Praktikanter til Administrativ Stab, Sjællands Universitetshospital - Skal du være en del af vores næste hold af prak...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Praktik - Køge

Sjællands Universitetshospital (SUH) søger 10 praktikanter til foråret 2022 hos Staben inden for ØKONOMI, STATSKUNDSKAB, ADMINISTRATION, FOLKESUNDHEDSVIDENSKAB, JURIDISKE FORHOLD, HR, KOMMUNIKATION, samt det KVALITATIVE.

DU bliver en del af et hold af praktikanter, der starter samtidig. Der vil blive fælles aktiviteter såsom fælles introduktion til SUH og Staben, frokostmøder på tværs af praktikantgruppen m.v., samt øvrige sociale arrangementer for jer. Således kan I lære hinanden at kende på tværs af Stabens enheder og samtidig få indblik i Stabens forskellige arbejdsfunktioner. Du vil også blive koblet på en mentor, som du altid kan kontakte og spørge til råds.

HOS OS vil du komme under vejledning af en af vores special- eller chefkonsulenter. Hos alle enheder vil du få et unikt indblik i sundhedsvæsenet og et tæt samarbejde med de kliniske afdelinger. Du kommer til at indgå i tæt samarbejde med mange dygtige mennesker, der ønsker at sikre den bedste behandling og kvalitet for patienterne. Søg praktik hos os, hvis du har lyst til at blive en del af noget større, der betyder noget og gør en forskel for patienter og personale i en stor organisation.

Læs mere om de 10 forskellige praktikpladser i det følgende.

Hvad søger vi

Kvalitet søger:

- Praktikant til forbedringsprojekter på kvalitetsområdet -

UDDANNELSE: Du er i gang med en samfunds-/sundhedsvidenskabelig uddannelse, fx Folkesundhedsvidenskab, Sundhedsvidenskab, Statskundskab eller lignende.
ARBEJDSOPGAVER: Vi søger en praktikant, der vil bidrage til kvalitetsarbejdet på SUH. Du skal have interesse for at arbejde med sundhedsfaglige problemstillinger og med kvantitative og kvalitative data. Det er en fordel, hvis du har erfaring med analyse og formidling (af f.eks. spørgeskemadata). Du skal være analytisk stærk, også i skriftlig formidling. Du kan få mulighed for at arbejde med analyser af kvalitetsdata, udarbejdelse af notater, samt indsamling af information ifm. forbedringsarbejde på hospitalet. I Kvalitetsenheden arbejder vi med datadrevet kvalitetsudvikling i tæt samarbejde med sygehusets afdelinger, hvorfor du vil få mulighed for at indgå i et tværfagligt samarbejde med medarbejdere i Staben, ledere og klinikere, samt Regionshuset i Region Sjælland.

Forskningsprojekter og Klinisk Optimering søger:

- Kvalitativ praktikant -

UDDANNELSE: Du er i gang med en relevant humanistisk/samfundsvidenskabelig uddannelse (f.eks. Antropologi, etnologi, folkesundhedsvidenskab, sundhedsfremme og sundhedsstrategier eller lign.).
ARBEJDSOPGAVER: Som praktikant med fokus på kvalitative analyser får du muligheden for at teste og vurdere nye behandlingsformer og sundhedsteknologier sammen med brugerne. Du kommer til at arbejde med en bred vifte af internationale innovationsprojekter og skal være med til at sikre deres bæredygtighed i det virkelige liv. Du skal være med til at tilrettelægge og udføre interviews, deltagerobservationer, fokusgrupper og workshops med både borgere, patienter og sundhedspersonale. Det er derfor vigtigt, at du er nysgerrig, god til at lytte og god til at forstå andres synspunkter. Du skal også være med til at kommunikere de kvalitative analyser og resultater til omverdenen for at sikre, at brugernes stemme bliver hørt.

- Kommunikationspraktikant -

UDDANNELSE: Du studerer kommunikation, sprog, journalistik eller en anden relevant kommunikationsuddannelse. Det vigtigste er, at du brænder for dit fag og ønsker at gøre en forskel.
ARBEJDSOPGAVER: Du bliver en del af et team, der kommunikerer om banebrydende sundhedsforskning, som gør en forskel for den enkelte borger. Det bliver din opgave at kommunikere de gode historier, enten via vores egne kanaler eller igennem pressen, og du vil få et tæt samarbejde med SUH’s forskere. Alt efter din profil og interesser vil der være mulighed for at fokusere på presse, sociale og digitale medier samt videoproduktion og -planlægning. Du kommer til at arbejde tæt sammen med andre kommunikationsfaglige i forhold til sparring og ideer.

