarlig for opgaver indenfor kvalitetsområdet som har indflydelse på arbejdsgange i relation til Sundhedsplatformen, og vil skulle planlægge og gennemføre forandringsprocesser som sikrer, at Sundhedsplatformen anvendes optimalt.

Du skal sikre, at der løbende tilvejebringes viden om indsatser og opmærksomhedsområder i relation til Sundhedsplatformen.

Du forventes at agere proaktivt, fx i relation til mønstre og tendenser, i arbejdet med Fremtidens SUH og byggeriet i Køge og i andre relevante sammenhænge.

Du vil skulle indgå i og understøtte et tæt, tværfagligt og tværgående samarbejde i hele organisationen, herunder med hospitalets administrative Sundhedsplatforms-team samt det kliniske indsatsteam i relation til Sundhedsplatformen, og skal trives med at have et ben både i klinikken og i det administrative speciale.

Dine opgaver
Dine opgaver omfatter

  • At foretage analyse og resultatorienteret sagsbehandling af utilsigtede hændelser med relation til Sundhedsplatformen i samarbejde med kliniske afdelinger

  • At vurdere mønstre og tendenser af utilsigtede hændelser med relation til Sundhedsplatformen og således medvirke ved planlægning og koordinering af patientsikkerhedsindsatser på hospitalsniveau.

  • At etablere og indgå i akutte patientsikkerhedsteam

  • At etablere tæt, tværfagligt og tværgående samarbejde med medarbejdere der arbejder med patientsikkerhed og Sundhedsplatformen, internt på SUH samt regionalt og tværregionalt.

  • At sikre læringstiltag på organisatorisk niveau

  • Andre risikomanager-opgaver:

    • Analyse og facilitering af kerneårsagsanalyser i forbindelse med konkrete hændelser

    • Undervisning i DPSD

    • Undervisning/formidling af patientsikkerhed

    • Patientsikkerhedsnetværk



Derudover vil du indgå bredt i løsningen af enhedens samlede opgaveportefølje primært i relation til patientsikkerhedsmæssige forhold og Sundhedsplatformen.

Din profil
Vi forventer, at du:

  • Har en sundhedsfaglig baggrund samt relevant efter-og videreuddannelse på master- eller kandidatniveau, eventuelt forbedringsagentuddannelsen

  • Har solidt kendskab til sundhedsområdet, samt bred indsigt i Sundhedsplatformen

  • Har kendskab til eller erfaring med patientsikkerhedsarbejde, eventuelt som risikomanager

  • Er udadvendt, opsøgende i klinisk praksis, nysgerrig, vedholdende, forstår klinisk praksis, og er forbedrings – og løsningsorienteret.

  • Kan navigere på forskellige organisatoriske niveauer samt i spændingsfeltet mellem udvikling og drift

  • Kan bevare overblikket i en hektisk hverdag med korte tidsfrister


Vi tilbyder
Kvalitet og Målstyring er en af de syv enheder i den administrative Stab på Sjællands Universitetshospital. Kvalitet og Målstyring understøtter det samlede arbejde med kvalitetsudvikling og patientsikkerhed på hospitalet. Det drejer sig særligt om implementering og opfølgning på nationale og lokale indsatsområder, bl.a. Det Nationale Kvalitetsprogram, kræftpakkeforløb, risikostyring og patientsikkerhed, brugerinddragelse og kliniske databaser.

Vi lægger vægt på at have et godt og udviklende arbejdsmiljø, et godt kollegialt samarbejde, en uformel omgangstone, fleksible arbejdsforhold og en god balance mellem arbejdsliv og familieliv. Du vil blive en del af en enhed med en bred opgaveportefølje og engagerede og hjælpsomme kollegaer med forskellig faglig baggrund.

Løn og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst med mulighed for tillæg i forhold til kvalifikationer og erfaring. Vi har flextidsordning. Dit daglige hovedarbejdssted er Sjællands Universitetshospital, Køge, som ligger tæt på Ølby Station. På grund af stillingens indhold må der påregnes en del opgaver og møder på hospitalets øvrige matrikler primært i Roskilde og Næstved, samt i Region Sjælland mm.

Stillingen ønskes besat per 1. september 2020.

Hvis du vil vide mere
Du kan få yderligere oplysninger om stillingen og om Kvalitet og Målstyring ved henvendelse til Anne-Lotte Fritzel på mail [email protected] eller telefon 4732 1102.

Ansøgningsfrist og samtaler
Ansøgningsfrist er den 17. juni.

Der holdes samtaler den 23. og 24. juni. De ansøgere, vi gerne vil se til en personlig samtale, får besked den 22. juni.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sygeplejerske", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Køge.

Jobbet er oprettet på vores service den 28.5.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sygeplejerske
  • Køge
  • Onsdag den 17. juni 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som sygeplejersker i Køge

Herunder ser du udviklingen i udbudte sygeplejerske i Køge over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sygeplejersker.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sygeplejersker i Køge over tid

Dato Alle jobs som sygeplejersker
19. september 2024 6
18. september 2024 6
17. september 2024 6
16. september 2024 6
15. september 2024 6
14. september 2024 6
13. september 2024 5
12. september 2024 5
11. september 2024 5
10. september 2024 5
9. september 2024 3
8. september 2024 3
7. september 2024 3
6. september 2024 3
5. september 2024 3
4. september 2024 3
3. september 2024 3
2. september 2024 4
1. september 2024 4
31. august 2024 4
30. august 2024 4
29. august 2024 3
28. august 2024 3
27. august 2024 4
26. august 2024 4
25. august 2024 4
24. august 2024 4
23. august 2024 4
22. august 2024 5
21. august 2024 5
20. august 2024 5