- Praktikant til økonomi- og budgetopgaver -

UDDANNELSE: Relevant akademisk uddannelse f.eks. inden for økonomi, offentlig forvaltning, statskundskab eller lignende. Vi forestiller os, at du studerer på kandidatdelen af din uddannelse.
ARBEJDSOPGAVER: Du bliver en del af et team på 4, der har ansvaret for de økonomiske og regnskabsmæssige opgaver vedrørende Sjællands Universitetshospitals forskningsprojekter for EU-midler. Vi løser de bureaukratiske udfordringer, forskerne koncentrerer sig om forskningen – den arbejdsdeling giver mest sundhed for pengene.

HR og Uddannelse søger:
- HR praktikant -

UDDANNELSE: Du er i gang med en uddannelse, der er relevant inden for HR - fx Cand.merc. HRM, Cand.soc. HRM, Cand.soc. CBP, Cand.merc.psyk., cand.pæd. eller lignende. Du skal have interesse for ledelses- og organisationsudvikling.
ARBEJDSOPGAVER: Du vil komme til at arbejde med indsatser indenfor hospitalets rekrutterings- og fastholdelsesdagsorden, herunder særligt onboarding. Du vil deltage i planlægning af uddannelse for ledelsesgrupper og MED-udvalg, samt oplæring af medarbejdere i forbindelse med etablering og ibrugtagning af vores nye universitetshospital. Du vil også stifte bekendtskab med en større del af HR-paletten gennem øvrige HR-relaterede opgaver. Du vil blive tilknyttet det team, der arbejder med de ovenstående opgaver.

Strategi og Plan søger:
- Praktikant til planlægning -

UDDANNELSE: Du studerer statskundskab, offentlig administration, folkesundhedsvidenskab eller en anden relevant uddannelse. Du har en stor lyst til at komme med et fag og bruge det på en stor offentlig arbejdsplads med komplekse planlægningsopgaver.
ARBEJDSOPGAVER: Planlægning er en væsentlig forudsætning for at få tingene på hospitalet til at gå op i en højere enhed. I Strategi og Plan bidrager vi til, at de kliniske afdelinger og sygehusledelsen lykkes organisatorisk og fagligt. Vi udarbejder politiske indspil, sagsbehandler og implementerer. Vi er med i hele hospitalets værdikæde, når afdelingerne udvikler diagnostik, behandling og pleje. Vi er dybt involveret i udviklingen af brug af det nye universitetshospital i Køge ift. fx nye arbejdsgange på og rundt om de nye enestuer samt den konkrete flytning af afdelingerne. Vi fokuserer på at udvikle robuste metoder på tværs af enheden. I Strategi og Plan er vi akademikere med mange forskellige baggrunde og har et stærkt fagligt og socialt fællesskab.

- Kommunikationspraktikant -

UDDANNELSE: Du studerer kommunikation, sprog, journalistik eller en anden relevant kommunikationsuddannelse. Det vigtigste er, at du brænder for dit fag og ønsker at gøre en forskel gennem en stærk kommunikationsindsats.
ARBEJDSOPGAVER: På SUH er kommunikationsområdet en del af Strategi og Plan. Du kommer til at arbejde med en bred vifte af opgaver inden for både intern og ekstern kommunikation. Du vil bl.a. skulle skrive historier til vores interne nyhedsbrev Åren og skrive artikler til Intranet, ligesom du vil skulle hjælpe med indhold til sociale medier og videoproduktion. Du vil få et godt indblik i pressearbejde, både håndtering af kritiske sager og når vi skal ud med de mange gode historier fra hospitalet. Det handler om at formidle den både faglige og organisatoriske udvikling af hele organisationen med 4.500 medarbejdere, forandringen hen imod ibrugtagning af et helt nyt hospital i Køge, og de mange historier og informationer, Sygehusledelsen ønsker at bringe på forskellige platforme.

Klinisk Administration søger:
- Praktikant til tværsektorielle indsatser -

UDDANNELSE: Du er i gang med en samfunds-/sundhedsvidenskabelig uddannelse, fx Folkesundhedsvidenskab, Samfundsfag, Statskundskab eller lignende.
ARBEJDSOPGAVER: Du bliver en del af en enhed, der bl.a. har ansvaret for koordinering af hospitalets tværsektorielle indsatser. Dine opgaver kan variere, men du kan bl.a. blive involveret i evalueringen af en indsats, hvor sygeplejersker fra både sygehuse og kommunerne har været i praktik hos hinanden. Det kan bl.a. indebære gennemførelsen af interviews, udformning af spørgeskema, databearbejdning og udarbejdelse af notat/evalueringsrapport mhp. at vurdere udbyttet, og om indsatsen skal videreføres. Du kan desuden få opgaver i relation til et nyt storstilet projekt, som har til formål at styrke samarbejdet mellem Sjællands Universitetshospital og praktiserende læger i Region Sjælland.

Informatik og Patientservice søger:
- Juridisk praktikant -

UDDANNELSE: Du er i gang med et universitetsstudium inden for det juridiske område, og har interesse for sundhedsjura, forvaltningsret, og persondataområdet/GDPR.
ARBEJDSOPGAVER: Du vil få en række forskelligartede opgaver, f.eks. i relation til patientrettigheder og befordringsreglerne, juridisk rådgivning af hospitalets afdelinger og den administrative stab, udarbejdelse af svar på patienthenvendelser og klagesager i dialog med hospitalets afdelinger og Sygehusledelsen, vurdering af afdelingernes ”læring” af klage- og erstatningssager, hvor der er givet kritik af behandlingen eller tildelt erstatning, samt afdække tendenser og mønstre i disse sager. Du vil også skulle håndtere sager om aktindsigt ifølge offentlighedsloven i samarbejde med hospitalets afdelinger og den øvrige stab, og vil få tilbudt mulighed for at være med til at udvikle opgaveområdet.

Økonomi søger:
- Praktikant til økonomi- og budgetopgaver -

UDDANNELSE: Relevant akademisk uddannelse fx inden for økonomi, offentlig forvaltning, statskundskab eller lign. Vi forestiller os, at du studerer på kandidatdelen af din uddannelse.
ARBEJDSOPGAVER: Du bliver en del af et effektivt team, der har det samlede ansvar for Sjællands Universitetshospitals samlede budget på ca. 3,6 mia. kr. Vi arbejder hver dag med at sikre, at budgettet skaber rum til mest mulig sundhed. Du skal bl.a. hjælpe med at udmønte Regionsrådets beslutninger og prioriteringer for budget 2022 til afdelingsbudgetter, der giver værdi for klinikere og patienter på sygehuset.

Ansættelsesforhold

Der er tale om en ulønnet praktikplads på 37 timer pr. uge. Alt efter dine kvalifikationer og ønsker til praktikopholdet kan indholdet tilpasses.

Vedhæft din ansøgning og CV.
● Angiv gældende praktik forhold, fx ECTS-point, timeantal og praktikperiode jævnfør din studieordning.
● Specificér også, hvilke(n) enhed(er) du ønsker praktikplads i samt stilling(er).

Stillingerne ønskes besat februar 2022, eller når dit praktikforløb starter. Ophør efter nærmere aftale.

Arbejdsstedet er Sjællands Universitetshospital, Køge. Der er S-tog til Ølby Station, hvorfra der er få minutters gang til døren.

Ansøgningsfristen er 31. oktober 2021.

Ansættelsessamtaler afholdes løbende og senest i uge 44.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Køge.

Jobbet er oprettet på vores service den 20.8.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Køge
  • Søndag den 31. oktober 2021

Lignende jobs

  • Øvrige i Kalundborg

    Er du en alsidig laborant med en passion for kemisk analyse? Trives du i et tempofyldt miljø, der overholder GMP-kravene? Så kom med i vores team på den store insulinfabrik M1 i Kalundborg og vær m..
    • Øvrige
    • Kalundborg
    Få mere info
  • Øvrige i Holbæk

    Transform and streamline group FP&A and financial reporting processes to support decision-making by senior management in [xxxxx] FP&A, internal and external financial reporting..
    • Øvrige
    • Holbæk
    Få mere info
  • Øvrige i Kalundborg

    Er du uddannet laborant og har du lyst til at arbejde i et team med inspirerende kolleger med stor fokus på team spirit? Er du kvalitetsbevidst og omhyggelig med det, du laver? Har du mod på at arb..
    • Øvrige
    • Kalundborg
    Få mere info
  • Øvrige i Kalundborg

    Vil du være med til at sikre, at vores leverancer af livsvigtig medicin kommer ud til vores patienter i hele verden, som en central spiller i planlægning af frigivelsen af produkter? Er du god til .
    • Øvrige
    • Kalundborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Køge

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Køge over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Køge over tid

Dato Alle jobs som øvrige
5. juli 2024 33
4. juli 2024 32
3. juli 2024 31
2. juli 2024 32
1. juli 2024 32
30. juni 2024 33
29. juni 2024 32
28. juni 2024 32
27. juni 2024 31
26. juni 2024 32
25. juni 2024 33
24. juni 2024 34
23. juni 2024 35
22. juni 2024 34
21. juni 2024 33
20. juni 2024 31
19. juni 2024 28
18. juni 2024 29
17. juni 2024 27
16. juni 2024 34
15. juni 2024 35
14. juni 2024 36
13. juni 2024 34
12. juni 2024 34
11. juni 2024 34
10. juni 2024 34
9. juni 2024 34
8. juni 2024 34
7. juni 2024 31
6. juni 2024 34
5. juni 2024 37